Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Doktordan geldim kızımın teyzeleri ve kayınvalidesi
Herşey normal. 26,5 cm olmuş arkadaş ve 470 gr :))
Magnezyum verdi ek olarak ve biraz akıntım vardı o yüzden fitil verdi. Fitillerden nefret ediyorum yaaa ...

oyy maşallah ona. tatlı kız. iki kızımızdan biri . gıymattlı sizinkiler nisankralicesi

kızlar siz demir ve kan haplarına başladınız mı ben bugun sabah ac karna demir hapı yutmuştum midemi bulandırdı ve bulandırmakla kalmadı kusturdu

kızlar siz demir ve kan haplarına başladınız mı ben bugun sabah ac karna demir hapı yutmuştum midemi bulandırdı ve bulandırmakla kalmadı kusturdu

ben kullanıyorum. 2. kutu bitmek üzere hatta. feramat mı ne adı. bende hiç bulantı falan yapmadı

ben kullanıyorum. 2. kutu bitmek üzere hatta. feramat mı ne adı. bende hiç bulantı falan yapmadı
demir ilacı gyno ferro sanol kan ilacı da elevit henüz elevit içmedim,demir aç karna içilmesi gerekiyormuş emilimi daha iyi oldugu için

demir ilacı gyno ferro sanol kan ilacı da elevit henüz elevit içmedim,demir aç karna içilmesi gerekiyormuş emilimi daha iyi oldugu için

benmki de sanırım demir ya da kan işte bilmiyorum ben de aç karnına içiyorum. bi de uyardılar mı snei içtikten 1saat sonrasına kadar süt ürünü tüketmemen lazım. peynir,süt falan hiçbirini. o da emilimi engelliyomş

evet evet biliyorum ,çok kötü yaptı beni ya

evet evet biliyorum ,çok kötü yaptı beni ya

ben şimdi ne desem yalan olur çünkü ilacı kullanmaya başladğüm sıralar zaten hafif bulantılarım vardı sabahları. ilaçtan mı yoksa hamilelikten miydi bilmyrm. ama şimdi geçti. bi doktoruna sor istersen, mutlaka iç diyosa bikaç gün zorla kendini belki alşr vücudun tepki vermemeye başlar

saol canım aradım doktoru dönecek bana müsait degilmiş

bana vermedi doktor bu ay gidince sorayım bi şuan kullandığım tek şey decavit ve d vitamini damlası

bana vermedi doktor bu ay gidince sorayım bi şuan kullandığım tek şey decavit ve d vitamini damlası

vitaminsizlkik mi var sende acaba? ikisi de d vitamini çünkü. ben de bu feramatı hamileilk sonuna kadar kullanıcakmşm sanırım. her doktorun yöntemi farklı demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…