Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ya isim konusunda çok kararsızım ben kararsız oldugum için eşimde karar veremiyor secenek sunuyor bir sürü olmaz olmaz diip duruyorum :)

çok kararsızım ya bütün isimler çok güzel geliyor. doğuma giderken o stresle karar vereceğiz sanırsam D:

ben 1 yaşında ayırmayı düşünüyrm bakalım bir de kızlar bebeğinizi sakın sallamaya alıştırmayın bu sefer sallamadan hiç uyumuyormuş ,emzirerek uyutun mümkünse :)
Annem yeğenimi doğdupu gün ayaklarına koyup salladı 4 yaşında zor vazgeçirdiler sallanmaktan. Dana kadar kız insanın bacakları da tutmuyordu artık

Kizlar selam :) valla hazirliklar baslamis herkeste :) benim bugun hic yataktan cikasim yok yatiyorum bol bol. Göbek de aldi basini gitti zorlanmalara basladim bile

Kizlar selam :) valla hazirliklar baslamis herkeste :) benim bugun hic yataktan cikasim yok yatiyorum bol bol. Göbek de aldi basini gitti zorlanmalara basladim bile
nerdesin sen bakim hiç ses soluk çıkmıyorr işten ayrılınca yatış sürekli galiba :)

Kizlar 6 ay ile 7 buçuk ay arasi yani 6 hafta erken doğum tehlikelerinin en cok arttığı donemmis bu donemde dikkatli olalim cok yormayin kendinizi ve ozellikle yogun bas agrisi veya bulanik görme gibi sorunlarda hemen doktora gidin. Tansiyonunuzu da surekli kontrol etmeyi unutmayin benim yigenlerimin güzel anneleri :) inş sorunsuz bir sekilde tam zamaninda gelir meleklerimiz

Doktor faslım bitti çok şükür. 3 kilo vermişim kızlar ama insülinden kurtulamadık :) gün de 4 defa kendimi iğneleyecem. 10 defa da parmak delip şeker ölçecem. Offf bu nedir ya !!
Bebişe gelirsek duru iyi 1150 gr olmuş ve 38 cm. 10 gün önden gitmeye devam. Suyu muyu yerinde sıkıntı yok.

inşallah kurtulursun o waffle yenecek o kadar

maşallah daha da iyi olsun inş. e doktor ne dedi peki bu duruma diyete rağmen yükselmesine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…