- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
inş canım güzel haberler alırız benimde tahmini batım o günlerinşallah canım sağolasın. dün ovülasyon günümdü. iki gündür kasık ağrısı var umutlanıyorum. bat 22 eylül hayırlısıyla olmam inşallah
inş canım güzel haberler alırız benimde tahmini batım o günler
daha cok yeni evlisin canım stres yapma çokHayırlısıyla inşallah canım. hiç korunmadım. bir buçuk ayda bir adet gördüm 5-6 gün gecikmeli. bu sefer olmaz umarım
daha cok yeni evlisin canım stres yapma çok
ne zamandır istiyosunuz canım?Bende 2 senelik evliyim henüz bendende bişey yok. Ekime kadar beklicem sonra doktora gidecegim bir
Tedavi uygulaması icin
gecmiş olsun canım benim,daha önce giittinmi peki doktora? kür falan denediniz mi hiç?1,5 senedir istiyorum dış gebelik geçirdim bir kez sadece
canım bence önemse ne olur ne olmaz :)kızlar dünkü ovu testimi saat3 gibi yaptım. T çizgisi hafif pembeydi ama 16. günüm o yüzden pek önemsemiyorum bu ayı ama önemsemeli miyim acaba ya...
Aminnnn InsAllah cnmsaol canım inş Allahım bu güzel günün yüzü suyu hürmetiine isteyen herkese nasip etsin
kaç günde adet oluyorsunuz?hayırlısı inş ya evet canım ilk idrarla yaptım
canım kocan varsa boş durmayın derim
canım bence önemse ne olur ne olmaz :)
inşallah olur. ben de hemen hemen 1 senedir her adetim de ağlıyorumMerhaba bende burdaym. 29 agustos bat tarihimdi 10 gün gecti hamileyim sandm esimle o kadar heveslenmistik ki anlatamam kan testi yaptk sonuc negatif doktorun yannda oturdm agladmama bi türlü adet olamyodm umudum vardı 3 gün önce adet oluncabütn umutlarm ykldı. Bayramn birinci günü hastalgm bitiyor. Calsmalara baslycgm inslh bu defa olur
hoş geldin canım benim. hiiiiç üzme kendini. şükret haline :) Allaha şükür ki adet görebiliyorsun. adet görebiliyorsan elbet bir şekilde hamile kalırsın zaten. 10 gün gecikme stres vs.den dolayı olmuş olabilir elbetteki. hiç üzme hiç stres yapma. hepimiz bir mutlu haber peşindeyiz ve inşallah hep birlikte güzel haberlerle sevinmek nasip olurMerhaba bende burdaym. 29 agustos bat tarihimdi 10 gün gecti hamileyim sandm esimle o kadar heveslenmistik ki anlatamam kan testi yaptk sonuc negatif doktorun yannda oturdm agladmama bi türlü adet olamyodm umudum vardı 3 gün önce adet oluncabütn umutlarm ykldı. Bayramn birinci günü hastalgm bitiyor. Calsmalara baslycgm inslh bu defa olur
hahhay ay alemsin valla :) günden güne beliriyo sanki. 15. gün hiç yoktu. 16. gün birazcık belliydi. bakalım bi deniyim devam ediyim ovu testiyle
6 aydr istyoruz canm. Artk sinirlerim bozuldu.inşallah olur. ben de hemen hemen 1 senedir her adetim de ağlıyorum.
ne zamandır bebek istiyorsunuz.
Amin canm inslh bu ay güzel haberlerimizi verirz eslerimizehoş geldin canım benim. hiiiiç üzme kendini. şükret haline :) Allaha şükür ki adet görebiliyorsun. adet görebiliyorsan elbet bir şekilde hamile kalırsın zaten. 10 gün gecikme stres vs.den dolayı olmuş olabilir elbetteki. hiç üzme hiç stres yapma. hepimiz bir mutlu haber peşindeyiz ve inşallah hep birlikte güzel haberlerle sevinmek nasip olur
benim annem 8 sene uğraşmış. oyuncak bebeklerle oynayıp konuşur hale gelmiş. sonra babamla konuştuktan sonra yavaş yavaş çocuktan umutlarını kesmişler derken hoooop bennn6 aydr istyoruz canm. Artk sinirlerim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?