- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.981
yok canım düşünmüyorum bi süre calışmayı yatışş yapacam ogluşumla inşdoğumdan sonra çalışmaya devam edecek misin? aynen valla zaman geçmiyor bende şu son 1 ayım geçsin diye dua ediyorum
çalışıyorum çalışıyorum valla :) dedim ya lh yapıyorum arada diye masanın üstünde unutmuşum bizimkide görünce aa bune? bu çift çizgi,hamilesin işte diyo yok diyorum e hamilesin bak diyo sen süpriz yapıcaksın bana o yüzden değil diyosun falan diyo zavallı kocacığıma bile kafayı yedirtirim benbak görürsün ben hissediyorum bizim hamilelik sürecimiz bitmeden sende bebiş haberini alacaksınbizlerde tecrübeli hamişler olaraktan sana bilgi verecez sen boş durma çalışmaya devam et
bende öyle düşünüyorum en azından 2 yaşına kadar onu bırakıp da gidemem işe falan. anne oğul bol bol birlikte zaman geçirecez inşyok canım düşünmüyorum bi süre calışmayı yatışş yapacam ogluşumla inş
kıyamam ya benimki olsa anlamaz valla tutar kolumdan götürür hastaneyeçalışıyorum çalışıyorum valla :) dedim ya lh yapıyorum arada diye masanın üstünde unutmuşum bizimkide görünce aa bune? bu çift çizgi,hamilesin işte diyo yok diyorum e hamilesin bak diyo sen süpriz yapıcaksın bana o yüzden değil diyosun falan diyo zavallı kocacığıma bile kafayı yedirtirim beno bişey değil yok diyorum üzülcek diye lh testi demek bile istemedim :) hızlı adımlarla onu kaderin ellerine bırakarak uzaklaştım sonra içerden bağırıyodu he bunda hcg yazmıyo lh yazıyo dedi ve sanırım anladı gerçeği
amin canım benim amin inşallah duyar sesimide verir bi bebiş banada, güldürür yüzümü.. benimkide yapardıda o da alıştı artık her testte başımda beklediği için öğrendi neyin ne olduğunu :) kız valla belirtileri benden iyi öğrenmiş arada geliyo gidiyo yokluyo benikıyamam ya benimki olsa anlamaz valla tutar kolumdan götürür hastaneyevalla şuan ezan okunuyo yine dua ettim sana Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sana da tatdırsın bu duyguyu
Allah iyliğini versin ya adamıda ne hale getirmişsin yanında test yapa yapa sürekli test yapma diyorum ben sana ama ah ah dinleyen kimçalışıyorum çalışıyorum valla :) dedim ya lh yapıyorum arada diye masanın üstünde unutmuşum bizimkide görünce aa bune? bu çift çizgi,hamilesin işte diyo yok diyorum e hamilesin bak diyo sen süpriz yapıcaksın bana o yüzden değil diyosun falan diyo zavallı kocacığıma bile kafayı yedirtirim beno bişey değil yok diyorum üzülcek diye lh testi demek bile istemedim :) hızlı adımlarla onu kaderin ellerine bırakarak uzaklaştım sonra içerden bağırıyodu he bunda hcg yazmıyo lh yazıyo dedi ve sanırım anladı gerçeği
kız nasıl gizli yapıyım :) sen kapıyı tutta ben yapıyım demiyorum zaten. sabahları o işten geliyo e bende testlerimi he sabah yaparım daha doğru olduğu için ki bekliyorum sonucuda tabi. ne oluyo normal çıkış saatime göre geç kalıyorum. hemen anlıyo ee ne çıktı naptın göster bakıyım falan göstermesem yapmadım desem inanmıyo yapmışsın belli süpriz yapcan moduna geçiyo yani ümtleniyo e bende ümitlenmesin diye sorduğunda söylüyorum mecburen :)Allah iyliğini versin ya adamıda ne hale getirmişsin yanında test yapa yapa sürekli test yapma diyorum ben sana ama ah ah dinleyen kimhadi biz dayanamıyoruz kadın olarak en azından gizli gizli yapta bilmesin test yaptıgını girmesin strese
böyle olunca ikiniz de stres oluyorsunuz amakız nasıl gizli yapıyım :) sen kapıyı tutta ben yapıyım demiyorum zaten. sabahları o işten geliyo e bende testlerimi he sabah yaparım daha doğru olduğu için ki bekliyorum sonucuda tabi. ne oluyo normal çıkış saatime göre geç kalıyorum. hemen anlıyo ee ne çıktı naptın göster bakıyım falan göstermesem yapmadım desem inanmıyo yapmışsın belli süpriz yapcan moduna geçiyo yani ümtleniyo e bende ümitlenmesin diye sorduğunda söylüyorum mecburen :)
gecici profil resmi dünürcümE ben hiç birinizi görmedim
3 dakkalık mı resim koydunuz be
Tüh beeeegecici profil resmi dünürcümşansını kaybettin gelinimi istemeye geldiğimizde artık
gecmiş olsun kuzumBen de göremedm kimseyi heeçok hastaydm günlerdir giremedm o yüzden. Bgn iyiyim biraz daha. Ama güzel üşütmüşüm takdir ettim kendmi
gecmiş olsunnBen de göremedm kimseyi heeçok hastaydm günlerdir giremedm o yüzden. Bgn iyiyim biraz daha. Ama güzel üşütmüşüm takdir ettim kendmi
Geçmiş olsun var mı sıkıntıBen de göremedm kimseyi heeçok hastaydm günlerdir giremedm o yüzden. Bgn iyiyim biraz daha. Ama güzel üşütmüşüm takdir ettim kendmi
gecmiş olsun kuzum
gecmiş olsunn
Geçmiş olsun var mı sıkıntı
Yok ya zannetmiyorum öyle birşey hiç duymadım benBgn biraz daha iyiyim. Doktora da gitmedm naslsa ilaç vermycek diye. Yine bi şey yiyemyrm midem bulanmaya başladıkorktm bebek de etkilenicek gripten diye. Bi şey olmaz ama demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?