- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.901
gecme annem gecme kendindennDurduramıyorum kendimiiiiii kendimden geçtim adeta
Ben de çok üzülüyom yaa. Cmt pazar ölçümler normal çıksın 1 ödül vericem kendime :)) bi waffle falan offffffff
Ölçüm sonuçları güzel çıkarsa tabiiiiigecme annem gecme kendindenn
ödülün de süpermiş yalnızz ennn sevdiğimmmmmm
güzel çıkar inş evrene pozitif elektrk verelim nütfennÖlçüm sonuçları güzel çıkarsa tabiiiii
Eğer çıkmazsa al başına belayı, insülin derdi başlayacak
Verelim o da bize waffle versingüzel çıkar inş evrene pozitif elektrk verelim nütfenn
ivet aynen öleeVerelim o da bize waffle versin
Beterin beteri varmış :)))Kizlar ben daha iyiyim cok sukur. Bugün oglumla anneme gittik simdi evimize dönüyoruz. Ah o kayinvalideleri hic soylemeyin ya sizinki yine iyi gelmiyo benimki her firsatta gelip benden bu halimle hizmet bekliyo tek gelse iyi bide kizlari torunlari falan toplayip geliyo sinir oluyorum.
burcu1888 inş sonuçlar güzel çıkar
Hizmet bekleyen kaynanayı hiç sevmemKizlar ben daha iyiyim cok sukur. Bugün oglumla anneme gittik simdi evimize dönüyoruz. Ah o kayinvalideleri hic soylemeyin ya sizinki yine iyi gelmiyo benimki her firsatta gelip benden bu halimle hizmet bekliyo tek gelse iyi bide kizlari torunlari falan toplayip geliyo sinir oluyorum.
burcu1888 inş sonuçlar güzel çıkar
Benimki de öyle ama bana da bi hayrı yokHizmet bekleyen kaynanayı hiç sevmembenim kaynana saolsun öle hizmet beklemez kendi işini hep kendi halleder eyvallahı yoktur yani en sevdiğimden
Beterin beteri varmış :)))
Yaa görün kızlar neler neler varHizmet bekleyen kaynanayı hiç sevmembenim kaynana saolsun öle hizmet beklemez kendi işini hep kendi halleder eyvallahı yoktur yani en sevdiğimden
Beterin beteri varmış :)))
Yaa görün kızlar neler neler varHizmet bekleyen kaynanayı hiç sevmembenim kaynana saolsun öle hizmet beklemez kendi işini hep kendi halleder eyvallahı yoktur yani en sevdiğimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?