- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Tesekkr ederim canmevet canım her agda işleminden sonra yapacaksın bu uygulamayı 3 gün boyunca,agdadan sonra gözenekler 3 gün açık kalıyor bu yuzden 3 gün yapmak lazım ,faydalı olabilirsem cok sevinirim canım
Bayramda evden ckamayacam annemi görp dönerim eve hemen hic cekemem o diyaloglarıbayram da konu komşu eş dost akraba soracak şimdi yok mu bebek hadi bir sene oldu diye offff offffff çok fena memlekete gidesim bayram mayram yapasım yok valla
Bide amcamn oglunun nsanı var bayramn dördncü gnü siz beni dsnün gelsin sinir krizleribayram da konu komşu eş dost akraba soracak şimdi yok mu bebek hadi bir sene oldu diye offff offffff çok fena memlekete gidesim bayram mayram yapasım yok valla
Canım peki oyle normal yedin dimi kur falan yapmadanKizlar tesaduf mu bilmem ama ben ikinciye hamileyim ve ikisindede incir yedigim ay hamile kaldim ya. Ilkinde asure zamaniydi fazla almisim kuru incirleri bozulmasin diye git gel yemistum o zaman cocuk dusunuyordum ve hamile kaldim. Bu kez dusunmuyordum yine kizima sut olsun diye incir yemeye baslamistim yine hamile kaldim. Gerci benim adet duzensizligim vs yoktu ama bilmiyorum tesaduf mu faydasimu var ama isteyenler bide oyle denesin bence :)
Al benden de o kadar arkadaşım çoluk çocuk görücem sinirlerim bozulacak diye mübarek bayramın geldiğine bile sevinemiyorumbayram da konu komşu eş dost akraba soracak şimdi yok mu bebek hadi bir sene oldu diye offff offffff çok fena memlekete gidesim bayram mayram yapasım yok valla
anlamadım tam sonucu yazabilir misin o 2 ne? eğerki 601.58 se. hamilesin canım benimKizlar beta hcg < 2 601.58 kan tahlili sonucum negatifmi anlamadim bisey
evet canımÜç gündür ovulasyon testi yaptım ilk defa :) sanırım az var ve bayrama denk gelecek. Bayramda da memlekette olucam artık misafirlik falan dinlemicez napalım
Bu insanlardaki merakı anlatamıyorum ya. Bırakın kendi hallerine di mi yani? Ama olmaz maşallah çok meraklı milletizdir bizbayram da konu komşu eş dost akraba soracak şimdi yok mu bebek hadi bir sene oldu diye offff offffff çok fena memlekete gidesim bayram mayram yapasım yok valla
HahahahaÜç gündür ovulasyon testi yaptım ilk defa :) sanırım az var ve bayrama denk gelecek. Bayramda da memlekette olucam artık misafirlik falan dinlemicez napalım
bayramda komşular felan gelmesinHahahahabayramda evden ckmyacam bende hazr tatil bi baktn oldu calsmya devam edcz hergn akraba göryprum kaptcam telefonlarda
Hahahaha kız öyle bi sitede oturyprum ki ölsem kimsenin umrunda olmaz dün cok fazla adet sancm vardı o kadar aglyodum ki inann bütn site duydu en yakn mesela karsı komsu kapmı calmadı ölyomusun ne oluyo diyebayramda komşular felan gelmesin
ahahahHahahaha kız öyle bi sitede oturyprum ki ölsem kimsenin umrunda olmaz dün cok fazla adet sancm vardı o kadar aglyodum ki inann bütn site duydu en yakn mesela karsı komsu kapmı calmadı ölyomusun ne oluyo diye
Olsun canım kaldığın yerden devam edersin nolcakahahaho zaman sıkıntı yok.öyle durumlarda kesin bir şey oluyor da ondan dedim bi kapı çalar telefon çalar çocuk ağlar
Esim bayramdan 3 gün önce baslyo bayram günü ögle 2 de geliyo bunu bütn alrabalar bildigi icin bizi rahatsz etmyolarahahaho zaman sıkıntı yok.öyle durumlarda kesin bir şey oluyor da ondan dedim bi kapı çalar telefon çalar çocuk ağlar
Hahahaha kız öyle bi sitede oturyprum ki ölsem kimsenin umrunda olmaz dün cok fazla adet sancm vardı o kadar aglyodum ki inann bütn site duydu en yakn mesela karsı komsu kapmı calmadı ölyomusun ne oluyo diye
o zaman sinerji bozuluyorOlsun canım kaldığın yerden devam edersin nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?