- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.201
Doktordan geldim kızımın teyzeleri ve kayınvalidesi
Herşey normal. 26,5 cm olmuş arkadaş ve 470 gr :))
Magnezyum verdi ek olarak ve biraz akıntım vardı o yüzden fitil verdi. Fitillerden nefret ediyorum yaaa ...
Doktordan geldim kızımın teyzeleri ve kayınvalidesi
Magnezyum verdi ek olarak ve biraz akıntım vardı o yüzden fitil verdi. Fitillerden nefret ediyorum yaaa ...
hem gıymatlı hemde nazlı kızlar :) bak benim gelinim hiç yok ortalarda oğlum özledi ama annesi gelmiyo ki konuşsunlar
hem gıymatlı hemde nazlı kızlar :) bak benim gelinim hiç yok ortalarda oğlum özledi ama annesi gelmiyo ki konuşsunlarnisankralicesi
bilemiyorum artık ama bizim bu dünürden çok şikayetçiyim ben sevenlerin kavuşmasına engel oluyoruyuyodur kesin o şimdi
Hepimizinki kıymetli çok hem de :)))
bilemiyorum artık ama bizim bu dünürden çok şikayetçiyim ben sevenlerin kavuşmasına engel oluyor
Oh oh ne güzel maşallah öperim onu ballarından benDoktordan geldim kızımın teyzeleri ve kayınvalidesi
kızlar siz demir ve kan haplarına başladınız mı ben bugun sabah ac karna demir hapı yutmuştum midemi bulandırdı ve bulandırmakla kalmadı kusturdu
demir ilacı gyno ferro sanol kan ilacı da elevit henüz elevit içmedim,demir aç karna içilmesi gerekiyormuş emilimi daha iyi oldugu içinben kullanıyorum. 2. kutu bitmek üzere hatta. feramat mı ne adı. bende hiç bulantı falan yapmadı
demir ilacı gyno ferro sanol kan ilacı da elevit henüz elevit içmedim,demir aç karna içilmesi gerekiyormuş emilimi daha iyi oldugu için
evet evet biliyorum ,çok kötü yaptı beni yabenmki de sanırım demir ya da kan işte bilmiyorumben de aç karnına içiyorum. bi de uyardılar mı snei içtikten 1saat sonrasına kadar süt ürünü tüketmemen lazım. peynir,süt falan hiçbirini. o da emilimi engelliyomş
evet evet biliyorum ,çok kötü yaptı beni ya
saol canım aradım doktoru dönecek bana müsait degilmişben şimdi ne desem yalan olur çünkü ilacı kullanmaya başladğüm sıralar zaten hafif bulantılarım vardı sabahları. ilaçtan mı yoksa hamilelikten miydi bilmyrm. ama şimdi geçti. bi doktoruna sor istersen, mutlaka iç diyosa bikaç gün zorla kendini belki alşr vücudun tepki vermemeye başlar
bana vermedi doktorbu ay gidince sorayım bi şuan kullandığım tek şey decavit ve d vitamini damlası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?