Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

maşşallah bünyen kaldırıyorsa süper sabah bi demir ilacı içtim mahvetti beni doktoru aradım başka ilaç ismi verdi ama internete baktım oda mide bulandırıyormuş ve kusturuyormuşş

kızlar sanırım oğluşum hareketlerini bana hissettirmeye başlıyoraz önce karnımda pıt pıt bişeyler oldu sanki yer değiştirdi gibi inşallah bağırsak hareketi falan değildir çok heyecanlandım
anammm ne güzell yirim minnoşu bagırsak hareketini ayırt edebiliyorum ben :))

hiç fitil kullanmadm ama o an gülesim gelir çıkar gider ordna heralde allahg kolaylık versin

maşşallah bünyen kaldırıyorsa süper sabah bi demir ilacı içtim mahvetti beni doktoru aradım başka ilaç ismi verdi ama internete baktım oda mide bulandırıyormuş ve kusturuyormuşş

belki sende öyle bi etki yapmaz, interntten okudğnla almamazlık yapma. dene bi bakalım onu da

anammm ne güzell yirim minnoşu bagırsak hareketini ayırt edebiliyorum ben :))
bağırsak hareketi bu kadar belirgin olmaz herhalde :) ne biliyim internette o kadar çok bağırsak hareketi yazıyo kı artık herşeyi ona bağlayacam

bağırsak hareketi bu kadar belirgin olmaz herhalde :) ne biliyim internette o kadar çok bağırsak hareketi yazıyo kı artık herşeyi ona bağlayacam
aksine bagırsak hareketi belirgin oluyor yani benim öle gazım falan oldugunda özelllikle bagırsak hareketini anlayabiliyorum

aksine bagırsak hareketi belirgin oluyor yani benim öle gazım falan oldugunda özelllikle bagırsak hareketini anlayabiliyorum
anammm bak şimdi şüphelendim yok yok eminim bağırsak hareketi değildi gaz durumu falan da yoktu bi anda karnım hareketlendi

eger o an gaz durumu falan yoksa kesin oğluşundur annesi
yesin onu annesi valla artık korkmaya başlamıştım hatta iş çıkışı hastaneye gidip bi baksam niye hissetmiyorum canlanmıyomu diye düşündüğüm anda 'anne burdayım' dedi kuzum özledim bebişimi pazartesi olsada görsem

az kalmış annesi azıcık daha sabret

senin randevun ne zaman canım
benim pazartesiydi canım gittim geldim ben :) dörtlü taramamız vardı sonucuda iyi çok şükür,sonuca göre söyleyecekti ne zmn geleceğimi sonucu söyledi ilaç sıkıntımı söledim fln arada kaynadı gitti :)3-4 hafta snra cagırır büyük ihtimal 4 boyutluya gönderecem demişti çünkü

hadi bakalım gözün aydın o zaman :) sen 4 haftaya kadar dayanamazsın bence detaylı ultrason için yönlendir di mi peki ? bende bu pazartesi gidecem detaylı ultrason için ön muayene olacakmışım benim doktorum yapmayacakmış sonra ultrason için tarih alacaz. sonra aşımızı vurulacaz ve detaylı ultrason sonucuyla da bir sonraki hafta kendi doktoruma gidecem o zaman da 4 boyutluya girecem bakalım bizim minik kime benziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…