- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.601
hehe buralardayım takılıyorum öle ,dün muhabbet baya koyu idi ama katılamadım :) işler güçler
canımsın eksik olmaamerak ettm ben de nerde bu kız diye
Ohooo çoktaaannnnn
İç çamaşırlar, kotlar, kazaklar, hepsi büyüdü
henüz geçiş yapmadım fakat yapmak lazım ufaktan büyüyor göbüş :) çogu pantolon ve eteklerim göbekten sıkıyor :) sen ?
bende baya oldu geçeliben yapmadm hala aynı kıyafetlerimi giyiyorm
Öyle iç çamaşırlarım varki giyince acayip seksi oluyorum bildiğiniz gibi değilbende baya oldu geçeliözellikle pantolonları bayadır giyiyorum bu hafta üsde de tamamen hamile giymeye başladım iyice göbeğim büyüdü
hahaha ne kadar seksi oldugunu tahmin edebiliyorumÖyle iç çamaşırlarım varki giyince acayip seksi oluyorum bildiğiniz gibi değil
Babaanneminkiler 1 benimkiler 2
bence ikisinin de etkisi var canım hormonlardan dolayı tahammül edemiyoruz insanlarakızlar ya bişey soracam sizinde bu dönemlerde fazlaca sinir yada duygusallık halleriniz var mı ? ben şu iki haftadır hiç kimseye (özellikle iş saatlerinde) tahammül edemiyorum. hamilelik halleri mi yoksa iş bunalımı mı anlayamadım
ya aslında bende öyle yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorumbence ikisinin de etkisi var canım hormonlardan dolayı tahammül edemiyoruz insanlarahem iş hem hormonlar ikisi bir araya gelince inanılmaz duygular yaşıyoruz,gececektir inşallah,gecen aylar bende senin gibiydim patlamaya hazır bomba gibi ,sinir tahammül kalmamıştı ama bugunlerde daha iyiyim,kendimce olumlama yapıyorum bebeğimi düşünüyorum ve takmamaya calışıyorum
çok iyi anlıyorum seni sabret birazcık dahaya aslında bende öyle yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorumhep tam sinirlenince sakin ol oğlum da huzursuz oluyo diyorum ama 2 dakika sonra insanları boğazlayasım geliyo hamileliğimin en güzel zamanlarını patlayack bir bomba gibi geçirmek çok kötü
çok iyi anlıyorum seni sabret birazcık dahasenin bu ay sondu galiba dimi ?
ah onların oyunları zaten tam delirmelikİştekiler bitse evdeki koca denilen şahsiyet sinir etmeye yetiyo
Ben de bu konuda sıkıntıdayım. Gelip gidiyo kafa normaldir deyip geçiyorum.
ne isterler ki hamile kadınlardan yahuuevet heran istfa etmezsem son 13 günüm :)
aynen öyle yaa. hamile çalışan onlar için başlı başına problemne isterler ki hamile kadınlardan yahuu
günaydın canımgünaydın kızlarrrbugün benim için gayet güzel bir gün yarın son çalışma günüm ay sonuna kadar izin kullanıp sonra da istifamı verecem inş sonrada oğlumla evimizde yatış
günaydın tatlım bende artık o uyanamayanlar kervanına katılacam inşgünaydın canımoh sevindim valla . ben daha uyanamadım
bende salı gidecem tatlım 22. haftam oluyohaftaya cuma gidicem inş canım 21.haftamda sen ? ilkininde ayın 16 sında gidicekti yanlış hatırlamıyorsam yani bugun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?