Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

4 boyutlu ne zaman çekiliyomuş yaa ben sorucaktım doktoruma ama unuttm. onda yok o cihazdan, başka yerde çektiricem ben de. ona göre gideym de bakayım ben de tipi nasılmş

4 boyutlu ne zaman çekiliyomuş yaa ben sorucaktım doktoruma ama unuttm. onda yok o cihazdan, başka yerde çektiricem ben de. ona göre gideym de bakayım ben de tipi nasılmş
kuzum 4 boyutlu 4. ayı doldurtan sonra çekilebiliyosun ben detaylı ultrasondan sonra girecem inş tabi doktor hanım yine bi gıcıklık yapmazsa

kuzum 4 boyutlu 4. ayı doldurtan sonra çekilebiliyosun ben detaylı ultrasondan sonra girecem inş tabi doktor hanım yine bi gıcıklık yapmazsa

bu ayrıntılı ultrason çektiricez ya hani, orda da görünüyodur heralde. 16 şubatta var benm randevum, o zmn bi sorayım bakalım

eneee şimdiden görünüyo mu dşardaaan. ben son zamanlarda öyle oluyodur diye biliyodum. ne güzell

oyss maşallah yerim onu ben yaa inş bizede en kısa zamanda nasip olur

Baktım hareketlenmeye başladı açtım hemen göbeği yattım sırt üstü. Baya dalgalandı ama o videolarda izlediğimiz 9 aylıklar gibi değil :))
Ama farkediliyor
Az kaldı sizinde açar açar izleriz artık

o normal her zaman çekilen ultrason gibi siyah beyaz bişeymiş yani yüzü falan belli olmuyomuş galiba
Ayrıntılı dedikleri normal her zaman girdiğimiz ultrason
Sadece organlara bakıyorlar tek tek. Hepsini de göremeyebiliyorlar. Ben 3 muayenede tamamladım tüm organları. En son dün omurgası kalmıştı pozisyonu yüzünden bakamamıştık onu da kontrol ettik anca bitti. Renkli doppler da aynı ultrason cihazında damarlar falan kontrol ediliyor.
Yüzü gözü görülen 4 boyutlu işte.

ruh halim karar verecek ne kdr sürede gideciğime :) detaylı ultrasonu doktorum yapmayacak,hayırlısı bakalım

ben şimdi bu şeklde görürsem bağmlı olurum ultrasona ondan korkuyorum o yüzden direk görebilecğim zaman gitsem iyi olur
hahah bende geçen eşime şu ultrason cihazı ucuz bişey olsaydı da eve alsaydık dedim hergün uyanıp bakardık ne dğişiklik var diye

burcu1888 detaylı ultrasonu kaç haftada yaptırdın ? benim pazartesi 19+3 oluyo 20. hafta dolmadan yapmıyolarmış felan diye duydum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…