Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

canım ben magnezyum istedim ama bi faydasını göremedim zaten 1 gün al 1 gün alma ilacı dedi tansiyonu çıkarıyormuş magnesium diasporal pastil
bana da mdc calzin d diye bir ilaç verdi içinde magnezyum kalsiyum d vitamini ve çinko varmış. bunu kullanırken decavit de kullanamana gerek yok dedi. yeni başladım bakalım etkisi olacak mı. özellikle akşamları bacak ağrısı ve kramplar çok oluyo

Anneler günaydın
Felaket bir boğaz ağrısı ile uyandım boğazım çok şiş ne iyi gelir acaba

Anneler günaydın
Felaket bir boğaz ağrısı ile uyandım boğazım çok şiş ne iyi gelir acaba
Ah canım yaa
Benimki hala geçmedi
Bazen bir öksürüyorum idrar kaçırıyorum o derece
Limon, bal, süt, karabiber iyi geliyor
Miden alırsa karıştır ısıt iç hatta biraz iğrenç olur ama

Doktordan geldik kızımın teyzeleri :)
Ayrıntılı ultrasonu bitirdik kalbi böbrekleri falan herşeyi tamam bir problem yok çok şükür. Darısı başınıza inşallah

Doktordan geldik kızımın teyzeleri :)
Ayrıntılı ultrasonu bitirdik kalbi böbrekleri falan herşeyi tamam bir problem yok çok şükür. Darısı başınıza inşallah
maşallah size gözünüz aydın darısı bizlere

sen gecen günde gitmemişmiydin ayrıntılıya

Ah canım yaa
Benimki hala geçmedi
Bazen bir öksürüyorum idrar kaçırıyorum o derece
Limon, bal, süt, karabiber iyi geliyor
Miden alırsa karıştır ısıt iç hatta biraz iğrenç olur ama
Aman dur.. nazar degdim kendi kendime şu haftama kadar birkere bile mide bulantım olmadı sabahtan beri bi bulantı var.
Üstelik başım çok ağrıyor grip de olcam herhalde evden çıkmayıp ta nasil beceriyorum anlamadim

Gitmiştim canım ama daha küçük olduğu için bir de pozisyonundan göremediklerimiz olmuştu. Onları tamamladık şimdi :)
Gözün aydın canım cok sevindim darısı bizlere inşallah :) benimde doktor randevum 1hafta sonra ayda birkere çağırıyor benim dr çok uzun geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…