Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

vitaminsizlkik mi var sende acaba? ikisi de d vitamini çünkü. ben de bu feramatı hamileilk sonuna kadar kullanıcakmşm sanırım. her doktorun yöntemi farklı demek ki
evet d vitamini eksikliği varmış. bunların dışında magnezyum kalsiyum ve çinko içeren bi ilaç yazdı ama açıkcası ben kullanmaya başlamadım hepsini birden kaldıramıyor midem

decaviti elevitin yerine vermiştir canım,d vitamini ilk aylarda kullanmıştm ben folikasitle birlikte
hmm olabilir ikiside aynı etkenlere mi sahip acaba bu sıralar zaten bir pimpirikli oldum ki sormayın şimdi bu ilaç k0nusunu da takarım ben kafama

evet d vitamini eksikliği varmış. bunların dışında magnezyum kalsiyum ve çinko içeren bi ilaç yazdı ama açıkcası ben kullanmaya başlamadım hepsini birden kaldıramıyor midem

hıı anladım. bakalm benm bi sonraki kontrolde dğeişicek mi ilaçlarım falan

bende pazartesi gidecem bakalım ne diyecek. decavit ve elevitin etkileri aynıymış şimdi baktım içim rahat etti. İnş çok ilaç vermezler zaten hala midem bulanıyor bide ilaç içtikçe daha kötü oluyorum

bende pazartesi gidecem bakalım ne diyecek. decavit ve elevitin etkileri aynıymış şimdi baktım içim rahat etti. İnş çok ilaç vermezler zaten hala midem bulanıyor bide ilaç içtikçe daha kötü oluyorum
evet canım aynı :) takma kafaya valla benm bulantılar gecmişti bugun ilaçtan mı yoksa geri mi geldi bulantılarr bilemedim

iyi vermesinler. ben bi de hamile kalmadan önce folik bile içmeyi düşünmüyodum kimyasal diye ama içmesem nolucaktı sanki her gün ilaç alıyoruz
folikasit önemli ama işlenmemiş besinlerden o kdr miktar alamayacagımız için ilaç olarak kullanıyoruz,ancak günlük 2 kilo salatalık karşılar sanırım folikasit ihtiyacını gebeliğin ilerleyen dönemlerinde de demir ve kan önemli

işte bilimsel açıklaması o ama ben hiç inanmıyorum kimyasal hiçbi şeye. mecbur kullandım ama işte

evet canım aynı :) takma kafaya valla benm bulantılar gecmişti bugun ilaçtan mı yoksa geri mi geldi bulantılarr bilemedim
valla canım benim dün gece uykuda bile midem bulandı düşün tam gözümü kapatıyorum sonra koştur koştur lavaboya. umarım seninde sadece ilaçdandır

kızlar benim eltim ebe 2 çocugu var ve diyebilirim ki hemen hemen hiç ilaç kullanmadı ve hiç bir testi de yaptırmadı. Aslında doktorlarında onlara çok gerekli olmadığını sadece yasal işleyiş olduğu ve annelerin içi rahat etsin diye bir çoğunu önerdiklerini söyledi. Yani anlayacağınız annede bir sağlık problemi olmadıktan sonra bol bol meyve ve sebze en iyi ilaç ama tabi biz yinede kullanıyoruz ne olur ne olmaz diyerekten

evet ben de öyle düşünüyorum ama işte bi taraftan da onun sorumluluğunu almak istemiyo insan. sağlkla gelsin mninkler inş da napalm artk kimyasal mimyasal evlat işte sevicez mecbur

tedbir amaçlı kullanıyoruz işte ,mesela meyveyi akşamları tüketmemek gerekiyormuş gündüz tüketmek daha iyiymiş ,akşam tüketmek şekeri yükseltiyormuş falan,daha bir sürü şey

tedbir amaçlı kullanıyoruz işte ,mesela meyveyi akşamları tüketmemek gerekiyormuş gündüz tüketmek daha iyiymiş ,akşam tüketmek şekeri yükseltiyormuş falan,daha bir sürü şey
ah o detaylar valla bebişler doğduktan sonraki halimizi merak ediyorum her bulduğumuz yararlı şeyleri tıkacaz galiba ağızlarına

kızlar sanırım oğluşum hareketlerini bana hissettirmeye başlıyoraz önce karnımda pıt pıt bişeyler oldu sanki yer değiştirdi gibi inşallah bağırsak hareketi falan değildir çok heyecanlandım

Kızlar
Her gün bir tomar ilaç içiyorum ya :)))
Demir ilacı bende de çok kötü kabızlık yapmıştı. Adı da ferrum fort mu neydi. Sonra değiştirdik onu. Santafer kullanıyorum şuanda tok karnınada içebilirsin dedi doktor. Sabah akşam birer tane o.
Sabah akşam birer tane progestan
Sabah bir tane İmom (balık yağı, c vitamini vs var)
D vitamini
Magnezyum tableti eklendi şimdi bir de
Ve fitilim var ki en siniri o dün akşam ben içeri o dışarı sinir etti beni iki saat

kızlar sanırım oğluşum hareketlerini bana hissettirmeye başlıyoraz önce karnımda pıt pıt bişeyler oldu sanki yer değiştirdi gibi inşallah bağırsak hareketi falan değildir çok heyecanlandım
Minik ayaklar ya içerde ne karıştırıyorlar acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…