- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.861
benim korkum da doğum
tabi çıkar hamur işini bebeğe hiç bir faydası yok anneye zararı var daha çokkbenim korkum da doğumo ana kadar bebeğime ve bana zararı olmasa doğum sonrası sıkı bir spora başlayacam ama tabi şimdide dikkat etmek gerek bizim değil bebişlerin kilo alması lazım şuan itibariyle hamur işini hayatımdan çıkarıyorum tabi oğluşumun canı istemezse
aynen bundan sonra kilo alacaksam bile sağlıklı beslenerek oğluşuma yararlı şeylerle alayımtabi çıkar hamur işini bebeğe hiç bir faydası yok anneye zararı var daha çokk
hahaha nutellasız bir burcu düşünemiyorumHiiiiç dikkat edemem valla
Nutellayı kesmek zaten çok cesurca bir hareketti benim için
onu bunu bilmem ben dünürrrcümm gelinime iyi bak lütfen oğlum çok üzülür sonraHiiiiç dikkat edemem valla
Nutellayı kesmek zaten çok cesurca bir hareketti benim için
Ben ona iyi bakıyorum merak etmesin o. Ona bişey olmasın diye yatmaktan ve hareketsizlikten ne bel kaldı ne sırtonu bunu bilmem ben dünürrrcümm gelinime iyi bak lütfen oğlum çok üzülür sonra
tatlı şeyler güzel şeyler bunlar dünürcüm Allah beline ve sırtına güc versin ne diimmBen ona iyi bakıyorum merak etmesin o. Ona bişey olmasın diye yatmaktan ve hareketsizlikten ne bel kaldı ne sırt
Bu laf başka yerlere gidiyor ama neyse. Düşünmüyorumtatlı şeyler güzel şeyler bunlar dünürcüm Allah beline ve sırtına güc versin ne diimm
yazdıktan snra başka yere gittiğini bende farkettm ama yapacak birşey yok yasakkkkkkkBu laf başka yerlere gidiyor ama neyse. Düşünmüyorum
Yassak kardeşim yassak
Yaa herkes öyle diyor bende kaldığımdan beri hep hep kız diye içime doğuyor benim hislerimde yanılmam pek :) sağlıklı olsunlarda.hiç onemli değilevet canım seni unutmadık daha erken senin ve bence senin kızın olacak
dünürümevet kızlar baya inatçı bi oğlum olacak uzun süre bacaklarını çapraz yapıp oturdu baya uğraştık açması için ama tabiki annesi ondan daha inatçı olunca sonunda minicik bi pipi gördük
ya benimde bi teorim var ama +18 birazbu bari tutsun yahu neyse görücez bakalım cinsiyetler kesinleşincee
Hepimiz yetişkin insanlarız anlat anlat :)))ya benimde bi teorim var ama +18 biraz
O zaman soyluyumHepimiz yetişkin insanlarız anlat anlat :)))
Aklın fikrin + 18ya benimde bi teorim var ama +18 biraz
Attın ama gol olmadı canımmm yaO zaman soyluyum
İlk anne orgazm olursa çocuk kız oluyormuş ama baba olursa erkek oluyormuş .Bende bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?