Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

hepimiz öyle yapıyoruz. ben özgür kız modunda geziyorum amaaan çocuk mu yok istemiyorum ben gezcem falan diyorum millete ama her hamilelik haberinde giysi dolabında gökselin depresyondayım şarkısını ''depresyondayııığmm yine hamile değiliiiğmm'' olarak yorumluyorum

insanların söylediklerine kulak asıp hiç canını sıkma canım ,evet bazen sinir bozucu olabiliyor düşünmeden konuşuyorlar en iyisi he he he diip geciştirmek

sogandan sonra deneyelim bakalım bunudaa :)
aynen aynen. soğan bitsin şu ikinci adet olayı falanda tabii. sonra incire başlayın demiş ya zaten. ona başlarız artık :) sonra onu tartışırız. şuan konuda bir soğan kürü furyası var. hep 2 gün arayla başladık soğan kürü bitincede 2 gün arayla incir kürü furyası ayyuka çıkıverir

geçen gün testle konuşuyodum bak aynen aktarıyorum. konu lh(ovulasyon) testi. sonuç negatif.. bak şimdi ''arkadaşım lhım 9 küsür buda mı negatif be.. ay ben hiç mi pozitif göremiycem. okuyucam seni heee bundan sonra ondan sonra şey edicem. ay yok ulan kafayı yedim okunan şeye işenir mi çarpılırım. yok yok ama bi keede bişeyde pozitifi görüyim ya. evren anlaşmış üstüme üstüme geliyo arkadaşım ya. bak seni buraya koyucam 5 dk sonra bakıcam pozitif çıkmazsan seni çöpün derinliklerine gömerim haberin olsun. şimdi gidiyorum gelcem. 5 dk hee....''

Hahaha ay sen beni güldürdn Allahta seni hayrlsyla bebis haberleryle güldrr inslh ya annemin incir agacları vardı o kadar incir gnderdi ne ben ne esim yedik ezildi cöpe attk hic kurutmak aklma bile gelnedi :-(
tüüü sana heh şimdi bayılırsın paraları incire Amiin canım inşallah bekliyoruz işte zamanımızın gelmesini herkes gibi

sonra bi bakmışız mucizemiz bizimle :) Allahım inş amin amin :))) senin akıntı durumların nasıl canım ,sogan kürü kullananların çogu çok akıntı oldugunu söylemiş ama bende öle bişi yok.

Hahahahah ben bu ay sinirimi alsveristen ckardmxm test sonucunu aldgm gün esimin kredi kartınn limitlerni zorladm garibmde biliyo ya cok üzldm hic sesini bile ckarmadı eve geldigmde dediki her üzldgnde bu kadar alsvers yaparsan topumuz atar dedi

haha incir alsaydın az faydası dokunurdu en azından adamcağızında yüreğine indirmezdin bu kadar

Kafayı sıyırmadan Allah bize cocuk nasip eder inslh ben artik evimin önundeki eczaneleeden test almaya utanyorum farklı farklı yerlerden alyorum. Bu ay sadece 8 test yaptm sonuc hüsran bundan sonra testlere küsyoruz en az 15 gn gecmeden ne kan testi yapcam nede idrar gecen utancmdan eczaneye gidemedm arkadsm test aldı bana sonuc negatf olunca buda mı gol degil be diye bagrmstm kız sok olmustu :-( :_)

aaaa olmaz mı limonun faydaları
hamilelikte ki çatlaklara sarkmalara iyi geliyormuş birde istenmeyen tüylere
kız valla mı ay iyi ben onları sürünüyim bari ama önce hamile kalabilmek gerek tabii neyse istenmeyen tüy kısmından başlıyım o zaman oramıza buramıza sürünce yanmayalım be. asitli sonuçta

haha bende öyle. ezcanecilerle kanka olsak yeri yani. ama bu sefer netten sipariş ettim utandım ya.

kız valla mı ay iyi ben onları sürünüyim bari ama önce hamile kalabilmek gerek tabii neyse istenmeyen tüy kısmından başlıyım o zaman oramıza buramıza sürünce yanmayalım be. asitli sonuçta
canım her agdadan snra 3 gün süreyle 15-20dakkika masaj yaparak sürüyosun ilk sürdügünde yakıyor ama dayanılmayacak kadar diil,bizzat deneyen biri olarak sonuc gerçekten güzel

insanların söylediklerine kulak asıp hiç canını sıkma canım ,evet bazen sinir bozucu olabiliyor düşünmeden konuşuyorlar en iyisi he he he diip geciştirmek
Onlarn yannda biz geziyoruz tozuyoruz daha cok genciz cocuk bakamyz diyorum eve gelncede esimn basna aglyorum salya sümk ühüuhu bixim niye cocugmuz olmuyo artk kafayı yedi benimle seni artk topluma brakmycam diyo

canım her agdadan snra 3 gün süreyle 15-20dakkika masaj yaparak sürüyosun ilk sürdügünde yakıyor ama dayanılmayacak kadar diil,bizzat deneyen biri olarak sonuc gerçekten güzel
Ay dur bari cidden sunu deneyelm ne kadar süre kullandn canm sonuc nasl

Limonu yüze sürncede cildi temizlyo ve cilt rengnde acyo bu bilgde burda kalsn kzlar

Ay dur bari cidden sunu deneyelm ne kadar süre kullandn canm sonuc nasl
şimdi şöle normalde ben jilet yaptıgım halde 1bucuk ay gibi bir sürede faydasını gördüm,bazı yerler hiç çıkmadı çıkanlarda cok gec uzadı :) ama bu ay itibariyle agda yada makinayla aldıktan snra deneyecegim,ben yüzümede uyguluyorum hem canlılık veriyor hemde yüzdeki istenmeyen tüylerde gec uzuyor

Kzlar bakn kahve falm %90 ı tutmus umarm o bekledigm haber melegimin haberidr.

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-09-13-01-49.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2016-09-09-13-01-43.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…