Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

bayram da konu komşu eş dost akraba soracak şimdi yok mu bebek hadi bir sene oldu diye offff offffff çok fena memlekete gidesim bayram mayram yapasım yok valla

Canım peki oyle normal yedin dimi kur falan yapmadan

bayram da konu komşu eş dost akraba soracak şimdi yok mu bebek hadi bir sene oldu diye offff offffff çok fena memlekete gidesim bayram mayram yapasım yok valla
Al benden de o kadar arkadaşım çoluk çocuk görücem sinirlerim bozulacak diye mübarek bayramın geldiğine bile sevinemiyorum

Kizlar beta hcg < 2 601.58 kan tahlili sonucum negatifmi anlamadim bisey

Üç gündür ovulasyon testi yaptım ilk defa :) sanırım az var ve bayrama denk gelecek. Bayramda da memlekette olucam artık misafirlik falan dinlemicez napalım

Eklentiler

• image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 27
  • image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 26
  • image.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 25
Hahahaha kız öyle bi sitede oturyprum ki ölsem kimsenin umrunda olmaz dün cok fazla adet sancm vardı o kadar aglyodum ki inann bütn site duydu en yakn mesela karsı komsu kapmı calmadı ölyomusun ne oluyo diye
ahahah o zaman sıkıntı yok.öyle durumlarda kesin bir şey oluyor da ondan dedim bi kapı çalar telefon çalar çocuk ağlar

Hahahaha kız öyle bi sitede oturyprum ki ölsem kimsenin umrunda olmaz dün cok fazla adet sancm vardı o kadar aglyodum ki inann bütn site duydu en yakn mesela karsı komsu kapmı calmadı ölyomusun ne oluyo diye

bu millet var ya. komşuluk bitti anacım muhabbeti yapalım şaka maka ama cidden öyle bi hal aldık yani. gerçi napalım biri karısını doğruyo,biri anasını öldürüyo, biri hırsızlık yapıyo falan.. kadının biri güvendiği bi komşusuna yedek anahtar vermiş eve bişey olursa baksın falan diye kadın gel evdeki parayı çal. kime neye güvencen. o yüzden millette haklı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…