- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.841
evet kızlar baya inatçı bi oğlum olacak uzun süre bacaklarını çapraz yapıp oturdu baya uğraştık açması için ama tabiki annesi ondan daha inatçı olunca sonunda minicik bi pipi gördük
Bir tekilkinilkin nin kesin değil di mi şu ana kadar
evet tek ilkin kaldı herkesin kesinleşti artık :) bence onun da kesin erkek
evett :) bu yıl bol bol erkek bebiş gelecek dünyayabi erkek dahaaaa. biliyyydim böyle olacağınısağlkla gelsinler
sağlıcakla gelsinler inşbence de öyle
171 gram teyzesikaç grammış kız ogluşun
yirim onu maşallah 100 gramdı teyzesi benim ogluşta171 gram teyzesi15 cm de boyu olmuş. seninki kaçdı daha çok küçükler
oyy maşallah miniğim yayirim onu maşallah 100 gramdı teyzesi benim ogluştaboyunu sormadım ben ya unuttum
evet onları ölçtü benimkide kafa cm i falan söyledi ama onları pek hatırlamıyorum. kilosunu söylerken 15 cm boy dedihaa şey dedi doktorum bana bu haftalarda artık baş popo ölçümü diil bütün heryerin ölçümü yapılıyor dedi kafa bacak kol onları da haftalık olarak göstermişti
171 gram teyzesi15 cm de boyu olmuş. seninki kaçdı daha çok küçükler
olsun annesi ya birşey olmaz bende 3.5 ayda 2 kilo almışım :)oyy maşallah miniğim yakuzum son ultrasonunda yazar ordan bak istersen. gramlarla başladık yakında kilo hesaplarınada geçecez inş yanlız ben son 1 ayda 3 kilo almışım durumum vahim
maşallah sen iyisin ben 4 ayda 3 kiloolsun annesi ya birşey olmaz bende 3.5 ayda 2 kilo almışım :)
10-15 kilo doguma kadar normal bir kilo canım çok degil dert etmemaşallah sen iyisin ben 4 ayda 3 kilozaten ne yazık ki zayıf değilim böyle giderse doğuma kadar bi 10 kilo falan almaktam korkuyorum
10 kilo ne ki. 10 kiloyla bitirebilene madalya veriyorlarmaşallah sen iyisin ben 4 ayda 3 kilozaten ne yazık ki zayıf değilim böyle giderse doğuma kadar bi 10 kilo falan almaktam korkuyorum
Ben çok kiloyum yaa :)10-15 kilo doguma kadar normal bir kilo canım çok degil dert etme
kaç kilosun şaun ?
toplamda 15 kilo normalde bana değil10-15 kilo doguma kadar normal bir kilo canım çok degil dert etme
kaç kilosun şaun ?
bu 3 kilonun üzerine en az 10 kilo alırsam ve bu kiloları veremeyeceğimi düşünersem bebeği kucağıma alınca 90 kiloya yaklaşmış olacam10 kilo ne ki. 10 kiloyla bitirebilene madalya veriyorlar
Benim hedefim 15. 15 le bitirirsem muhteşem olur.
Benim kız da 400 gr olmuştu boyu da 25 cm. 10 gün ilerden gidiyor yine. Anası gibi iri kıyım olma ihtimali yüksek
valla bende baya kiloluyum inş veririz veremezsek sıkıntı :) son aylarda hacıyatmaz oyuncakları varya onlar gibi olacaz vurdalar düşmez yuvarlanırızBen çok kiloyum yaa :)
Hamile kalmadan önce hangi akla hizmetse bir kilo aldım. Evde oturmaya başlayınca tabi işten çıktıktan sonra. O kiloların üzerine bir de bu kilolar olacak ama olsun be amaann hiç umrumda değil. Veririz ne olacak sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?