Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

benim komşular çok yakın kız hep gelirler otururuz felan :) her gün kapımı çalarlar

Inanmyorum ya tamam komsuya anahtar filan emanet edilmez ama ben evde tekim esim evde degl cocugm filan yok insan bir bakrdı yani ben olsam birseye ihtycnz var mı diye sorardm en.azndan :-(

benim komşular çok yakın kız hep gelirler otururuz felan :) her gün kapımı çalarlar

inan komşuluğu çok severim. gidip geldiğim bi komşum olsun çok istedim. evlenmeden önceki mahallemizde öyleydik. sürekli görüşürdük. ama evlendim geldiğim mahallede millet selam bile vermiyor. bende kaynanam eltim falan takılıyorum. nasıl seviyorum bi bilseniz onlarlada takılmayı

dünya kanunlarına aykırı sizinki

Inanmyorum ya tamam komsuya anahtar filan emanet edilmez ama ben evde tekim esim evde degl cocugm filan yok insan bir bakrdı yani ben olsam birseye ihtycnz var mı diye sorardm en.azndan :-(

kız bizim eski mahallede öyle değildik işte. hep ev sahipleriydi zaten. senelerdir orda otura otura herkes kardeş gibi olmuş anahtarda veriyoduk, alıyodukta.. ama şdevir devir değil anacım. cebindeki 5 lira için adam canından oluyo ki başkasının evine girmek ne demek...

Annemin komsularda öyle en alt kattan en üst kattaki komslara kadar herkez birbirini sorar halada anneme gttgmde birbirimizi sorarz caya kahveye gel derler. Ama yok anacm bunlar hic asansrde karsassak sormazlar ben bir iki defa sordm baktm hepsi buz gbi vazgectm bende sormyprum artk

kız oda sıkıntı geçen oruçta 12 1 kadar oturuyoruz dedim ertesi gün 12 de kapımı çaldılar bende o gün bugündür mesafe koydum işin suyunu çıkarıyorlar bazıları

doğru dedin o da zor bacım zırt pırt ama güzeller be. yalnız kalınca hiç eğlencelide olmuyo. bi derdin bi tasan yada bi ihtiyacın olsa ''ay ayşe ablaaaaaa! kız sende limon var mı bende kalmamış'' diyemiyosun

aynen bende geçen yolda birine selam verdim ki annemlerin semtte hala millet yolda birbirine bi selamın aleyküm bi aleyküm selam der kadın bön bön yüzüme bakıyo. bu ne be dava açıcak heralde tipe bak dedim haydee doğru eve

kız ben 8 den sonra hiç kimsenin kapısına gidemem yatan olur kalkan oluır oda ayrı bi konu ama karşı komşula şükür çok iyiyiz o ne istese veririm ben ne istersem oda verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…