- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.881
teşekkürler dünürüm gelinime iyi bakdünürümhayırlı olsun
bunu bende duymuştumO zaman soyluyum
İlk anne orgazm olursa çocuk kız oluyormuş ama baba olursa erkek oluyormuş .Bende bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum
doğruluk payı olabilir canım bende bi doktordan duymuştum bunuAttın ama gol olmadı canımmm ya
Yok kız niye atiyimAttın ama gol olmadı canımmm ya
Yok kız niye atiyimbi yerde gormustum doğruluk payı nedir bilmiyorum ama :/
doğruluk payı olabilir canım bende bi doktordan duymuştum bunu
hahahasizde tuttumu diye soracagım ama açık açık sormuş olacağım yaniii
öle bir teori varsa o bendede tuttu adet biter bitmez yumurtlamışımmhahahane yazık ki hiç hatırlamıyorum ama şu adet sonrası olayı bende tuttu çünkü adetin hemen ertesi gün gebe kalmışım erkek oluşu da tesadüf mü yeni bir teorimi bilemiycemmm
evet bendeöle bir teori varsa o bendede tuttu adet biter bitmez yumurtlamışımm
yani bende tuttu gibisizde tuttumu diye soracagım ama açık açık sormuş olacağım yaniii
sende kesin tutmuşturryani bende tuttu gibi
sizde az değilmişinizsende kesin tutmuşturr3.yü artık bu teoriye göre denersin
Çok canım sıkılıyor pooofff patlıcammm nerdeyse ,keyfimde yok sabahkızlarrr herkes neden bu kadar sessiz
can sıkıntısı bende de aynı ne yazık ki hiç zaman da geçmiyorÇok canım sıkılıyor pooofff patlıcammm nerdeyse ,keyfimde yok sabahbide nee oluyor bana anlamıyorum,senin geçtimi kusmuklar
normalde olmuyor benimcan sıkıntısı bende de aynı ne yazık ki hiç zaman da geçmiyoren son pazar günü 2 gündür bişey yok tam geçti diyorum bi daha geliyo
benim mide ekşimem bulantılardan da önce başlamıştı elma çok iyi geliyornormalde olmuyor benimarada bir oluyor,bulantılarım tam gecti diyorum bende tekrar hortluyor yemek yedikten snra midem ekşiyor bogazım yanıyor son günler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?