Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ahh ah anneler baş tacı benim annemde 2 saatlik mesafede ama gelemiyor işten güçten kayınvalide 6 saatlik uzaklıkta bi ara gelmişti saolsun doldurmuştu dolabımı ama hepsi bitti,mecbur kendimiz yapıyoruz,ha iyi gelecekse anneciğin yapar ,gecmiş olsun kuzenine üzüldüm ah bu kayınvalideler yok mu iki adımlık uzaktasın yahu niye yardımcı olmazsın anlamıyorum ki
evet sinirlenmiyoruz bence de

Ay bildiğin gibi değil öyle sinirleniyorum ki ama hep düşünmemeye çalışıyorum ki hem kendimi strese sokmayayım hem bebişi. Eşim de farkında üzülüyor ama bişey diyemiyor. O da üzülmesin diye ben de ona bişey demiyorum. Sonuçta adamın başının etini yesen nolcak yemesen nolcak :))
Bi topic vardı ya kaynanana ne demek istersin diye, orda da dediğim gibi ağzından çok eli çalışsa hiç problem kalmayacak
Düşüncesizliğe hiç katlanamıyorum. Sonuçta yarı yatalak hamilelik geçiriyorum, yoksa kimseden birşey beklemem. Amaannn boşveriyorum, şimdilik tabii

aynen eşinde farkındaysa ve yapacak birşey yoksa sende ona göre davranırsın yani kayınvalidene ,ne kendini ne bebişini ne de eşini üzmeye gerek yok doldurma kendi kendini boşver ,herkes kendi yaptıgından kendisi utansın,sevdirmezsin sende kızını hahahaha

Herşeyin bir zamanı var

off bugun cok canım sıkılıyor ayran içtim uykum geldi,aşı yerim agrıyor cok dertliyim bildiginizz gibi degil

aaa ama bak akşam eve gideceksin rahat evin kocan var ne depresyonu :) hayat güzel kız

dogru diyosun ordan bişe yapamassınız aynı şehirde olsaydık şöyle kısırlı sarmalı börekli bi gün yapardık

diyettesin biliyorum ama depresyondayım bende
Yaa şu son yarım saattir pasta börek videolarıyla kendimden geçmekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…