- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.821
Dünürüm ve teorilerisanıyorum ki onunkide erkek :) döllenmesi eylül ayında olanlar yani burcu ve nisankraliçesi cinsiyetler kız ,ekimde olanlar ise erkek ilkin hhmasal benböle bir teorim var
bu bari tutsun yahu neyse görücez bakalım cinsiyetler kesinleşinceeDünürüm ve teorileri
Ben erkek demiştimbu bari tutsun yahu neyse görücez bakalım cinsiyetler kesinleşincee
Yiiihuuuuu nassı tutturdum ama
hahah çok inatçı bacım zamane oğlanları benimki de inatcıydı son dereceevet kızlar baya inatçı bi oğlum olacak uzun süre bacaklarını çapraz yapıp oturdu baya uğraştık açması için ama tabiki annesi ondan daha inatçı olunca sonunda minicik bi pipi gördük
aynen öyle valla :) çok şükür sonunda öğrendimhaha
hahah çok inatçı bacım zamane oğlanları benimki de inatcıydı son derecegözün aydın canım
hahahaYiiihuuuuu nassı tutturdum ama
Hayırlı olsun canım :))
evet tek ilkin kaldı herkesin kesinleşti artık :) bence onun da kesin erkekBir tekilkinilkin nin kesin değil di mi şu ana kadar
Ya onun hala kız gibi geliyo bana ama hayırlısı olsunevet tek ilkin kaldı herkesin kesinleşti artık :) bence onun da kesin erkek
kız gibi gelmesin dünürüm erkek erkekYa onun hala kız gibi geliyo bana ama hayırlısı olsun
evet canım seni unutmadık daha erken senin ve bence senin kızın olacakBide ben varimmmm ama benim daha bi 2 ayım var cinsiyete hepiniz ogrendinizz :))) hayirli olsun canimmhhmasal
teşekkürler tatlım :) sende bi bakarsın öğreneceğin gün gelmiş çabuk geciyor :)Bide ben varimmmm ama benim daha bi 2 ayım var cinsiyete hepiniz ogrendinizz :))) hayirli olsun canimmhhmasal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?