- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.881
Ay bildiğin gibi değil öyle sinirleniyorum ki ama hep düşünmemeye çalışıyorum ki hem kendimi strese sokmayayım hem bebişi. Eşim de farkında üzülüyor ama bişey diyemiyor. O da üzülmesin diye ben de ona bişey demiyorum. Sonuçta adamın başının etini yesen nolcak yemesen nolcak :))ahh ah anneler baş tacı benim annemde 2 saatlik mesafede ama gelemiyor işten güçten kayınvalide 6 saatlik uzaklıkta bi ara gelmişti saolsun doldurmuştu dolabımı ama hepsi bitti,mecbur kendimiz yapıyoruz,ha iyi gelecekse anneciğin yapar ,gecmiş olsun kuzenine üzüldümah bu kayınvalideler yok mu iki adımlık uzaktasın yahu niye yardımcı olmazsın anlamıyorum ki
evet sinirlenmiyoruz bence de
aynen eşinde farkındaysa ve yapacak birşey yoksa sende ona göre davranırsın yani kayınvalidene ,ne kendini ne bebişini ne de eşini üzmeye gerek yok doldurma kendi kendini boşver ,herkes kendi yaptıgından kendisi utansın,sevdirmezsin sende kızını hahahahaAy bildiğin gibi değil öyle sinirleniyorum ki ama hep düşünmemeye çalışıyorum ki hem kendimi strese sokmayayım hem bebişi. Eşim de farkında üzülüyor ama bişey diyemiyor. O da üzülmesin diye ben de ona bişey demiyorum. Sonuçta adamın başının etini yesen nolcak yemesen nolcak :))
Bi topic vardı ya kaynanana ne demek istersin diye, orda da dediğim gibi ağzından çok eli çalışsa hiç problem kalmayacak
Düşüncesizliğe hiç katlanamıyorum. Sonuçta yarı yatalak hamilelik geçiriyorum, yoksa kimseden birşey beklemem. Amaannn boşveriyorum, şimdilik tabii
Herşeyin bir zamanı varaynen eşinde farkındaysa ve yapacak birşey yoksa sende ona göre davranırsın yani kayınvalidene ,ne kendini ne bebişini ne de eşini üzmeye gerek yok doldurma kendi kendini boşver ,herkes kendi yaptıgından kendisi utansın,sevdirmezsin sende kızını hahahaha
uwwww çok ürkütücüHerşeyin bir zamanı var
Mesainin bitmesine az kaldı dayan :)off bugun cok canım sıkılıyor ayran içtim uykum geldi,aşı yerim agrıyor cok dertliyim bildiginizz gibi degil
3 saat nasıl gecer yaaa yalnızım bideMesainin bitmesine az kaldı dayan :)
Burdan ne yapalım sana arkadaşım :))3 saat nasıl gecer yaaa yalnızım bide
help meeeeeeeee
dogru diyosun ordan bişe yapamassınızBurdan ne yapalım sana arkadaşım :))
ya ama oldu mu canımdogru diyosun ordan bişe yapamassınızaynı şehirde olsaydık şöyle kısırlı sarmalı börekli bi gün yapardık
diyettesin biliyorum ama depresyondayım bende
evet karar verdim bugun depresyondayımmya ama oldu mu canım
eve giderken çıkarım zaten depresyondan ben suanda depresyondayımaaa ama bak akşam eve gideceksin rahat evin kocan var ne depresyonu :) hayat güzel kız
ayy onu hep düşünüyorum zaten rüyamda emziriyordum ne de güzel bir rüyaydı adeta gerçek gibiydiha iyi o zaman şuan bebişini kucağına almışın gibi düşün :)
Yaa şu son yarım saattir pasta börek videolarıyla kendimden geçmekteyimdogru diyosun ordan bişe yapamassınızaynı şehirde olsaydık şöyle kısırlı sarmalı börekli bi gün yapardık
diyettesin biliyorum ama depresyondayım bende
yasak sana yasak uzak durrr o videolardannYaa şu son yarım saattir pasta börek videolarıyla kendimden geçmekteyim
Durduramıyorum kendimiiiiii kendimden geçtim adetayasak sana yasak uzak durrr o videolardann
Ben de çok üzülüyom yaa. Cmt pazar ölçümler normal çıksın 1 ödül vericem kendime :)) bi waffle falan offffffffya kıza her şey yasak çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?