- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.921
bence de anlamıyor bu doktorlar hiç birşeydenAçlık şekeri 95de 122 ye çıkmış ya şaşkınlık içindeyim. Bileydim tıkınırdım bildiğim gibi. Benim yöntemim daha sağlıklıymış doktorlar anlamıyo bu işten
Valla ben de merak ediyorum. 1. ve 2. saati de bir ölçeyim onlar ne olacak acaba. Onlar da düşmüşse artık kafalar çorba olurbence de anlamıyor bu doktorlar hiç birşeydenbu durumda doktorun açıklaması ne olacak acaba merak ediyorum
hadi bakalım ölçünce haber ver bizede :)Valla ben de merak ediyorum. 1. ve 2. saati de bir ölçeyim onlar ne olacak acaba. Onlar da düşmüşse artık kafalar çorba olur
En son eskişehire gidiyormuşkızlar ilkinilkin bir kaç gündür girmemiş bi sıkıntısı yoktur inşallah
Uww çok güzel hareketler bunlarrrKızlar kaynanam geldi evi süpürüyor ben şok
Bu arada şeker aldı başını gidiyo amaaannnnn, ne yapayım yaa
Yok yaa söylemedim. Pzt gidicem zatenUww çok güzel hareketler bunlarrr
Söyledin mi doktora ? Ne diyor ?
günaydınKızlar günaydın sesimiz soluğumuz kesildi hayırdır :)
Kızlar günaydın sesimiz soluğumuz kesildi hayırdır :)
günaydınbilmem ki kızlar bi dağıldı
Sorma :)günaydınbilmem ki kızlar bi dağıldı
kız nerdesin sen bakalım merak ettik amagünaaaaydınnnnn.. ben geldimm. ya ben de bana bildirim gelmiyo kimse girmiyo heralde diyodum hemail falan da gelmedi hiç. sonra Frzee aydınlattı beni sağolsunç. eskişehirdeydik annemle birlikte kardşimin yanına gittik
burcu1888 sen o pastaları börekleri hiç aklına sokma, ödül falan da verme kendine. zaten yüksek çkmş, şimdi ne durumda?
canım bence bu doktorlar işi bilmiyorSorma :)
Ben bugün yine doktorlardayım bakalım diyet mi, diyet+insülin mi
Halbuki beni kendi halime bıraksalar ben hallederdim şekerimi çılgın yöntemlerim vardır :)
kız nerdesin sen bakalım merak ettik amabebiş iyi mi?
Oo kimleri görüyoruz hoşgeldiniz efemmmgünaaaaydınnnnn.. ben geldimm. ya ben de bana bildirim gelmiyo kimse girmiyo heralde diyodum hemail falan da gelmedi hiç. sonra Frzee aydınlattı beni sağolsunç. eskişehirdeydik annemle birlikte kardşimin yanına gittik
burcu1888 sen o pastaları börekleri hiç aklına sokma, ödül falan da verme kendine. zaten yüksek çkmş, şimdi ne durumda?
Yarın benim de 2.doz var. Çok sıkıldım yaaa bitse de çıkarsam şu sıpayı :)))iyi iyi, bi sıkıntımız yokben d eyaırn sağlık ocağına gidicem aşı için, orda da artk kalbini dinlemeye başlycaklarmş sanırm. bi dinler gelirim
Oo kimleri görüyoruz hoşgeldiniz efemmm
Eskişehir güzeldir yaa ufak bi tatil yaptın güzel olmuştur. Şeker benim düşeceğine yükseldi yaa tüm dengesizlikler beni bulur. Yapacak birşey yok :)) sen nasılsın ufaklık napıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?