Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ay az kaldı bende bebeklerle oynamaya baslycam. :- umarm biz 8 sene beklemeyiz

Kizlar tesaduf mu bilmem ama ben ikinciye hamileyim ve ikisindede incir yedigim ay hamile kaldim ya. Ilkinde asure zamaniydi fazla almisim kuru incirleri bozulmasin diye git gel yemistum o zaman cocuk dusunuyordum ve hamile kaldim. Bu kez dusunmuyordum yine kizima sut olsun diye incir yemeye baslamistim yine hamile kaldim. Gerci benim adet duzensizligim vs yoktu ama bilmiyorum tesaduf mu faydasimu var ama isteyenler bide oyle denesin bence :)

ay az kaldı bende bebeklerle oynamaya baslycam. :- umarm biz 8 sene beklemeyiz
kurban olurum yaa valla ne psikolojilerdeyiz he yok canım yok kafana takma zevkini çıkar bu ayların :) bol bol uyu. niye uyu diyorum çünkü meleğin geldiğinde öyle her dakika uyuyamıycaksın

vay vay vayyy sonunda hamileyim diyen biri ah bacım incir ye dedin şimdi bizimkiler kibende dahil valla hangi ağaçtan falan derken bol bol sorarız sana bu arada Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütmeyi nasip etsin o iki bebişinide kaç aylık şuan?

kurban olurum yaa valla ne psikolojilerdeyiz he yok canım yok kafana takma zevkini çıkar bu ayların :) bol bol uyu. niye uyu diyorum çünkü meleğin geldiğinde öyle her dakika uyuyamıycaksın
Ne güzel konusuyprsun ya resmen umut veryosun inslh canm hayrlsı neyse o olur
kuzeniminde cocugu olmuyomus 2 yl dememisler olmamas en son kuru incir yemis öyle hamile kalms bence tesadf degil bende baslycm adetim bittikten sonra kuru incir ve sogan suyuna sogandan nefret ederm olsun ama deger 15 gn katlanmaya

Allah hayırlısıyla saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inş canım,vesile oolmuş ne güzel,ben ara ara yerim kuru yaş farketmez,sen ne kadar yiyordun?

tabikide umut vericem. umutsuz vaka değiliz ki :) bak mesela millette bi tane olmazken yumurta, bende onlarca var insan pkolu olmasın ayrıca soğan kürünü bende yapıyorum bak. tatı bana çok kötü gelmedi hatta sevdim desem yeri. ama bunu sebebi daha iğrenç şeyleri içmiş olmamda olabilir tabi bu bitsin hamile kalmazsamki sanmıyorum ikinci adetimde 7 gün yapıp bol bolda incir yerim

Ben normalde evime sogan bile cok cok nadir alrm nasl icecegimi düsnyorm valla gdip kuru incirde alcam smdi e bide maydanoz suyu var onuda deniycem hamile kalaym derken bide gda zehirlenmesi geciryomusum

Bence hepsini birden deneme. Saglik problemin yoksa inciri dene. Sanirim incir yumurtayi besliyo gerekli olgunluga gelmesini sagliyo.

Ben normalde evime sogan bile cok cok nadir alrm nasl icecegimi düsnyorm valla gdip kuru incirde alcam smdi e bide maydanoz suyu var onuda deniycem hamile kalaym derken bide gda zehirlenmesi geciryomusum
hepsini aynı anda yapma canım. yavaş yavaş yap. birden yüklenmekte iyi değil. ben şimdi 15 gün soğankürü yapıcam. 4 gün oldu işte bugün. soğan kürün bitsin ondan sonra incir kürüne başla.

inan sogan suyu abartılacak kdr kötü degil bende nasıl içicem diye tasalanıyordum önce bir kaç yudum aldım koklamadan sonra devam ettim içmeye 6.günüm bugun

N Nrshkya
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir
demiş ibrahim saraçoğlu ama hergün 15-16 inciri 21 gün kullanırsak ocağımıza incir ağacı dikilcek valla

haha aynen incir de öle ucuz bişi degil yani :)

inan sogan suyu abartılacak kdr kötü degil bende nasıl içicem diye tasalanıyordum önce bir kaç yudum aldım koklamadan sonra devam ettim içmeye 6.günüm bugun
Hadi baklm bende öyle yaparm. Kuzenim benden 15 gün önce evlendi simdi Hamile. Esimin arkadası 3.5 ay öce evlndi simdi hamile teyzem aradı dün sncm vardı sesim kötydü ne oldu dedi sancm var dedim e artk cocuk yap yeter dedi kuznlerin hamile bak sra sende dedi yok ben istmyorm dedim. Deli gibi cocuk isterken baskasna istmyorm demekte cok zor gelyo bana

Hahaha ay sen beni güldürdn Allahta seni hayrlsyla bebis haberleryle güldrr inslh ya annemin incir agacları vardı o kadar incir gnderdi ne ben ne esim yedik ezildi cöpe attk hic kurutmak aklma bile gelnedi :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…