- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.621
haftaya cuma gidicem inş canım 21.haftamda sen ? ilkininde ayın 16 sında gidicekti yanlış hatırlamıyorsam yani bugun :)
yok daha değil benm randevum 12.45'te. 4 boyutlu ultrason da varmış orda, ona da girerim belki gitmişken
hadi bakalım güzel haberlerle gelivit şekerim bgn gidiyorum ben
hadi bakalım güzel haberlerle gelben 4 boyutluya 24. haftada girecem inş yüzü gözü tam belli olsun
güzel haberlerle gel inşbende cok sabırsızlanıyorum ama benim daha cok var
evet sor bakalım ona göre gidelim :) benim arkadaşım erken çektirdi pişman oldum diyo tam belli değil bende o yüzden az daha büyüsün dedimhee o zmn daha belli olucaksa ben de o sıra çektireym o zmn. sorarım bugün gittğimde
haha 1 haftacık diiince kısalıyor gibi oluyor zmn zatenninşçok değil senin de yaa az kaldı işte. ben buna randevuyu 1.5 2 ay önce almştm sanırım, zaman nasıl çabuk geçti inanamadm. hoş geçerken böyle hızlı değildi ama yine de geçip gidiyo işte iş güç o bu derken. 1 haftacık daha sık dişini
kaçta girmiş arkadaşında belli olmamış ?evet sor bakalım ona göre gidelim :) benim arkadaşım erken çektirdi pişman oldum diyo tam belli değil bende o yüzden az daha büyüsün dedim
oda 20 li haftalarda detaylı ultrason için gittiğinde girmiş . belli olmamış derken herşeyi gözükmüş tabiki ama bir sonraki aya göre daha küçük ve yüzü klasik ultrason bebeği gibiydikaçta girmiş arkadaşında belli olmamış ?
Hamile yastığı nasıl bir şey ben hiç duymadım
Evet rahat bişeye benziyo vallaEki Görüntüle 1954708
böyle birşey biraz küçükleri ve farklı modelleri de var,kullananlar rahat oldugunu söylüyorlar
ay yatasım geldi valla
yatağın yarısından cogunu kaplıyormuş :) artık kocalar bi uçta :) ama daha küçükleri de var model olarak degişiyor tabi ozmnEvet rahat bişeye benziyo vallasırtı da destekliyor
Ben de yatarken hep bacaklarımın arasına bişey koymak istiyorum daha rahat oluyor. Ama çok büyük bu. Kocayı atmak lazım yataktan anca sığar
rahat bişeye benziyor ama ben tüm gece canlanmadan yatsam uyamam kiEki Görüntüle 1954708
böyle birşey biraz küçükleri ve farklı modelleri de var,kullananlar rahat oldugunu söylüyorlar
ay yatasım geldi valla
yatağın yarısından cogunu kaplıyormuş :) artık kocalar bi uçta :) ama daha küçükleri de var model olarak degişiyor tabi ozmn
ben almayı düşünüyorum cunku genelde hep sırtüstü yatıyorum soluma alıştırmam lazım :) umarım işe yarar
ben alayım memnun kalırsam sizde alın hahahabenm bi ark kullanmştı bunu hiç de rahat değil demişti. benm de gözüme çok rahat görünmüştü aslında, alsam mı diyodum
ben alayım memnun kalırsam sizde alın hahaha,rahattır bence rahatsız olanlarda büyüklüğünden şikayetçi bir de dönememekten başka da bişi kalmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?