- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.961
küçük kızmı 1 yaşına gelmeden aıracağım1 yaşına kadar niyetim yatak odasında yatırmak. Sonra yavaş yavaş ayırıcam inşallah. Sen kaçta ayırabildin?
küçük kızmı 1 yaşına gelmeden aıracağım
Ah kuzu ya kıyamam. İnsanın ayırası gelmez :)2ye doğru zar zorhep aramızda uyumak istiyordu
ay kız oda kötü oluyor her zaman aramız daAh kuzu ya kıyamam. İnsanın ayırası gelmez :)
Annem yeğenimi doğdupu gün ayaklarına koyup salladıben 1 yaşında ayırmayı düşünüyrm bakalım bir de kızlar bebeğinizi sakın sallamaya alıştırmayın bu sefer sallamadan hiç uyumuyormuş ,emzirerek uyutun mümkünse :)
Seçenekler neler?ya isim konusunda çok kararsızım ben kararsız oldugum için eşimde karar veremiyor secenek sunuyor bir sürü olmaz olmaz diip duruyorum :)
deniz,mert,rüzgar,cesur,civan,sarpSeçenekler neler?
deniz,mert,rüzgar,cesur,civan,sarp
ya benimde cok hoşuma gidiyo civan ama içime sinmiyorcivanı çok seviyorum benonu da benm kocam istemedi
Sarp güzel isim seçeneklerim arasındaydıdeniz,mert,rüzgar,cesur,civan,sarp
nerdesin sen bakim hiç ses soluk çıkmıyorr işten ayrılınca yatış sürekli galiba :)Kizlar selam :) valla hazirliklar baslamis herkeste :) benim bugun hic yataktan cikasim yok yatiyorum bol bol. Göbek de aldi basini gitti zorlanmalara basladim bile
Aynen öyle valla bol bol yatiyorum :) bide havalar isindi malum disariya cikiyorum bakamadim cok fazlanerdesin sen bakim hiç ses soluk çıkmıyorr işten ayrılınca yatış sürekli galiba :)
inşallah kurtulursun o waffle yenecek o kadarDoktor faslım bitti çok şükür. 3 kilo vermişim kızlar ama insülinden kurtulamadık :) gün de 4 defa kendimi iğneleyecem. 10 defa da parmak delip şeker ölçecem. Offf bu nedir ya !!
Bebişe gelirsek duru iyi 1150 gr olmuş ve 38 cm. 10 gün önden gitmeye devam. Suyu muyu yerinde sıkıntı yok.
ya benimde cok hoşuma gidiyo civan ama içime sinmiyordenizi de cok begeniyorum oda içime sinmiyor
Doktor faslım bitti çok şükür. 3 kilo vermişim kızlar ama insülinden kurtulamadık :) gün de 4 defa kendimi iğneleyecem. 10 defa da parmak delip şeker ölçecem. Offf bu nedir ya !!
Bebişe gelirsek duru iyi 1150 gr olmuş ve 38 cm. 10 gün önden gitmeye devam. Suyu muyu yerinde sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?