- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Ben agda yapmama ragmen tuylerm 2 haftada uzuyo bari sunu deniyelm inslh gec uzar en azndan biraz rahat edermşimdi şöle normalde ben jilet yaptıgım halde 1bucuk ay gibi bir sürede faydasını gördüm,bazı yerler hiç çıkmadı çıkanlarda cok gec uzadı :) ama bu ay itibariyle agda yada makinayla aldıktan snra deneyecegim,ben yüzümede uyguluyorum hem canlılık veriyor hemde yüzdeki istenmeyen tüylerde gec uzuyor
mutlaka dene canım bir limonu sık içine de 2 çay kaşıgı tuz ekle karıştır karışımı agda yaptgn yerlere sür yakıcak biraz ama geciyor hemen,ertesi gün yıkayabilirsinBen agda yapmama ragmen tuylerm 2 haftada uzuyo bari sunu deniyelm inslh gec uzar en azndan biraz rahat ederm
sende deneyebilirsin canım ben jilette de faydasını gördüm ve cok şaşırdımyaa benim bu istenmeyen tüylerle başım belada zaten yarama bastınızjilet kullanıyorum mahvoldum çok fena tüy dökücü alerji yaptı kabardım ağda yı geçin hiç neden diye sormayın nolur ne kaldı ki başka
3 gün mü kullancagz ? Ise yarasa emein ol ömür boyu dualarmda olcaksnmutlaka dene canım bir limonu sık içine de 2 çay kaşıgı tuz ekle karıştır karışımı agda yaptgn yerlere sür yakıcak biraz ama geciyor hemen,ertesi gün yıkayabilirsin
ağd ayanıklarınada iyi gelir o zaman buLimonu yüze sürncede cildi temizlyo ve cilt rengnde acyo bu bilgde burda kalsn kzlar
tamam canım deneyeyim o zamansende deneyebilirsin canım ben jilette de faydasını gördüm ve cok şaşırdım
Onu bilmiyorm yarayı iglestrr mi bilmiyrm ama agda yüiiznzden kararms bölgelerin rengini acyorağd ayanıklarınada iyi gelir o zaman bu
onu diyorum bende zaten canım :) bak sevindim heOnu bilmiyorm yarayı iglestrr mi bilmiyrm ama agda yüiiznzden kararms bölgelerin rengini acyor
evet canım her agda işleminden sonra yapacaksın bu uygulamayı 3 gün boyunca,agdadan sonra gözenekler 3 gün açık kalıyor bu yuzden 3 gün yapmak lazım ,faydalı olabilirsem cok sevinirim canım3 gün mü kullancagz ? Ise yarasa emein ol ömür boyu dualarmda olcaksnyaramasada dua ederm ben
canım bizimde bir sene oldu. 6 ay çok uzun bir süreç değil çok üzülüp heba etme kendini6 aydr istyoruz canm. Artk sinirlerim bozuldu.
ben özel bölgeyede uyguluyorum cok derinlere inmeden tabitamam canım deneyeyim o zamanözel bölgeye olmaz ama herhalde dimi
yaraları daha cok yakıyor benim dün mesela sivilce yaram vardı ona sürdüm kuruttuonu diyorum bende zaten canım :) bak sevindim he
ben özel bölgeyede uyguluyorum cok derinlere inmeden tabi
bir limonu sıkıyosun içine de 2 çay kaşıgı tuz ekliyorsun çalkalayıp karışımı agdalı yerlere uyguluyorsun yakıyor haliyle ama saniyelik bi yakmanasıl yapıcaz bunu bir limona iki çay kaşığı tuz sanırım ama ağda yaptıktan hemen sonra mıyanarrrrrrrr!
bak yanarsam artık nickinin kulaklarını çınlatırım hebir limonu sıkıyosun içine de 2 çay kaşıgı tuz ekliyorsun çalkalayıp karışımı agdalı yerlere uyguluyorsun yakıyor haliyle ama saniyelik bi yakma
yumurtluyorsundur canımKizlarr nabersiniz :)
Bana bi haller oluyo iki gundur miydem bulaniyo asiri kasik agrim var adet bittiginden beri bugunde kramp girdi ayagima ve goguslerde agrimaya basladi sizce hamis olabilirmiyimki daha adete 15gun var
Bence daha cok erken yumurtlama günun olabilir. Hevesini krmak gibi olmasn.Kizlarr nabersiniz :)
Bana bi haller oluyo iki gundur miydem bulaniyo asiri kasik agrim var adet bittiginden beri bugunde kramp girdi ayagima ve goguslerde agrimaya basladi sizce hamis olabilirmiyimki daha adete 15gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?