- 17 Ekim 2016
- 760
- 1.061
- 63
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.941
ben burdayım da kimse olmayınca yazmıyorum
iyi ya işte geçen hafta cinsiyeti öğrendik şimdilik güzel her şey :) senin nasıl gidiyor canım?Nasılsın kuzum nasi gidiyor
Ohh maşallah hep iyi olun. Valla ben iki gündür hastayım boğazım çok şiş dün elimden geleni yaptım da bugün az daha iyiyim ateşim falan vardi hava değişim inden oldu heralde alanyadaydim sıcaktan soğuya gelince.. bebişe gelince haftaya randevumuz var bakalim özledim yavrumuiyi ya işte geçen hafta cinsiyeti öğrendik şimdilik güzel her şey :) senin nasıl gidiyor canım?
Yaa bende öyleyim yaa hergün canım abur cubur istiyor kendimi kontrol altına alıyorum en fazla haftada bir yemeye çalışıyorum cipa falan hergün aklımda resmen ya cikolatalar aman yarabbiYa ben çok yiyorum kızlar
Dün bir çikolata yedim ki aman yarabbi. Sanki hayatımda hiç çikolata yememişim gibi nefes almadan. Böyle bir halde hiç olmamıştım. Kontrol edemiyorum kendimi
Cips olacaktıYaa bende öyleyim yaa hergün canım abur cubur istiyor kendimi kontrol altına alıyorum en fazla haftada bir yemeye çalışıyorum cipa falan hergün aklımda resmen ya cikolatalar aman yarabbi
hani kimse koymamış resmini :) senden başkaBiilkinilkin yok sanirim :)
Valla ben açılışı yapayım dedim konuyu ben actigim içinhani kimse koymamış resmini :) senden başka
buda ben :)Valla ben açılışı yapayım dedim konuyu ben actigim için
Maşallah sanabuda ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?