- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.941
Yarın benim de 2.doz var. Çok sıkıldım yaaa bitse de çıkarsam şu sıpayı :)))
nedn öyle olmş gerçektenşaşırdım yükselmesine. doktor ne diycek acaba iyiyiz biz bı sıkıntımız yok teyzecikler okudum ki minik depresyonlar, pasta börek aşermeleri, kaynana sıkıntısı dışnda siz de iyisniz
İşte zamanı gelse bir an önce zaten erken olmasın diye yatağa yapışmış durumdayım zaten.öyle deme. zamanında gelsinler. ama hamilelik cidden sıkıntılı oldu birazcık. 2.yi yapmamakta kararlı msın hala
İşte zamanı gelse bir an önce zaten erken olmasın diye yatağa yapışmış durumdayım zaten.
2.çocuk mu amaaannnnnn, yooookkk yetti bu bana. 1 seneyi geçti hamileyim ortada çocuk yok. Gülüyorum artık halime napayım
Ben internetten başladım valla, gerçi çok da almak istemiyorum ilk bebeğe çok almıştım çünkü ama annemle ablam kaldırmıştı onları dolabın derinliklerine. Haftaya gelince annem çıkarıp yıkayıp ütülemeye başlayacak. Hem de ne varmış ne yokmuş tam görürüz eksiğe göre alırız. Ama 1 yaş için bile bir sürü etek elbise falan aldım oçook tatlılar yaaahahahahahhaa. az kaldı azalışverişlere başlandı mı bu arada yaaa ne durumdasınız, zamanımız az kaldı heee
Ben internetten başladım valla, gerçi çok da almak istemiyorum ilk bebeğe çok almıştım çünkü ama annemle ablam kaldırmıştı onları dolabın derinliklerine. Haftaya gelince annem çıkarıp yıkayıp ütülemeye başlayacak. Hem de ne varmış ne yokmuş tam görürüz eksiğe göre alırız. Ama 1 yaş için bile bir sürü etek elbise falan aldım oçook tatlılar yaa
Çok da tamam değil aslında. Banyo malzemeleri beşiği falan alınması lazım. Yoksa derecesine kadar almıştım :)) bir sürü biberon bir sürü emzik. Ne heyecanla almıştım ey gidi günler :)kıyafet dşndaki şeyleri de tam o zmn snein miniğinm kıyafet zaten hemen hallolur onda bi şey yok da diğer ıvır zıvırlar baya bi fazlaymış. baktıkça anlıyo insan
yirim yirim minnoş etekleriBen internetten başladım valla, gerçi çok da almak istemiyorum ilk bebeğe çok almıştım çünkü ama annemle ablam kaldırmıştı onları dolabın derinliklerine. Haftaya gelince annem çıkarıp yıkayıp ütülemeye başlayacak. Hem de ne varmış ne yokmuş tam görürüz eksiğe göre alırız. Ama 1 yaş için bile bir sürü etek elbise falan aldım oçook tatlılar yaa
Çok da tamam değil aslında. Banyo malzemeleri beşiği falan alınması lazım. Yoksa derecesine kadar almıştım :)) bir sürü biberon bir sürü emzik. Ne heyecanla almıştım ey gidi günler :)
Ama gerçekten çok ıvır zıvır var. Bir liste yapmak şart.
Göğüs pompası alacak mısınız kızlar ?
Bir de buhar makinesi?
Bir de telsiz mi ne ondan da lazım di mi? Bak aklıma geldikçe liste uzuyo
göğüs pompası süt sağma makinası mı ?buhar makinası aslında cok faydalıymış hamileyken bile kullanmak gerekliymiş,telsiz eşim alalım falan diyodu ama bilemiyrm kararsızım :)Göğüs pompası alacak mısınız kızlar ?
Bir de buhar makinesi?
Bir de telsiz mi ne ondan da lazım di mi? Bak aklıma geldikçe liste uzuyo
göğüs pompası süt sağma makinası mı ?buhar makinası aslında cok faydalıymış hamileyken bile kullanmak gerekliymiş,telsiz eşim alalım falan diyodu ama bilemiyrm kararsızım :)
Yi teyzesi afiyet olsun :)yirim yirim minnoş etekleribende yavaş yavaş almaya başladım ama çok vaktimi ayıramıyrm işten güçten ,işten ayrıldgmda daha detaylı yapacagım inş :)
1 yaşına kadar niyetim yatak odasında yatırmak. Sonra yavaş yavaş ayırıcam inşallah. Sen kaçta ayırabildin?kızlar bence çok geçmeden odaları ayırın çünkü ilerde sıkıntı olabiliyor
2ye doğru zar zor1 yaşına kadar niyetim yatak odasında yatırmak. Sonra yavaş yavaş ayırıcam inşallah. Sen kaçta ayırabildin?
ben 1 yaşında ayırmayı düşünüyrm bakalım bir de kızlar bebeğinizi sakın sallamaya alıştırmayın bu sefer sallamadan hiç uyumuyormuş ,emzirerek uyutun mümkünse :)kızlar bence çok geçmeden odaları ayırın çünkü ilerde sıkıntı olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?