- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
benim komşular çok yakın kız hep gelirler otururuz felan :) her gün kapımı çalarlarbu millet var ya. komşuluk bitti anacım muhabbeti yapalımşaka maka ama cidden öyle bi hal aldık yani. gerçi napalım biri karısını doğruyo,biri anasını öldürüyo, biri hırsızlık yapıyo falan.. kadının biri güvendiği bi komşusuna yedek anahtar vermiş eve bişey olursa baksın falan diye kadın gel evdeki parayı çal. kime neye güvencen. o yüzden millette haklı biraz.
Güzel syledin valla ;-) takmazsn devam edersinOlsun canım kaldığın yerden devam edersin nolcak
iyi o zaman sıkıntı yok benim başıma geliyor galiba sadeceEsim bayramdan 3 gün önce baslyo bayram günü ögle 2 de geliyo bunu bütn alrabalar bildigi icin bizi rahatsz etmyolaronun ocin sanmyorum sorun ckacagnı ;-)
Inanmyorum ya tamam komsuya anahtar filan emanet edilmez ama ben evde tekim esim evde degl cocugm filan yok insan bir bakrdı yani ben olsam birseye ihtycnz var mı diye sorardm en.azndan :-(bu millet var ya. komşuluk bitti anacım muhabbeti yapalımşaka maka ama cidden öyle bi hal aldık yani. gerçi napalım biri karısını doğruyo,biri anasını öldürüyo, biri hırsızlık yapıyo falan.. kadının biri güvendiği bi komşusuna yedek anahtar vermiş eve bişey olursa baksın falan diye kadın gel evdeki parayı çal. kime neye güvencen. o yüzden millette haklı biraz.
benim komşular çok yakın kız hep gelirler otururuz felan :) her gün kapımı çalarlar
iyi o zaman sıkıntı yok benim başıma geliyor galiba sadece
dünya kanunlarına aykırı sizinkiinan komşuluğu çok severim. gidip geldiğim bi komşum olsun çok istedim. evlenmeden önceki mahallemizde öyleydik. sürekli görüşürdük. ama evlendim geldiğim mahallede millet selam bile vermiyor. bende kaynanam eltim falan takılıyorum. nasıl seviyorum bi bilseniz onlarlada takılmayı
Inanmyorum ya tamam komsuya anahtar filan emanet edilmez ama ben evde tekim esim evde degl cocugm filan yok insan bir bakrdı yani ben olsam birseye ihtycnz var mı diye sorardm en.azndan :-(
Ay keske öyle komsularm olsabenim komşular çok yakın kız hep gelirler otururuz felan :) her gün kapımı çalarlar
dünya kanunlarına aykırı sizinki
kız oda sıkıntı geçen oruçta 12 1 kadar oturuyoruz dedim ertesi gün 12 de kapımı çaldılar bende o gün bugündür mesafe koydumAy keske öyle komsularm olsa
ahahahha güzel yöntemhahaha dimi :) allahtan çalışıyorumda bahanem hazır oluyo yorgunum, eşimle ilgileniyim, ev temizliği vs. kaçıyorum tırım tırım
Annemin komsularda öyle en alt kattan en üst kattaki komslara kadar herkez birbirini sorar halada anneme gttgmde birbirimizi sorarz caya kahveye gel derler. Ama yok anacm bunlar hic asansrde karsassak sormazlar ben bir iki defa sordm baktm hepsi buz gbi vazgectm bende sormyprum artkinan komşuluğu çok severim. gidip geldiğim bi komşum olsun çok istedim. evlenmeden önceki mahallemizde öyleydik. sürekli görüşürdük. ama evlendim geldiğim mahallede millet selam bile vermiyor. bende kaynanam eltim falan takılıyorum. nasıl seviyorum bi bilseniz onlarlada takılmayı
kız oda sıkıntı geçen oruçta 12 1 kadar oturuyoruz dedim ertesi gün 12 de kapımı çaldılar bende o gün bugündür mesafe koydumişin suyunu çıkarıyorlar bazıları
Annemin komsularda öyle en alt kattan en üst kattaki komslara kadar herkez birbirini sorar halada anneme gttgmde birbirimizi sorarz caya kahveye gel derler. Ama yok anacm bunlar hic asansrde karsassak sormazlar ben bir iki defa sordm baktm hepsi buz gbi vazgectm bende sormyprum artk
Elini verirken kolunu kaptrmak olmus bukız oda sıkıntı geçen oruçta 12 1 kadar oturuyoruz dedim ertesi gün 12 de kapımı çaldılar bende o gün bugündür mesafe koydumişin suyunu çıkarıyorlar bazıları
kız ben 8 den sonra hiç kimsenin kapısına gidemem yatan olur kalkan oluırdoğru dedin o da zor bacım zırt pırtama güzeller be. yalnız kalınca hiç eğlencelide olmuyo. bi derdin bi tasan yada bi ihtiyacın olsa ''ay ayşe ablaaaaaa! kız sende limon var mı bende kalmamış'' diyemiyosun
aynen ben 8 den sonra çalmam kapılarını :/Elini verirken kolunu kaptrmak olmus bu
Allahtan annemler kaynanamlar yakn. canm skldkca gideblyorumaynen bende geçen yolda birine selam verdim ki annemlerin semtte hala millet yolda birbirine bi selamın aleyküm bi aleyküm selam der kadın bön bön yüzüme bakıyo. bu ne be dava açıcak heralde tipe bak dedim haydee doğru eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?