Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

benim mide ekşimem bulantılardan da önce başlamıştı elma çok iyi geliyor bu aylarda hamileliğin en rahat dönemiymiş bizim de öyle olur inş
elma geleneksel yemek gibi birşeyimiz oldu hergün mutlaka bir tane tüketiyorum meyve cok iyi geliyor zaten ,valla inş öle dediğin gibi rahat olur aksine ben hiç rahat degilim uykuya düştüm son 10 gündr fln sabahları yataktan kalkasım gelmiyor,önceden sıkıntı yaşamazdım hiç,neyse ya bu halimize de çok şükür

bu dönemde ne kadar çok meyve yesek o kadar iyi :) bende tam aksi uyuyamıyorum gece sürekli sağa sola dönüyorum karnım iyice büyüyünce hiç yatamam galiba

bu dönemde ne kadar çok meyve yesek o kadar iyi :) bende tam aksi uyuyamıyorum gece sürekli sağa sola dönüyorum karnım iyice büyüyünce hiç yatamam galiba
gece sürekli bende uyanıyorum canımm uykum hep bölünüyor pozisyon degiştiriyorum habire ondan belkide sabah zorlanıyorumm

evet bende de vardı ama doktor herhangi bir süre vermedi bende sorma gereği duymadım açıkcası,kontrolde sorucam bakalım en azından bileyim yani dimi sende varmı?
evet bende de vardı son gidince soracaktım unuttum benim eltim ebe oda 4 aya girince çok farklı bi sıkıntı olmayınca yasaklar kalkabilir dedi azcık heveslendim bende belki senin doktorun bişey demiştir diye sorayım dedim

yasaklar kalksa bile kafamdaki korku kalır benim yasaklara devam ederim heralde bilemedm

yasaklar kalksa bile kafamdaki korku kalır benim yasaklara devam ederim heralde bilemedm
tabi korku bende de olacaktır ama en azından ayda 1 bile olsa hiç yoktan iyidir öğrenmek lazım nereye kadar böyle devam edeceğini

günaydın kızlar bugün yine mide bulantısıyla uyandık 4 aydan sonra mide bulantısı geçer dedikleri bence sadece insanları rahatlatmak için

günaydın kızlar bugün yine mide bulantısıyla uyandık 4 aydan sonra mide bulantısı geçer dedikleri bence sadece insanları rahatlatmak için
günaydın canım herkesin bünyesi aynı olmuyor bende 2 gündür
larla ugraşıyorum sabah hiç birşeyim yok dolmuşa biniyorum dolmuşta midem bulanmaya başlıyor işyerine gelir gelmezzz
midede de birşey yok haa sabah sadece su içiyrm bazen süt,burnumda kanıyor tabi kendimi zorlayınca da

bende sabah işe gelene kadar mahvoluyorum iş yerinde ilk uğradığım yer lavabo oluyo bugün benimde mide bulantısının hemen peşine burnum kanadı ve başım sabahtan beri felaket ağırıyor
bazen işten çıkasım geliyo sırf otobüslerde perişan olmayayım evimde olayım diye

çok iyi anlıyorum seni inş gececek sabredelim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…