Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kızlar herbirinizi merak ediyorum en azından bi düğün resmi atsaniza birbirimizi görelim arkdşlar

Ya ben çok yiyorum kızlar
Dün bir çikolata yedim ki aman yarabbi. Sanki hayatımda hiç çikolata yememişim gibi nefes almadan. Böyle bir halde hiç olmamıştım. Kontrol edemiyorum kendimi

iyi ya işte geçen hafta cinsiyeti öğrendik şimdilik güzel her şey :) senin nasıl gidiyor canım?
Ohh maşallah hep iyi olun. Valla ben iki gündür hastayım boğazım çok şiş dün elimden geleni yaptım da bugün az daha iyiyim ateşim falan vardi hava değişim inden oldu heralde alanyadaydim sıcaktan soğuya gelince.. bebişe gelince haftaya randevumuz var bakalim özledim yavrumu

Ya ben çok yiyorum kızlar
Dün bir çikolata yedim ki aman yarabbi. Sanki hayatımda hiç çikolata yememişim gibi nefes almadan. Böyle bir halde hiç olmamıştım. Kontrol edemiyorum kendimi
Yaa bende öyleyim yaa hergün canım abur cubur istiyor kendimi kontrol altına alıyorum en fazla haftada bir yemeye çalışıyorum cipa falan hergün aklımda resmen ya cikolatalar aman yarabbi

slm kızlar ohh maşallah sizin bogazlarınıza vallahi ben okdr diilim kontrol edebiliyorum kendimi genelde , abur cubur normalde de yemezdim şimdi de yemiyorum,çikolata neysede cips yemeyin bence uzak durun :) benim bazı yemeklere aşermem oluyor ozmn kontrol edemiyrm kendimi :) herkes birbirini merak ediyorsa gecici profil resimi olrak kendi resmini koysun

günaydın kızlar :) yeme konusunda bende aynıyım kendimi tutmaya çalışsam da sürekli elimde bişeyler atıştırıyorum bakalım sonumuz ne olacak

günaydın kızlarrr :) burcu1888 yanıldın sanırım yavrum :) test yaptım negatifim ama hastalanmadım :) bende öye bi delikanlıyım. neyse siz doğurun ben takılıyım bu arada kızlar bana ettiğiniz dualar için çoook teşekkür ederim. tek tek aklıma gelmedi isimler ama k.bakmayın. bu ay sonunda işten çıkar çıkmaz doktora gidicem inşallah. sıkı sıkıya şu bebiş işinin üstüne düşücem. istiyorum,dua ediyorum ma sanırım bu aralar pek benimle ilgilenmiyor yukardaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…