Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

maşallah daha da iyi olsun inş. e doktor ne dedi peki bu duruma diyete rağmen yükselmesine?
Bişey demedi valla. Ama korkulan kadar değil. Öğle yemeğından önce vurdum iğne o kadar ince ki anlaşılmıyo bile. Parmak delmek daha can acıtıcı.

Kızlar, şekerim inatçı çıktı düşmüyor :)
Doktor dozunu arttırdı. Sok çıkar sok çıkar delik deşik oldum
Siz napıyonuz bakalım? Çalışanlar 32.haftada mı ayrılcaksınız 37 ye kadar erteleyecek misiniz doğum iznini?

Alla alla ya niye düşmüyor kii ,dikkat ediyosundur yemene içmene
ben mart sonu ayrılacaktım işten karar degiştirdim nisan sonuna kadar çalışıcam inş bi aksilik çıkmazsa,dogum iznine ayrılmayacagım dogumdan belli bir süre sonrada calışmayı düşünmediğim için

Doğumdan sonra bir süre çalışmamak iyi olabilir. Bırakıp gidemez ki insan
Vallahi saatli yiyip içiyorum. İlk ölçmeye başladığım zamana göre biraz daha iyi ama istenilen seviyeden yine de yüksek. Bugün ölçme dedi doktor. Parmak delmekten bugünlük yırttım :) parmaklarım kan topladı ya :))

aynen bırakamam kendim bakmak istiyorum yaklaşık 1 yaşına kadar inş,
ah canım bilirim delik deşik olmayı benim de bacaklarımın üstü mosmor ve bezeler oluşuyor,inş düzelir en kısa sürede

aynen bırakamam kendim bakmak istiyorum yaklaşık 1 yaşına kadar inş,
ah canım bilirim delik deşik olmayı benim de bacaklarımın üstü mosmor ve bezeler oluşuyor,inş düzelir en kısa sürede
Sen de kan sulandırıcı kullanıyodun di mi? Ben de bacaktan vuruyorum günde 4 kere. Ama kolaymış hissedilmiyo bile

Sen de kan sulandırıcı kullanıyodun di mi? Ben de bacaktan vuruyorum günde 4 kere. Ama kolaymış hissedilmiyo bile
insülin nasıl oluyor bilmiyorum ama benimkisi enjekte ederken yanıyor ve bazı yerler morarıp beze oluşuyor,hassaslaştı artık çünkü yer kalmadı bacakta :) 17.haftaya kadar göbekten yapmıştım koldan yapamıyorum yapabilsem kollarımında canına okuyacagım

Ah yazık yaa insülinde yanma falan olmuyo. Morarma olur mu bilmiyorum henüz bişey yok. Bitecek hepsi inşallah

kızlar size birşey sorcam son 2-3 gündür bebek büyüdüğünden sanırım mideme baskı yapıyor baskı yapıncada yediklerim kursagımda kalmış gibi sanki,yutkunmakta zorluk cekiyorum ve bogazım yanıyor,sizde de oluyor mu böle birşey

Reflü mü başlıyor acaba? Bende yok ama ne zmn başlayacağı belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…