Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Bende 2 senelik evliyim henüz bendende bişey yok. Ekime kadar beklicem sonra doktora gidecegim bir
Tedavi uygulaması icin

kızlar dünkü ovu testimi saat3 gibi yaptım. T çizgisi hafif pembeydi ama 16. günüm o yüzden pek önemsemiyorum bu ayı ama önemsemeli miyim acaba ya...

Merhaba bende burdaym. 29 agustos bat tarihimdi 10 gün gecti hamileyim sandm esimle o kadar heveslenmistik ki anlatamam kan testi yaptk sonuc negatif doktorun yannda oturdm agladmama bi türlü adet olamyodm umudum vardı 3 gün önce adet oluncabütn umutlarm ykldı. Bayramn birinci günü hastalgm bitiyor. Calsmalara baslycgm inslh bu defa olur

inşallah olur. ben de hemen hemen 1 senedir her adetim de ağlıyorum.
ne zamandır bebek istiyorsunuz.

hoş geldin canım benim. hiiiiç üzme kendini. şükret haline :) Allaha şükür ki adet görebiliyorsun. adet görebiliyorsan elbet bir şekilde hamile kalırsın zaten. 10 gün gecikme stres vs.den dolayı olmuş olabilir elbetteki. hiç üzme hiç stres yapma. hepimiz bir mutlu haber peşindeyiz ve inşallah hep birlikte güzel haberlerle sevinmek nasip olur

Amin canm inslh bu ay güzel haberlerimizi verirz eslerimize

6 aydr istyoruz canm. Artk sinirlerim bozuldu.
benim annem 8 sene uğraşmış. oyuncak bebeklerle oynayıp konuşur hale gelmiş. sonra babamla konuştuktan sonra yavaş yavaş çocuktan umutlarını kesmişler derken hoooop bennn burdan çıkarılacak derste fazla kafaya takmamakta fayda var oluyo canım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…