- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.241
maşşallah bünyen kaldırıyorsa süper sabah bi demir ilacı içtim mahvetti beniKızlar
Her gün bir tomar ilaç içiyorum ya :)))
Demir ilacı bende de çok kötü kabızlık yapmıştı. Adı da ferrum fort mu neydi. Sonra değiştirdik onu. Santafer kullanıyorum şuanda tok karnınada içebilirsin dedi doktor. Sabah akşam birer tane o.
Sabah akşam birer tane progestan
Sabah bir tane İmom (balık yağı, c vitamini vs var)
D vitamini
Magnezyum tableti eklendi şimdi bir de
Ve fitilim var ki en siniri odün akşam ben içeri o dışarı sinir etti beni iki saat
anammm ne güzell yirim minnoşukızlar sanırım oğluşum hareketlerini bana hissettirmeye başlıyoraz önce karnımda pıt pıt bişeyler oldu sanki yer değiştirdi gibi inşallah bağırsak hareketi falan değildir çok heyecanlandım
Kızlar
Her gün bir tomar ilaç içiyorum ya :)))
Demir ilacı bende de çok kötü kabızlık yapmıştı. Adı da ferrum fort mu neydi. Sonra değiştirdik onu. Santafer kullanıyorum şuanda tok karnınada içebilirsin dedi doktor. Sabah akşam birer tane o.
Sabah akşam birer tane progestan
Sabah bir tane İmom (balık yağı, c vitamini vs var)
D vitamini
Magnezyum tableti eklendi şimdi bir de
Ve fitilim var ki en siniri odün akşam ben içeri o dışarı sinir etti beni iki saat
maşşallah bünyen kaldırıyorsa süper sabah bi demir ilacı içtim mahvetti benidoktoru aradım başka ilaç ismi verdi ama internete baktım oda mide bulandırıyormuş ve kusturuyormuşş
Benim dediğimi sor bi santafer adı.maşşallah bünyen kaldırıyorsa süper sabah bi demir ilacı içtim mahvetti benidoktoru aradım başka ilaç ismi verdi ama internete baktım oda mide bulandırıyormuş ve kusturuyormuşş
tüm günüm mahvoldu yaabelki sende öyle bi etki yapmaz, interntten okudğnla almamazlık yapma. dene bi bakalım onu da
digeri de sıkıntı yaparsaBenim dediğimi sor bi santafer adı.
bağırsak hareketi bu kadar belirgin olmaz herhalde :) ne biliyim internette o kadar çok bağırsak hareketi yazıyo kı artık herşeyi ona bağlayacamanammm ne güzell yirim minnoşubagırsak hareketini ayırt edebiliyorum ben :))
yerim onların ben minicik ayaklarını doğunca yapacakları yaramazlıkların alıştırmasını yapıyolar herhaldeMinik ayaklar ya içerde ne karıştırıyorlar acaba :))
aksine bagırsak hareketi belirgin oluyor yani benim öle gazım falan oldugunda özelllikle bagırsak hareketini anlayabiliyorumbağırsak hareketi bu kadar belirgin olmaz herhalde :) ne biliyim internette o kadar çok bağırsak hareketi yazıyo kı artık herşeyi ona bağlayacam
kusuntular gitti derken bu iyi olmadı senin içintüm günüm mahvoldu yaa( inş alıp deneyeceğim bklım
digeri de sıkıntı yaparsasantaferi sorarım
ya sorma ne güzel rahatladım derkenkusuntular gitti derken bu iyi olmadı senin için
anammm bak şimdi şüphelendimaksine bagırsak hareketi belirgin oluyor yani benim öle gazım falan oldugunda özelllikle bagırsak hareketini anlayabiliyorum
diğer ilacı dene her bünye farklı oluyo yan etkilerine bakma sende olmaz inşya sorma ne güzel rahatladım derken
eger o an gaz durumu falan yoksa kesin oğluşundur annesianammm bak şimdi şüphelendimyok yok eminim bağırsak hareketi değildi gaz durumu falan da yoktu bi anda karnım hareketlendi
inşdiğer ilacı dene her bünye farklı oluyo yan etkilerine bakma sende olmaz inş
yesin onu annesieger o an gaz durumu falan yoksa kesin oğluşundur annesi
az kalmış annesi azıcık daha sabretyesin onu annesivalla artık korkmaya başlamıştım hatta iş çıkışı hastaneye gidip bi baksam niye hissetmiyorum canlanmıyomu diye düşündüğüm anda 'anne burdayım' dedi kuzum özledim bebişimi pazartesi olsada görsem
senin randevun ne zaman canımaz kalmış annesi azıcık daha sabret
benim pazartesiydi canım gittim geldim ben :) dörtlü taramamız vardı sonucuda iyi çok şükür,sonuca göre söyleyecekti ne zmn geleceğimi sonucu söyledi ilaç sıkıntımı söledim fln arada kaynadı gitti :)3-4 hafta snra cagırır büyük ihtimal 4 boyutluya gönderecem demişti çünküsenin randevun ne zaman canım
hadi bakalım gözün aydın o zaman :) sen 4 haftaya kadar dayanamazsın bencebenim pazartesiydi canım gittim geldim ben :) dörtlü taramamız vardı sonucuda iyi çok şükür,sonuca göre söyleyecekti ne zmn geleceğimi sonucu söyledi ilaç sıkıntımı söledim fln arada kaynadı gitti :)3-4 hafta snra cagırır büyük ihtimal 4 boyutluya gönderecem demişti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?