- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.001
Yok ya zannetmiyorum öyle birşey hiç duymadım ben
ozmn bol bol peynir tüket özellikle kaşar peyniri birde sabahları 2-3 tatlı kaşığıda pekmezİyi aman bi şey olmasın da.. zagen hala süt, ceviz falan gibi faydalı şeylere de başlamadımçok suçlu hissediyorm kendmi.
ozmn bol bol peynir tüket özellikle kaşar peyniri birde sabahları 2-3 tatlı kaşığıda pekmez
cevizin yeri ayrı pekmezin yeri ayrıOekmezi de hiç sevmem. Şimdi hastayken karabiberli zorrrrla yedm biraz. Ceviz yerim daha iyi
cevizin yeri ayrı pekmezin yeri ayrısüt içemiyorum dedin ya pekmezde de kalsiyum var ondan dedim
aynı dert bende de var özellikle süt görünce bile midem bulanıyo. kalsiyum eksikliğimde çok fazla ama hergün içecem diyorum sonuç başlayamıyorumÖyle de işte ben de hiçbirini sevmyrmnapıcam hiç bilmiyorum üfff
aynı dert bende de var özellikle süt görünce bile midem bulanıyo. kalsiyum eksikliğimde çok fazla ama hergün içecem diyorum sonuç başlayamıyorumÖyle de işte ben de hiçbirini sevmyrmnapıcam hiç bilmiyorum üfff
aynı dert bende de var özellikle süt görünce bile midem bulanıyo. kalsiyum eksikliğimde çok fazla ama hergün içecem diyorum sonuç başlayamıyorum
ya şimdi tmm olsun diyecem ama içersem ve midem bulanırsa vazgeçme hakkına sahipmiyimPtesi bizim için başlangıç olsun mu o zaman. Söz verelim burda diyete başlayanlar gibi
ya şimdi tmm olsun diyecem ama içersem ve midem bulanırsa vazgeçme hakkına sahipmiyim
midenizi bulandırırsa zaten içmeyin sütü yerine yogurt yiyin yumurta yiyin :) cevizi günlük 3 yapın bunların yanında fındık ve bademi de unutmayınMidemz bulanırsa yerine koca bi kase yoğurt yeriz. Günde 2tane de ceviz yeriz, yeter heralde 2tane. Olur mu öyle
100 point sanaBen hergun mutlaka ceviz yerim sütümü de içerim yogurdumu da yerim pekmezimi de içerim
sana da 100 pointSabahları kendimi peynire boğuyorum. Pekmez de yiyorum kahvaltıda.
Öğlen ceviz badem fındık fıstık bi kase hazırlıyorum kayısı falan da yiyorum.
Akşamları bi kase yoğurt yiyorum mutlaka.
Günde en az 3 lt suyum var.
Süt de eksik kalsın
bencede bu kadar şey yerken süt içmesek de olur. bende bugün itibariyle pekmez yemeye başlıyorumSabahları kendimi peynire boğuyorum. Pekmez de yiyorum kahvaltıda.
Öğlen ceviz badem fındık fıstık bi kase hazırlıyorum kayısı falan da yiyorum.
Akşamları bi kase yoğurt yiyorum mutlaka.
Günde en az 3 lt suyum var.
Süt de eksik kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?