Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ahahahahha
İyiyiz iyiyiz herşey yolunda, tek problem havalar çok güzel be evde tıkılmak artık acı veriyoooorr

öyle deme. zamanında gelsinler. ama hamilelik cidden sıkıntılı oldu birazcık. 2.yi yapmamakta kararlı msın hala
İşte zamanı gelse bir an önce zaten erken olmasın diye yatağa yapışmış durumdayım zaten.
2.çocuk mu amaaannnnnn, yooookkk yetti bu bana. 1 seneyi geçti hamileyim ortada çocuk yok. Gülüyorum artık halime napayım

ahahahahahhaa. az kaldı az alışverişlere başlandı mı bu arada yaaa ne durumdasınız, zamanımız az kaldı heee

ahahahahahhaa. az kaldı az alışverişlere başlandı mı bu arada yaaa ne durumdasınız, zamanımız az kaldı heee
Ben internetten başladım valla, gerçi çok da almak istemiyorum ilk bebeğe çok almıştım çünkü ama annemle ablam kaldırmıştı onları dolabın derinliklerine. Haftaya gelince annem çıkarıp yıkayıp ütülemeye başlayacak. Hem de ne varmış ne yokmuş tam görürüz eksiğe göre alırız. Ama 1 yaş için bile bir sürü etek elbise falan aldım oçook tatlılar yaa

kıyafet dşndaki şeyleri de tam o zmn snein miniğinm kıyafet zaten hemen hallolur onda bi şey yok da diğer ıvır zıvırlar baya bi fazlaymış. baktıkça anlıyo insan

kıyafet dşndaki şeyleri de tam o zmn snein miniğinm kıyafet zaten hemen hallolur onda bi şey yok da diğer ıvır zıvırlar baya bi fazlaymış. baktıkça anlıyo insan
Çok da tamam değil aslında. Banyo malzemeleri beşiği falan alınması lazım. Yoksa derecesine kadar almıştım :)) bir sürü biberon bir sürü emzik. Ne heyecanla almıştım ey gidi günler :)
Ama gerçekten çok ıvır zıvır var. Bir liste yapmak şart.

Göğüs pompası alacak mısınız kızlar ?
Bir de buhar makinesi?
Bir de telsiz mi ne ondan da lazım di mi? Bak aklıma geldikçe liste uzuyo

yirim yirim minnoş etekleri bende yavaş yavaş almaya başladım ama çok vaktimi ayıramıyrm işten güçten ,işten ayrıldgmda daha detaylı yapacagım inş :)

şimdi kullanmak nasipmiş demek ki. sağlıkla doğsun da inşallah Hayat hanımefendi

Bir de buhar makinesi?

pompa kuzenmde var elektrklilerde, o vericek alma dedi. telsiz de alıcaktm ben ama sonra saçma geldi ya ne bileym zaten ilk zamanlar yanmzda olucak sürekli yakınımızda yani. sonra da bağra duyulur. bilmyrm gerek var mı

Bir de buhar makinesi?
göğüs pompası süt sağma makinası mı ?buhar makinası aslında cok faydalıymış hamileyken bile kullanmak gerekliymiş,telsiz eşim alalım falan diyodu ama bilemiyrm kararsızım :)

yirim yirim minnoş etekleri bende yavaş yavaş almaya başladım ama çok vaktimi ayıramıyrm işten güçten ,işten ayrıldgmda daha detaylı yapacagım inş :)
Yi teyzesi afiyet olsun :)
Ben de son 4 5 hafta artık sokağa çıkıp dolaşıp almak istiyorum. Pek acele etmyorum

Telsiz alcam ya mecbur. Ev hanımıyım nihayetinde bulaşık çamaşır uğraşırken bebişin sesini duyamayabilim boyna asmalı varsa daha iyi olur
Buhar makinesi ben de istiyorum kendim bile tıkanırım uyurken. Pompayı da herkes kullanıyor artık. Sonuçta bırakıp bir yere giderken sağıp bırakmak gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…