Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

O zaman soyluyum
İlk anne orgazm olursa çocuk kız oluyormuş ama baba olursa erkek oluyormuş .Bende bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum
bunu bende duymuştum birde kızlar kadın adet bitiminden sonraki 3 gün içerisinde ilişki yaşar ve hamilelik olursa erkek sonraki günlerde olursa kız olurmuş

sizde tuttumu diye soracagım ama açık açık sormuş olacağım yaniii
hahaha ne yazık ki hiç hatırlamıyorum ama şu adet sonrası olayı bende tuttu çünkü adetin hemen ertesi gün gebe kalmışım erkek oluşu da tesadüf mü yeni bir teorimi bilemiycemmm

Çok canım sıkılıyor pooofff patlıcammm nerdeyse ,keyfimde yok sabah bide nee oluyor bana anlamıyorum,senin geçtimi kusmuklar
can sıkıntısı bende de aynı ne yazık ki hiç zaman da geçmiyor en son pazar günü 2 gündür bişey yok tam geçti diyorum bi daha geliyo

can sıkıntısı bende de aynı ne yazık ki hiç zaman da geçmiyor en son pazar günü 2 gündür bişey yok tam geçti diyorum bi daha geliyo
normalde olmuyor benim arada bir oluyor,bulantılarım tam gecti diyorum bende tekrar hortluyor yemek yedikten snra midem ekşiyor bogazım yanıyor son günler de

normalde olmuyor benim arada bir oluyor,bulantılarım tam gecti diyorum bende tekrar hortluyor yemek yedikten snra midem ekşiyor bogazım yanıyor son günler de
benim mide ekşimem bulantılardan da önce başlamıştı elma çok iyi geliyor bu aylarda hamileliğin en rahat dönemiymiş bizim de öyle olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…