- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.961
merhaba canım biraz daha sabret inş en güzel zamanda gelecek meleğin sana dagünaydın kızlarrr :) @burcu1888 yanıldın sanırım yavrum :) test yaptım negatifim ama hastalanmadım :) bende öye bi delikanlıyım. neyse siz doğurun ben takılıyımbu arada kızlar bana ettiğiniz dualar için çoook teşekkür ederim. tek tek aklıma gelmedi isimler ama k.bakmayın. bu ay sonunda işten çıkar çıkmaz doktora gidicem inşallah. sıkı sıkıya şu bebiş işinin üstüne düşücem. istiyorum,dua ediyorum ma sanırım bu aralar pek benimle ilgilenmiyor yukardaki
amin canım benim sağolasın :)merhaba canım biraz daha sabret inş en güzel zamanda gelecek meleğin sana da
sabret inş en yakın zmanda alacaksın sende güzel haberi :) işden çıktın mıgünaydın kızlarrr :) @burcu1888 yanıldın sanırım yavrum :) test yaptım negatifim ama hastalanmadım :) bende öye bi delikanlıyım. neyse siz doğurun ben takılıyımbu arada kızlar bana ettiğiniz dualar için çoook teşekkür ederim. tek tek aklıma gelmedi isimler ama k.bakmayın. bu ay sonunda işten çıkar çıkmaz doktora gidicem inşallah. sıkı sıkıya şu bebiş işinin üstüne düşücem. istiyorum,dua ediyorum ma sanırım bu aralar pek benimle ilgilenmiyor yukardaki
evet fotoladık ama bizden başka kimse koymadıooo fotoluyoruz :) elimde bir bu var dare ediciğiniz artıkın bacılar :) buda bir adet hazal
yok bu ay sonu biticek inşallah :) sonraıs ev temizliği, işten çıkış belgelerini ayarlama, sperm testi için uğraşma ve kendim için bol bol doktor gezmeciliksabret inş en yakın zmanda alacaksın sende güzel haberi :) işden çıktın mı
yettim gariii :) ancak yükleyebildim internetim bi acayipevet fotoladık ama bizden başka kimse koymadımaşallah
hayırlı olsun senin için. bende şubat 28 de çıkıyorum inşyok bu ay sonu biticek inşallah :) sonraıs ev temizliği, işten çıkış belgelerini ayarlama, sperm testi için uğraşma ve kendim için bol bol doktor gezmecilik
görmemişlerdir henüz :) yavaş yavaş dökülürler şimdievet fotoladık ama bizden başka kimse koymadımaşallah
ah bende hamilelikten ötürü çıkabileydim ah ahhhhayırlı olsun senin için. bende şubat 28 de çıkıyorum inşsonra evde oğluşumla doğuma kadar dinlenecez
hepimize maşallah canımmaşallahh
bakarsın işe başlamadan hamile kalırsınah bende hamilelikten ötürü çıkabileydim ah ahhh
görüciiiizbakarsın işe başlamadan hamile kalırsın
doğumdan sonra çalışmaya devam edecek misin? aynen valla zaman geçmiyor bende şu son 1 ayım geçsin diye dua ediyorumbende mart sonu ayrılmayı düşünüyorum inş ama zaman gecmek bilmiyorrr
bak görürsün ben hissediyorum bizim hamilelik sürecimiz bitmeden sende bebiş haberini alacaksıngörüciiiiz35binkere test yaptım bu sefer haha yani en azından biri yanlış göstereydide ümitleneydim kafam atınca lh testi yapıyorum onda hep var ikinci çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?