Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

güzel haberlerle gel inş bende cok sabırsızlanıyorum ama benim daha cok var

inş çok değil senin de yaa az kaldı işte. ben buna randevuyu 1.5 2 ay önce almştm sanırım, zaman nasıl çabuk geçti inanamadm. hoş geçerken böyle hızlı değildi ama yine de geçip gidiyo işte iş güç o bu derken. 1 haftacık daha sık dişini

haha 1 haftacık diiince kısalıyor gibi oluyor zmn zatenn

kaçta girmiş arkadaşında belli olmamış ?
oda 20 li haftalarda detaylı ultrason için gittiğinde girmiş . belli olmamış derken herşeyi gözükmüş tabiki ama bir sonraki aya göre daha küçük ve yüzü klasik ultrason bebeği gibiydi 1 ay sonrasında gittiğimizde doğumla nerdeyse aynıydı yüz şekli dedi.

Eki Görüntüle 1954708
böyle birşey biraz küçükleri ve farklı modelleri de var,kullananlar rahat oldugunu söylüyorlar

ay yatasım geldi valla
Evet rahat bişeye benziyo valla sırtı da destekliyor
Ben de yatarken hep bacaklarımın arasına bişey koymak istiyorum daha rahat oluyor. Ama çok büyük bu. Kocayı atmak lazım yataktan anca sığar

Evet rahat bişeye benziyo valla sırtı da destekliyor
Ben de yatarken hep bacaklarımın arasına bişey koymak istiyorum daha rahat oluyor. Ama çok büyük bu. Kocayı atmak lazım yataktan anca sığar
yatağın yarısından cogunu kaplıyormuş :) artık kocalar bi uçta :) ama daha küçükleri de var model olarak degişiyor tabi ozmn
ben almayı düşünüyorum cunku genelde hep sırtüstü yatıyorum soluma alıştırmam lazım :) umarım işe yarar

benm bi ark kullanmştı bunu hiç de rahat değil demişti. benm de gözüme çok rahat görünmüştü aslında, alsam mı diyodum

benm bi ark kullanmştı bunu hiç de rahat değil demişti. benm de gözüme çok rahat görünmüştü aslında, alsam mı diyodum
ben alayım memnun kalırsam sizde alın hahaha ,rahattır bence rahatsız olanlarda büyüklüğünden şikayetçi bir de dönememekten başka da bişi kalmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…