Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ohooo çoktaaannnnn
İç çamaşırlar, kotlar, kazaklar, hepsi büyüdü
henüz geçiş yapmadım fakat yapmak lazım ufaktan büyüyor göbüş :) çogu pantolon ve eteklerim göbekten sıkıyor :) sen ?
ben yapmadm hala aynı kıyafetlerimi giyiyorm
bende baya oldu geçeli özellikle pantolonları bayadır giyiyorum bu hafta üsde de tamamen hamile giymeye başladım iyice göbeğim büyüdü

kızlar ya bişey soracam sizinde bu dönemlerde fazlaca sinir yada duygusallık halleriniz var mı ? ben şu iki haftadır hiç kimseye (özellikle iş saatlerinde) tahammül edemiyorum. hamilelik halleri mi yoksa iş bunalımı mı anlayamadım

bence ikisinin de etkisi var canım hormonlardan dolayı tahammül edemiyoruz insanlara hem iş hem hormonlar ikisi bir araya gelince inanılmaz duygular yaşıyoruz,gececektir inşallah,gecen aylar bende senin gibiydim patlamaya hazır bomba gibi ,sinir tahammül kalmamıştı ama bugunlerde daha iyiyim,kendimce olumlama yapıyorum bebeğimi düşünüyorum ve takmamaya calışıyorum

ya aslında bende öyle yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum hep tam sinirlenince sakin ol oğlum da huzursuz oluyo diyorum ama 2 dakika sonra insanları boğazlayasım geliyo hamileliğimin en güzel zamanlarını patlayack bir bomba gibi geçirmek çok kötü

çok iyi anlıyorum seni sabret birazcık daha senin bu ay sondu galiba dimi ?

İştekiler bitse evdeki koca denilen şahsiyet sinir etmeye yetiyo
Ben de bu konuda sıkıntıdayım. Gelip gidiyo kafa normaldir deyip geçiyorum.

haftaya cuma gidicem inş canım 21.haftamda sen ? ilkininde ayın 16 sında gidicekti yanlış hatırlamıyorsam yani bugun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…