Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Açlık şekeri 95de 122 ye çıkmış ya şaşkınlık içindeyim. Bileydim tıkınırdım bildiğim gibi. Benim yöntemim daha sağlıklıymış doktorlar anlamıyo bu işten

Açlık şekeri 95de 122 ye çıkmış ya şaşkınlık içindeyim. Bileydim tıkınırdım bildiğim gibi. Benim yöntemim daha sağlıklıymış doktorlar anlamıyo bu işten
bence de anlamıyor bu doktorlar hiç birşeyden bu durumda doktorun açıklaması ne olacak acaba merak ediyorum

bence de anlamıyor bu doktorlar hiç birşeyden bu durumda doktorun açıklaması ne olacak acaba merak ediyorum
Valla ben de merak ediyorum. 1. ve 2. saati de bir ölçeyim onlar ne olacak acaba. Onlar da düşmüşse artık kafalar çorba olur

Kızlar günaydın sesimiz soluğumuz kesildi hayırdır :)

günaydın bilmem ki kızlar bi dağıldı

günaaaaydınnnnn.. ben geldimm. ya ben de bana bildirim gelmiyo kimse girmiyo heralde diyodum he mail falan da gelmedi hiç. sonra Frzee aydınlattı beni sağolsunç. eskişehirdeydik annemle birlikte kardşimin yanına gittik
burcu1888 sen o pastaları börekleri hiç aklına sokma, ödül falan da verme kendine. zaten yüksek çkmş, şimdi ne durumda?

kız nerdesin sen bakalım merak ettik ama bebiş iyi mi?

Sorma :)
Ben bugün yine doktorlardayım bakalım diyet mi, diyet+insülin mi
Halbuki beni kendi halime bıraksalar ben hallederdim şekerimi çılgın yöntemlerim vardır :)
canım bence bu doktorlar işi bilmiyor şeker yemiyorsun şeker çıkıyor bence ye gene çıksın ama çokta abartma tabi

Oo kimleri görüyoruz hoşgeldiniz efemmm
Eskişehir güzeldir yaa ufak bi tatil yaptın güzel olmuştur. Şeker benim düşeceğine yükseldi yaa tüm dengesizlikler beni bulur. Yapacak birşey yok :)) sen nasılsın ufaklık napıyo

nedn öyle olmş gerçekten şaşırdım yükselmesine. doktor ne diycek acaba iyiyiz biz bı sıkıntımız yok teyzecikler okudum ki minik depresyonlar, pasta börek aşermeleri, kaynana sıkıntısı dışnda siz de iyisniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…