- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.281
20.haftanın sonuna doğru gitmiçtim ilk. 19+5 falandı sanırımburcu1888 detaylı ultrasonu kaç haftada yaptırdın ? benim pazartesi 19+3 oluyo 20. hafta dolmadan yapmıyolarmış felan diye duydum da
hmm tmm canım 19+3 de de sıkıntı çıkmaz inş çekerler20.haftanın sonuna doğru gitmiçtim ilk. 19+5 falandı sanırım
Yok canım niye sıkıntı olsun. Görebildiklerine bakıyorlar. İlk muayenede %70 tamamlamıştık.hmm tmm canım 19+3 de de sıkıntı çıkmaz inş çekerler
Gunaydin kızlar. Eşimin bi yakını vefat etti ordayiz o yüzden yazamadim . gayet iyiyiz bizde sıkıntı yok . ins Sizde de yoktur
başınız sağolsun canım bizlerde iyiyiz. bebişe ve kızına iyi bakGunaydin kızlar. Eşimin bi yakını vefat etti ordayiz o yüzden yazamadim . gayet iyiyiz bizde sıkıntı yok . ins Sizde de yoktur
Başınız sağolsun canım iyiyiz çok şükürGunaydin kızlar. Eşimin bi yakını vefat etti ordayiz o yüzden yazamadim . gayet iyiyiz bizde sıkıntı yok . ins Sizde de yoktur
bana böyle birşey söylemediler bende sorayım ozmn bana da haftaya git dedi doktorum,ne kdr fiyatı peki canım ?kızlar az önce detaylı ultrason yaptıracağım hastanedeki doktor ile görüştüm 19 ve 20 li haftalarda gidince tek seferde tüm organlarını görmek zor oluyor omurga kemiği için de ayrıca 22. haftada gelmeniz gerekir dedi. İsterseniz 22. haftanıza girince gelip tek seansda halledebilir önceki haftalarda 2 veya 3 seferde tamamlanıyor dedi. Size de söyleyeyim bilginiz olsun istedim ben 2 hafta daha bekleyip öyle gidecem
Aynı benim durum işte :)kızlar az önce detaylı ultrason yaptıracağım hastanedeki doktor ile görüştüm 19 ve 20 li haftalarda gidince tek seferde tüm organlarını görmek zor oluyor omurga kemiği için de ayrıca 22. haftada gelmeniz gerekir dedi. İsterseniz 22. haftanıza girince gelip tek seansda halledebilir önceki haftalarda 2 veya 3 seferde tamamlanıyor dedi. Size de söyleyeyim bilginiz olsun istedim ben 2 hafta daha bekleyip öyle gidecem
Doktorlarınız neden başka yere yolluyor anlamadım. Benimki kendi yaptı.bana böyle birşey söylemediler bende sorayım ozmn bana da haftaya git dedi doktorum,ne kdr fiyatı peki canım ?
tatlım bana doktorum 18 haftadan sonra gideblirsin demişti ama detaylıyı yapan doktor da tek seferde gelmek istersen 21. haftan dolsun daha garanti olur omurgası da net oluşur dedi. 300 tl ye yapıyorlar bizim burdabana böyle birşey söylemediler bende sorayım ozmn bana da haftaya git dedi doktorum,ne kdr fiyatı peki canım ?
kuzum benim gittim hastanede yokmuş o cihazDoktorlarınız neden başka yere yolluyor anlamadım. Benimki kendi yaptı.
ya ben işden izin alamıyorum ya beklyecem bu pazartesi kendi doktoruma gidip miniğimi görürüm sonra 2 hafta sonra da detaylıya giderimAynı benim durum işte :)
Gerçi 3 hafta peşpeşe gitmek benim işime gelmişti
Her zmnki ultrason cihazı kullanılıyor zaten.kuzum benim gittim hastanede yokmuş o cihaz
hmm bunu bilmiyodum işte bana öyle söyledi doktorHer zmnki ultrason cihazı kullanılıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?