Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

aman ses etme bulanmasın da :) benim hala devam ediyor bulantılar tahmin konusunda pek iyi olduğum söylenemez ama sanki seninde erkek olacakmış gibi doğdu birden içime hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun aynen benim hic öyle keşke şu olsun dedigim olmadı, rabbim tum evlatlarımızi korusun inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız yavrularımızı.

İtalya'da Nutella raflardan iniyor...

Palmiye yağının diğer bitkisel yağlardan daha zararlı ve kanserojen olduğunun açıklanmasının ardından İtalya'da palmiye yağı içeren Nutella kavanozları raflardan inmeye başladı.
Nutella severlere duyurulur onlar kendini biliyor

Kızlar ayrıntılı ultrasondan geldiimmm.
Durumumuz gayet iyi. Ağzını burnunu gözünü nesi var nesi yoksa inceledik. Kız olduğunu da tekrar tescilledik :)))
Kabızlık için şurubu da kaptım doktordan
Bu arada 2 kilo daha almışım.
Toplamda 5 ayda 5 kilo

ayy yerim ben o fıstık gelinimi ogluşumda öpüyor kendilerini
gözünüz aydınayrıntılı 3 boyutlumu oluyor kime benziyor babaya mı sana mı kalan 4 ayda 5 kilo alsan gayet ideal bir kilo 10 kilo

ayy yerim ben o fıstık gelinimi ogluşumda öpüyor kendilerini
gözünüz aydınayrıntılı 3 boyutlumu oluyor kime benziyor babaya mı sana mı kalan 4 ayda 5 kilo alsan gayet ideal bir kilo 10 kilo
Yok canım ayrıntılı bildiğimiz ultrason ama organlarına bakıyor tek tek. 3 boyutluya da şubatta gidicem sanırım.
Kalan 4 ay en çok kilo alınan aylar olcak. 5 değil 10 alırım ben bu iştahla. Ama nutellayı kesersem olabilir bence 15 de oldukça normal bir kilo :)))
Biz de oğluşunu öpüyoruz annesi :))

hmm anladım evet evet 15 kiloda iyi bir kilo :) ama sen nütellayı bırak nütella canavarı seni
torku ye torku hiç denemedim ama çok iyi oldugu söylüyorlar torkunun,en kısa sürede deneyeceğim

Kızlar ne oldu bize sesimiz kesildi iyice.
Bana yine acil yolları göründü bu akşam. Dün gece başlayan saçma sol kasık ve bacak ve kalça ağrım ürküttü hastaneye gittik tabi. Sonuç sıfır.
Herşey normal. Hanımefendinin ağırlığı ve hareketleri nedeniyle bağların gerilmesi tek problem. Dikişimiz de sağlam. Nts midir nedir sancı ölçen ona da bağlandık hiçbirşey yok.
Ama ağrıdan ölüyorum

Çok geçmiş olsun. Rahat durmuyolar ki bi yerlerinde biz de rahat edelim neyse en azndan önemli bi şey olmadğını öürwnmişsinz

Geçmiş olsun canım..

gecmiş olsun herhangi bir sorun olmasında agrıları mecbur cekicez gibi görünüyor magnezyumunda faydası yoktur kesin cunku bende hiç bi faydasını göremedim bide cok kullanma dedi doktor tansiyonu cıkarıyomuş

çok geçmiş olsun canım inşallah geçer bebişler rahat bırakmıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…