- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.641
aa evet benim aklımdan cıktı valla :) ne kdr sürdü bide 4 boyutluya girdin mi?peki madem sen deneben gittm bu arada doktora, her şey normalmiş
aa evet benim aklımdan cıktı valla :) ne kdr sürdü bide 4 boyutluya girdin mi?
ay yavrum yaa yirin yirin çok hareketli olcak demekki :) sanada gösterdi mi incelerken yani ?cihaz 4 boyutluydu zati, ayrıca gitmedim yanilakin yüzü aşağıda duruyodu bi de çok hareketli diye tam görüntü alamadı yüzünden, cd ye yükledi hepsini ama daha bakamadım. çıktısı yok renkli olanın yarım saat falan sürdü sanırm
oyy maşallahcihaz 4 boyutluydu zati, ayrıca gitmedim yanilakin yüzü aşağıda duruyodu bi de çok hareketli diye tam görüntü alamadı yüzünden, cd ye yükledi hepsini ama daha bakamadım. çıktısı yok renkli olanın yarım saat falan sürdü sanırm
ay yavrum yaa yirin yirin çok hareketli olcak demekki :) sanada gösterdi mi incelerken yani ?
oyy maşallahtamamen bitti demi yani ikinci bi randevu falan vermedi. iç organlarına mı baktılar
maşallah ya darısı bizim başımıza inş bi sorun çıkmazyok vermedi, bitti hepsişimdi 1 ay sonra da fetal ekosu var. kalbi detaylı incelenicek
maşallah ya darısı bizim başımıza inş bi sorun çıkmaz
o hareketleri sen hissediyomusun artık peki ?kendi doktorumz da diyo zaten çok hareketli diyeyok her şeyi göstermedi, eli kolu pipisi dedi ama tam karşmda ekran yoktu. kendi ekranını çevirip gösterdi, tam göremedim.
o hareketleri sen hissediyomusun artık peki ?
hahah bizi duyuyorlar artık ama demek ki dış sesleride duyabiliyorlar :) bende hergün yarım saat fln mozart dinletiyorum bildigin tepki veriyor ,dediğin gibi hergün hissedilmiyor zaten cok ufak vuruşlar pıt pıt vuruyor,ama ben hep solda hissediyorum en son kontrolde kafası soldaydı demekki kafasıyla hareketler ediyorsanırım hissediyorum ama bi hissediyorm bi hissetmiyorm. her gün olmuyo yani. hatta geçen gün babasına tepki verdi sankidşardaydm ben sonra blştk kocamla, arabadaydık. bi şeyler anlatıyodum ben, sonra kocam anlatmaya başladı içerde kıprdandı. aa dedm şuan hareket ediyo, sonra o sustu bu da durdu. eşim konştkça hareket etti. denk mi geldi bilmyrm ama gerçektne o konştkça sanki hareket etti
hahah bizi duyuyorlar artık ama demek ki dış sesleride duyabiliyorlar :) bende hergün yarım saat fln mozart dinletiyorum bildigin tepki veriyor ,dediğin gibi hergün hissedilmiyor zaten cok ufak vuruşlar pıt pıt vuruyor,ama ben hep solda hissediyorum en son kontrolde kafası soldaydı demekki kafasıyla hareketler ediyor
o neymiş gızzzben hala dinleticembi başlayamadım şu müzik dinletmelere falan arada kahtalı mıçı da dinlet
o neymiş gızzz
selam kızlar nasılsınız ?
Şeker yüklemesi için sabahtan beri hastanedeyim.
Açıııımmmmmmmm
Niye bu kdr uzun mu sürüyor ?Şeker yüklemesi için sabahtan beri hastanedeyim.
Açıııımmmmmmmm
heheh bende mutluyum bugun erken çıkıcam ama ben cumartesi günleri yarım gün çalışıyorum :)günaaaydınn. cuma bayramı olması sebebiyle mutluyumyarın iş yok misssssssssss sen naslsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?