- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.261
Şuan ben dışardan izliyorum onu :))yerim onların ben minicik ayaklarını doğunca yapacakları yaramazlıkların alıştırmasını yapıyolar herhalde
hadi bakalım gözün aydın o zaman :) sen 4 haftaya kadar dayanamazsın bencedetaylı ultrason için yönlendir di mi peki ? bende bu pazartesi gidecem detaylı ultrason için ön muayene olacakmışım benim doktorum yapmayacakmış sonra ultrason için tarih alacaz. sonra aşımızı vurulacaz ve detaylı ultrason sonucuyla da bir sonraki hafta kendi doktoruma gidecem o zaman da 4 boyutluya girecem bakalım bizim minik kime benziyo
Şuan ben dışardan izliyorum onu :))
Göbek deliğimin oralarda dalgalanmalar var. Çok tatlı kızlar ya
oyss maşallahŞuan ben dışardan izliyorum onu :))
Göbek deliğimin oralarda dalgalanmalar var. Çok tatlı kızlar ya
kuzum 4 boyutlu 4. ayı doldurtan sonra çekilebiliyosun ben detaylı ultrasondan sonra girecem inş tabi doktor hanım yine bi gıcıklık yapmazsa4 boyutlu ne zaman çekiliyomuş yaa ben sorucaktım doktoruma ama unuttm. onda yok o cihazdan, başka yerde çektiricem ben de. ona göre gideym de bakayım ben de tipi nasılmş
Ben sorcaktım 4 boyutluyu unuttum yaa4 boyutlu ne zaman çekiliyomuş yaa ben sorucaktım doktoruma ama unuttm. onda yok o cihazdan, başka yerde çektiricem ben de. ona göre gideym de bakayım ben de tipi nasılmş
kuzum 4 boyutlu 4. ayı doldurtan sonra çekilebiliyosun ben detaylı ultrasondan sonra girecem inş tabi doktor hanım yine bi gıcıklık yapmazsa
sanırım bizler söylemedikçe onlar göndermeyeceklerBen sorcaktım 4 boyutluyu unuttum yaa
Hiç lafını etmiyor göndermicek sanırım :)
o normal her zaman çekilen ultrason gibi siyah beyaz bişeymiş yani yüzü falan belli olmuyomuş galibabu ayrıntılı ultrason çektiricez ya hani, orda da görünüyodur heralde. 16 şubatta var benm randevum, o zmn bi sorayım bakalım
eneee şimdiden görünüyo mu dşardaaan. ben son zamanlarda öyle oluyodur diye biliyodum. ne güzell
oyss maşallahyerim onu ben yaa inş bizede en kısa zamanda nasip olur
göbekler açık gezeriz artık evdeBaktım hareketlenmeye başladı açtım hemen göbeği yattım sırt üstü. Baya dalgalandı ama o videolarda izlediğimiz 9 aylıklar gibi değil :))
Ama farkediliyor
Az kaldı sizinde açar açar izleriz artık
Ayrıntılı dedikleri normal her zaman girdiğimiz ultrasono normal her zaman çekilen ultrason gibi siyah beyaz bişeymiş yani yüzü falan belli olmuyomuş galiba
ruh halim karar verecek ne kdr sürede gideciğime :) detaylı ultrasonu doktorum yapmayacak,hayırlısı bakalımhadi bakalım gözün aydın o zaman :) sen 4 haftaya kadar dayanamazsın bencedetaylı ultrason için yönlendir di mi peki ? bende bu pazartesi gidecem detaylı ultrason için ön muayene olacakmışım benim doktorum yapmayacakmış sonra ultrason için tarih alacaz. sonra aşımızı vurulacaz ve detaylı ultrason sonucuyla da bir sonraki hafta kendi doktoruma gidecem o zaman da 4 boyutluya girecem bakalım bizim minik kime benziyo
Ben sorcaktım 4 boyutluyu unuttum yaa
Hiç lafını etmiyor göndermicek sanırım :)
o normal her zaman çekilen ultrason gibi siyah beyaz bişeymiş yani yüzü falan belli olmuyomuş galiba
belli olmasada tam olarak suratını görmüş olacan fena mı :) bi şimdi çekilelim bide olmadı 8. ayda falan gideriz nolcakheee o zmn ben onu öğreneym. şimdiden belli olur mu ki kime benzediği acaa yaaaaa, daha beklesem mi
belli olmasada tam olarak suratını görmüş olacan fena mı :) bi şimdi çekilelim bide olmadı 8. ayda falan gideriz nolcak
hahahben şimdi bu şeklde görürsem bağmlı olurum ultrasona ondan korkuyorumo yüzden direk görebilecğim zaman gitsem iyi olur
hahahbende geçen eşime şu ultrason cihazı ucuz bişey olsaydı da eve alsaydık dedim hergün uyanıp bakardık ne dğişiklik var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?