Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ben agda yapmama ragmen tuylerm 2 haftada uzuyo bari sunu deniyelm inslh gec uzar en azndan biraz rahat ederm

yaa benim bu istenmeyen tüylerle başım belada zaten yarama bastınız jilet kullanıyorum mahvoldum çok fena tüy dökücü alerji yaptı kabardım ağda yı geçin hiç neden diye sormayın nolur ne kaldı ki başka

Ben agda yapmama ragmen tuylerm 2 haftada uzuyo bari sunu deniyelm inslh gec uzar en azndan biraz rahat ederm
mutlaka dene canım bir limonu sık içine de 2 çay kaşıgı tuz ekle karıştır karışımı agda yaptgn yerlere sür yakıcak biraz ama geciyor hemen,ertesi gün yıkayabilirsin

sende deneyebilirsin canım ben jilette de faydasını gördüm ve cok şaşırdım

mutlaka dene canım bir limonu sık içine de 2 çay kaşıgı tuz ekle karıştır karışımı agda yaptgn yerlere sür yakıcak biraz ama geciyor hemen,ertesi gün yıkayabilirsin
3 gün mü kullancagz ? Ise yarasa emein ol ömür boyu dualarmda olcaksn yaramasada dua ederm ben

nasıl yapıcaz bunu bir limona iki çay kaşığı tuz sanırım ama ağda yaptıktan hemen sonra mı yanarrrrrrrr!

3 gün mü kullancagz ? Ise yarasa emein ol ömür boyu dualarmda olcaksn yaramasada dua ederm ben
evet canım her agda işleminden sonra yapacaksın bu uygulamayı 3 gün boyunca,agdadan sonra gözenekler 3 gün açık kalıyor bu yuzden 3 gün yapmak lazım ,faydalı olabilirsem cok sevinirim canım

nasıl yapıcaz bunu bir limona iki çay kaşığı tuz sanırım ama ağda yaptıktan hemen sonra mı yanarrrrrrrr!
bir limonu sıkıyosun içine de 2 çay kaşıgı tuz ekliyorsun çalkalayıp karışımı agdalı yerlere uyguluyorsun yakıyor haliyle ama saniyelik bi yakma

bir limonu sıkıyosun içine de 2 çay kaşıgı tuz ekliyorsun çalkalayıp karışımı agdalı yerlere uyguluyorsun yakıyor haliyle ama saniyelik bi yakma
bak yanarsam artık nickinin kulaklarını çınlatırım he canım tez değildir ama eldeki yaraya limon değerde böyle kopmuş gibi hissedersin ya işte öyle bişey olmasın o lütfen

Kizlarr nabersiniz :)
Bana bi haller oluyo iki gundur miydem bulaniyo asiri kasik agrim var adet bittiginden beri bugunde kramp girdi ayagima ve goguslerde agrimaya basladi sizce hamis olabilirmiyimki daha adete 15gun var

Kizlarr nabersiniz :)
Bana bi haller oluyo iki gundur miydem bulaniyo asiri kasik agrim var adet bittiginden beri bugunde kramp girdi ayagima ve goguslerde agrimaya basladi sizce hamis olabilirmiyimki daha adete 15gun var
Bence daha cok erken yumurtlama günun olabilir. Hevesini krmak gibi olmasn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…