Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

size niye bu kdr gec yapıyorlar ki bana aile hekimi 20 ila 24.haftalar arası dedi,ilerleyen haftalarda yapmak erken doguma sebep oluyormuş

size niye bu kdr gec yapıyorlar ki bana aile hekimi 20 ila 24.haftalar arası dedi,ilerleyen haftalarda yapmak erken doguma sebep oluyormuş
O ilk dozudur? İlk dozu ben de 20.haftada oldum. 2.doz için tarih vermediler mi? Erken doğuma sebep olduğunu ilk defa duydum

benim bu aşılaırm zaten tam. ben 3 doz birden öncesnde olmştm, aslında gerekli olmamasına rağmen yine de hamilelikte 1 doz daha yapıyolarmş. ben tek doz olucam yani. o yüzden bu haftalarda benm sanırm

benim bu aşılaırm zaten tam. ben 3 doz birden öncesnde olmştm, aslında gerekli olmamasına rağmen yine de hamilelikte 1 doz daha yapıyolarmş. ben tek doz olucam yani. o yüzden bu haftalarda benm sanırm
hmm anladım 3 dozu ne zmn olmuştun yakın bir zamanda mı ?

2016 ve 2016 da olmşm. belirli aralklarla oluyo onlar. işyernde olmştm genel tarama yapılıyo bizde böyle zırt pırt. o zmn olmştm
hmm hiç olmasan da olurmuş senin 15 yıl koruma süresi var o aşıların bildigim kadarıyla,oh sen dogumdan snrada olmayacaksın ozmn,dogumdan snrada oluyormuş 5 dozmuş

hmm hiç olmasan da olurmuş senin 15 yıl koruma süresi var o aşıların bildigim kadarıyla,oh sen dogumdan snrada olmayacaksın ozmn,dogumdan snrada oluyormuş 5 dozmuş

evt koruyo ama işte yapıyolar yine de. sağlk bakanlğı zorluyomş aile hekimlerini, onlar da mecbur yapıyomuş

Bende ilk dozu 20. Haftada vuruldum 2. Doza da nisanin ilk haftasinda cagirdi. 26 veya 27. Hafta oluyo gec değil mi ikinci doz icin acaba ya

bizde iyiyiz kolum acıyor birazcık sadece

diyet nasıl gidiyor burcu1888

nasıl oldun iyleştin mi hhmasal
Diyete alıştım da diyet yemekleri hazırlamakta zorlanıyorum. Annem sağolsun buzluğumu doldurup gitmişti. Çıkarıp pişirip pişirip yiyorum hala. Çok ayakta durmak da istemiyorum haliyle. Ama mecbur bi çorba da olsa yapmak gerekiyo. Annem gelecek haftaya, kuzenim kanser tedavisi gördüğü için annemlerde kaldığından gelemiyordu ne zamandır aklı bendeydi. Sağ olsun iki adımlık yoldaki kayınvalidem de pek bi yardımcı oluyor
Neyse sinirlenmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…