Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

hmm tmm canım 19+3 de de sıkıntı çıkmaz inş çekerler
Yok canım niye sıkıntı olsun. Görebildiklerine bakıyorlar. İlk muayenede %70 tamamlamıştık.
İkincide kalp ve böbreklerine baktık.
En sona omurgasına da dün baktık.
Doktor bana 3 hafta sonra gel dedi ama ben haftaya bi bahane bulup dayanırım yine kapısına. Sonraki hafta da şeker yüklemesi yapılır heralde.
Zaman geçmek bilmiyor ya. Öfff vallahi bunaldım
Geldiler yine bana

Gunaydin kızlar. Eşimin bi yakını vefat etti ordayiz o yüzden yazamadim . gayet iyiyiz bizde sıkıntı yok . ins Sizde de yoktur

kızlar az önce detaylı ultrason yaptıracağım hastanedeki doktor ile görüştüm 19 ve 20 li haftalarda gidince tek seferde tüm organlarını görmek zor oluyor omurga kemiği için de ayrıca 22. haftada gelmeniz gerekir dedi. İsterseniz 22. haftanıza girince gelip tek seansda halledebilir önceki haftalarda 2 veya 3 seferde tamamlanıyor dedi. Size de söyleyeyim bilginiz olsun istedim ben 2 hafta daha bekleyip öyle gidecem

bana böyle birşey söylemediler bende sorayım ozmn bana da haftaya git dedi doktorum,ne kdr fiyatı peki canım ?

Aynı benim durum işte :)
Gerçi 3 hafta peşpeşe gitmek benim işime gelmişti

bana böyle birşey söylemediler bende sorayım ozmn bana da haftaya git dedi doktorum,ne kdr fiyatı peki canım ?
tatlım bana doktorum 18 haftadan sonra gideblirsin demişti ama detaylıyı yapan doktor da tek seferde gelmek istersen 21. haftan dolsun daha garanti olur omurgası da net oluşur dedi. 300 tl ye yapıyorlar bizim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…