- 17 Ekim 2016
- 760
- 1.061
- 63
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.801
Hayırlısı olsun aynen benim hic öyle keşke şu olsun dedigim olmadı, rabbim tum evlatlarımızi korusun inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız yavrularımızı.aman ses etme bulanmasın da :) benim hala devam ediyor bulantılartahmin konusunda pek iyi olduğum söylenemez ama sanki seninde erkek olacakmış gibi doğdu birden içime hayırlısı olsun
Hayııııııırrrrrrrrrrrrİtalya'da Nutella raflardan iniyor...
Palmiye yağının diğer bitkisel yağlardan daha zararlı ve kanserojen olduğunun açıklanmasının ardından İtalya'da palmiye yağı içeren Nutella kavanozları raflardan inmeye başladı.
Nutella severlere duyuruluronlar kendini biliyor
ayy yerim ben o fıstık gelinimiKızlar ayrıntılı ultrasondan geldiimmm.
Durumumuz gayet iyi. Ağzını burnunu gözünü nesi var nesi yoksa inceledik. Kız olduğunu da tekrar tescilledik :)))
Kabızlık için şurubu da kaptım doktordan
Bu arada 2 kilo daha almışım.
Toplamda 5 ayda 5 kilo
Yok canım ayrıntılı bildiğimiz ultrason ama organlarına bakıyor tek tek. 3 boyutluya da şubatta gidicem sanırım.ayy yerim ben o fıstık gelinimiogluşumda öpüyor kendilerini
gözünüz aydınayrıntılı 3 boyutlumu oluyor kime benziyor babaya mı sana mı kalan 4 ayda 5 kilo alsan gayet ideal bir kilo 10 kilo
hmm anladım evet evet 15 kiloda iyi bir kilo :) ama sen nütellayı bırakYok canım ayrıntılı bildiğimiz ultrason ama organlarına bakıyor tek tek. 3 boyutluya da şubatta gidicem sanırım.
Kalan 4 ay en çok kilo alınan aylar olcak. 5 değil 10 alırım ben bu iştahla. Ama nutellayı kesersem olabilirbence 15 de oldukça normal bir kilo :)))
Biz de oğluşunu öpüyoruz annesi :))
Denedim ama aynı hazzı vermiyor :))hmm anladım evet evet 15 kiloda iyi bir kilo :) ama sen nütellayı bıraknütella canavarı seni
torku ye torku hiç denemedim ama çok iyi oldugu söylüyorlar torkunun,en kısa sürede deneyeceğim
çikolata yemek kaçınılmazsaaa haz almaya bakacaksınnnDenedim ama aynı hazzı vermiyor :))
Yok yaptırmadım doktorum istemedi gerek yokmuşburcu1888 sen dörtlü test yaptırmışmıydın ?
Hayırlısı olsun canım :) bende iyiyim valla napiyim bi gezdim geldim işte evimdeyim :)))evett doğru okumuşsunerkek ama hala kesin dğeil. bi dahakine kesnleşir inş artık sen neler yapıyosun
Kızlar ne oldu bize sesimiz kesildi iyice.
Bana yine acil yolları göründü bu akşam. Dün gece başlayan saçma sol kasık ve bacak ve kalça ağrım ürküttü hastaneye gittik tabi. Sonuç sıfır.
Herşey normal. Hanımefendinin ağırlığı ve hareketleri nedeniyle bağların gerilmesi tek problem. Dikişimiz de sağlam. Nts midir nedir sancı ölçen ona da bağlandık hiçbirşey yok.
Ama ağrıdan ölüyorum
Geçmiş olsun canım..Kızlar ne oldu bize sesimiz kesildi iyice.
Bana yine acil yolları göründü bu akşam. Dün gece başlayan saçma sol kasık ve bacak ve kalça ağrım ürküttü hastaneye gittik tabi. Sonuç sıfır.
Herşey normal. Hanımefendinin ağırlığı ve hareketleri nedeniyle bağların gerilmesi tek problem. Dikişimiz de sağlam. Nts midir nedir sancı ölçen ona da bağlandık hiçbirşey yok.
Ama ağrıdan ölüyorum
gecmiş olsun herhangi bir sorun olmasında agrıları mecbur cekicez gibi görünüyorKızlar ne oldu bize sesimiz kesildi iyice.
Ama ağrıdan ölüyorum
çok geçmiş olsun canımKızlar ne oldu bize sesimiz kesildi iyice.
Ama ağrıdan ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?