- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.901
elma geleneksel yemek gibi birşeyimiz oldubenim mide ekşimem bulantılardan da önce başlamıştı elma çok iyi geliyorbu aylarda hamileliğin en rahat dönemiymiş bizim de öyle olur inş
bu dönemde ne kadar çok meyve yesek o kadar iyi :) bende tam aksi uyuyamıyorum gece sürekli sağa sola dönüyorumelma geleneksel yemek gibi birşeyimiz olduhergün mutlaka bir tane tüketiyorum meyve cok iyi geliyor zaten ,valla inş öle dediğin gibi rahat olur aksine ben hiç rahat degilim uykuya düştüm son 10 gündr fln sabahları yataktan kalkasım gelmiyor,önceden sıkıntı yaşamazdım hiç,neyse ya bu halimize de çok şükür
gece sürekli bende uyanıyorum canımm uykum hep bölünüyor pozisyon degiştiriyorum habire ondan belkide sabah zorlanıyorummbu dönemde ne kadar çok meyve yesek o kadar iyi :) bende tam aksi uyuyamıyorum gece sürekli sağa sola dönüyorumkarnım iyice büyüyünce hiç yatamam galiba
evet bende de vardı ama doktor herhangi bir süre vermedi bende sorma gereği duymadım açıkcası,kontrolde sorucam bakalım en azından bileyim yani dimi
evet bende de vardı son gidince soracaktım unuttumevet bende de vardı ama doktor herhangi bir süre vermedi bende sorma gereği duymadım açıkcası,kontrolde sorucam bakalım en azından bileyim yani dimisende varmı?
yasaklar kalksa bile kafamdaki korku kalır benimevet bende de vardı son gidince soracaktım unuttumbenim eltim ebe oda 4 aya girince çok farklı bi sıkıntı olmayınca yasaklar kalkabilir dedi azcık heveslendim bende belki senin doktorun bişey demiştir diye sorayım dedim
tabi korku bende de olacaktır ama en azından ayda 1 bile olsa hiç yoktan iyidiryasaklar kalksa bile kafamdaki korku kalır benimyasaklara devam ederim heralde bilemedm
günaydın canım herkesin bünyesi aynı olmuyor bende 2 gündürgünaydın kızlar bugün yinemide bulantısıyla uyandık 4 aydan sonra mide bulantısı geçer dedikleri bence sadece insanları rahatlatmak için
bende sabah işe gelene kadar mahvoluyorumgünaydın canım herkesin bünyesi aynı olmuyor bende 2 gündürlarla ugraşıyorum sabah hiç birşeyim yok dolmuşa biniyorum dolmuşta midem bulanmaya başlıyor işyerine gelir gelmezzz midede de birşey yok haa sabah sadece su içiyrm bazen süt,burnumda kanıyor tabi kendimi zorlayınca da
bende sabah işe gelene kadar mahvoluyorumiş yerinde ilk uğradığım yer lavabo oluyo bugün benimde mide bulantısının hemen peşine burnum kanadı ve başım sabahtan beri felaket ağırıyor
bazen işten çıkasım geliyo sırf otobüslerde perişan olmayayım evimde olayım diye
inşallah geçerçok iyi anlıyorum seni inş gececek sabredelim biraz
aynen canım geçmek de bilmiyo
ya tam gecti diyorum iyiyim artık diyorum tekrar hortluyor dün gece de inanılmaz bel ve kalça agrım vardı saga sola dönerken cok zorlanıyrm
amin inş canıminşallah geçerminiklerimiz sağlıklı olsun da biz dayanacaz napalım
aynen canım geçmek de bilmiyobakalım ne zamana kadar böyle devam edecek
ya tam gecti diyorum iyiyim artık diyorum tekrar hortluyor dün gece de inanılmaz bel ve kalça agrım vardı saga sola dönerken cok zorlanıyrmne cektikkk beee
ah dünürcüm ah sıka sıka diş kalmayacak diye korkuyorummSıkın dişinizi kızlar
Yarısı bitti sayılır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?