Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

aa evet benim aklımdan cıktı valla :) ne kdr sürdü bide 4 boyutluya girdin mi?

cihaz 4 boyutluydu zati, ayrıca gitmedim yani lakin yüzü aşağıda duruyodu bi de çok hareketli diye tam görüntü alamadı yüzünden, cd ye yükledi hepsini ama daha bakamadım. çıktısı yok renkli olanın yarım saat falan sürdü sanırm

ay yavrum yaa yirin yirin çok hareketli olcak demekki :) sanada gösterdi mi incelerken yani ?

oyy maşallah tamamen bitti demi yani ikinci bi randevu falan vermedi. iç organlarına mı baktılar

ay yavrum yaa yirin yirin çok hareketli olcak demekki :) sanada gösterdi mi incelerken yani ?

kendi doktorumz da diyo zaten çok hareketli diye yok her şeyi göstermedi, eli kolu pipisi dedi ama tam karşmda ekran yoktu. kendi ekranını çevirip gösterdi, tam göremedim.

o hareketleri sen hissediyomusun artık peki ?

sanırım hissediyorum ama bi hissediyorm bi hissetmiyorm. her gün olmuyo yani. hatta geçen gün babasına tepki verdi sanki dşardaydm ben sonra blştk kocamla, arabadaydık. bi şeyler anlatıyodum ben, sonra kocam anlatmaya başladı içerde kıprdandı. aa dedm şuan hareket ediyo, sonra o sustu bu da durdu. eşim konştkça hareket etti. denk mi geldi bilmyrm ama gerçektne o konştkça sanki hareket etti

hahah bizi duyuyorlar artık ama demek ki dış sesleride duyabiliyorlar :) bende hergün yarım saat fln mozart dinletiyorum bildigin tepki veriyor ,dediğin gibi hergün hissedilmiyor zaten cok ufak vuruşlar pıt pıt vuruyor,ama ben hep solda hissediyorum en son kontrolde kafası soldaydı demekki kafasıyla hareketler ediyor

ben hala dinleticem bi başlayamadım şu müzik dinletmelere falan arada kahtalı mıçı da dinlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…