- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.921
Olmaz bişey olmaz :))ah dünürcüm ah sıka sıka diş kalmayacak diye korkuyorumm
canım ben magnezyum istedim ama bi faydasını göremedim zaten 1 gün al 1 gün alma ilacı dedi tansiyonu çıkarıyormuş magnesium diasporal pastilburcu1888 doktorun senin bacağındaki ağrılara ilaç verdi mi
Hayır çekeceksin dedi psikopatburcu1888 doktorun senin bacağındaki ağrılara ilaç verdi mi
bana da mdc calzin d diye bir ilaç verdi içinde magnezyum kalsiyum d vitamini ve çinko varmış. bunu kullanırken decavit de kullanamana gerek yok dedi. yeni başladım bakalım etkisi olacak mı. özellikle akşamları bacak ağrısı ve kramplar çok oluyocanım ben magnezyum istedim ama bi faydasını göremedim zaten 1 gün al 1 gün alma ilacı dedi tansiyonu çıkarıyormuş magnesium diasporal pastil
bnimde sol bacağımda çok ağrılar oluyo bacak arasından aşağıya kadarHayır çekeceksin dedi psikopat
günaydın canım gecmiş olsun her zmn oldugu gibi benm önerim ballı süt iç yumuşatır bogazınıAnneler günaydın
Felaket bir boğaz ağrısı ile uyandım boğazım çok şiş ne iyi gelir acaba
Saol canım taze taze sütümüz geldi az once onunla iciyim tsklergünaydın canım gecmiş olsun her zmn oldugu gibi benm önerim ballı süt iç yumuşatır bogazını
Ah canım yaaAnneler günaydın
Felaket bir boğaz ağrısı ile uyandım boğazım çok şiş ne iyi gelir acaba
maşallah size gözünüz aydınDoktordan geldik kızımın teyzeleri :)
Ayrıntılı ultrasonu bitirdik kalbi böbrekleri falan herşeyi tamam bir problem yok çok şükür. Darısı başınıza inşallah
Gitmiştim canım ama daha küçük olduğu için bir de pozisyonundan göremediklerimiz olmuştu. Onları tamamladık şimdi :)maşallah size gözünüz aydındarısı bizlere
sen gecen günde gitmemişmiydin ayrıntılıya
Aman dur.. nazar degdim kendi kendime şu haftama kadar birkere bile mide bulantım olmadı sabahtan beri bi bulantı var.Ah canım yaa
Benimki hala geçmedi
Bazen bir öksürüyorum idrar kaçırıyorum o derece
Limon, bal, süt, karabiber iyi geliyor
Miden alırsa karıştır ısıt iç hatta biraz iğrenç olur ama
Gözün aydın canım cok sevindim darısı bizlere inşallah :) benimde doktor randevum 1hafta sonra ayda birkere çağırıyor benim dr çok uzun geliyorGitmiştim canım ama daha küçük olduğu için bir de pozisyonundan göremediklerimiz olmuştu. Onları tamamladık şimdi :)
Onun çağırmasına bakma git sen. Niye geldin diyemez ya. Bahane uydur git :)Gözün aydın canım cok sevindim darısı bizlere inşallah :) benimde doktor randevum 1hafta sonra ayda birkere çağırıyor benim dr çok uzun geliyor
Ben de evde otururken oldum böyle :))Aman dur.. nazar degdim kendi kendime şu haftama kadar birkere bile mide bulantım olmadı sabahtan beri bi bulantı var.
Üstelik başım çok ağrıyor grip de olcam herhalde evden çıkmayıp ta nasil beceriyorum anlamadim
Randevu aldım bile ben randevusuz gittigimde 2-3 saat bekltiyorlar malesed o yuzdenOnun çağırmasına bakma git sen. Niye geldin diyemez ya. Bahane uydur git :)
maşallah canımDoktordan geldik kızımın teyzeleri :)
Ayrıntılı ultrasonu bitirdik kalbi böbrekleri falan herşeyi tamam bir problem yok çok şükür. Darısı başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?