Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

haa şey dedi doktorum bana bu haftalarda artık baş popo ölçümü diil bütün heryerin ölçümü yapılıyor dedi kafa bacak kol onları da haftalık olarak göstermişti

yirim onu maşallah 100 gramdı teyzesi benim ogluşta boyunu sormadım ben ya unuttum
oyy maşallah miniğim ya kuzum son ultrasonunda yazar ordan bak istersen. gramlarla başladık yakında kilo hesaplarınada geçecez inş yanlız ben son 1 ayda 3 kilo almışım durumum vahim

haa şey dedi doktorum bana bu haftalarda artık baş popo ölçümü diil bütün heryerin ölçümü yapılıyor dedi kafa bacak kol onları da haftalık olarak göstermişti
evet onları ölçtü benimkide kafa cm i falan söyledi ama onları pek hatırlamıyorum. kilosunu söylerken 15 cm boy dedi

oyy maşallah miniğim ya kuzum son ultrasonunda yazar ordan bak istersen. gramlarla başladık yakında kilo hesaplarınada geçecez inş yanlız ben son 1 ayda 3 kilo almışım durumum vahim
olsun annesi ya birşey olmaz bende 3.5 ayda 2 kilo almışım :)

maşallah sen iyisin ben 4 ayda 3 kilo zaten ne yazık ki zayıf değilim böyle giderse doğuma kadar bi 10 kilo falan almaktam korkuyorum
10 kilo ne ki. 10 kiloyla bitirebilene madalya veriyorlar
Benim hedefim 15. 15 le bitirirsem muhteşem olur.
Benim kız da 400 gr olmuştu boyu da 25 cm. 10 gün ilerden gidiyor yine. Anası gibi iri kıyım olma ihtimali yüksek

10-15 kilo doguma kadar normal bir kilo canım çok degil dert etme
kaç kilosun şaun ?
Ben çok kiloyum yaa :)
Hamile kalmadan önce hangi akla hizmetse bir kilo aldım. Evde oturmaya başlayınca tabi işten çıktıktan sonra. O kiloların üzerine bir de bu kilolar olacak ama olsun be amaann hiç umrumda değil. Veririz ne olacak sanki.

10 kilo ne ki. 10 kiloyla bitirebilene madalya veriyorlar
Benim hedefim 15. 15 le bitirirsem muhteşem olur.
Benim kız da 400 gr olmuştu boyu da 25 cm. 10 gün ilerden gidiyor yine. Anası gibi iri kıyım olma ihtimali yüksek
bu 3 kilonun üzerine en az 10 kilo alırsam ve bu kiloları veremeyeceğimi düşünersem bebeği kucağıma alınca 90 kiloya yaklaşmış olacam maşallah bebişine

valla bende baya kiloluyum inş veririz veremezsek sıkıntı :) son aylarda hacıyatmaz oyuncakları varya onlar gibi olacaz vurdalar düşmez yuvarlanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…