- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.981
Bişey demedi valla. Ama korkulan kadar değil. Öğle yemeğından önce vurdum iğne o kadar ince ki anlaşılmıyo bile. Parmak delmek daha can acıtıcı.maşallah daha da iyi olsun inş. e doktor ne dedi peki bu duruma diyete rağmen yükselmesine?
Bişey demedi valla. Ama korkulan kadar değil. Öğle yemeğından önce vurdum iğne o kadar ince ki anlaşılmıyo bile. Parmak delmek daha can acıtıcı.
Doğumdan sonra bir süre çalışmamak iyi olabilir. Bırakıp gidemez ki insanAlla alla ya niye düşmüyor kii ,dikkat ediyosundur yemene içmene
ben mart sonu ayrılacaktım işten karar degiştirdim nisan sonuna kadar çalışıcam inş bi aksilik çıkmazsa,dogum iznine ayrılmayacagım dogumdan belli bir süre sonrada calışmayı düşünmediğim için
aynen bırakamam kendim bakmak istiyorum yaklaşık 1 yaşına kadar inş,Doğumdan sonra bir süre çalışmamak iyi olabilir. Bırakıp gidemez ki insan
Vallahi saatli yiyip içiyorum. İlk ölçmeye başladığım zamana göre biraz daha iyi ama istenilen seviyeden yine de yüksek. Bugün ölçme dedi doktor. Parmak delmekten bugünlük yırttım :) parmaklarım kan topladı ya :))
Sen de kan sulandırıcı kullanıyodun di mi? Ben de bacaktan vuruyorum günde 4 kere. Ama kolaymış hissedilmiyo bileaynen bırakamam kendim bakmak istiyorum yaklaşık 1 yaşına kadar inş,
ah canım bilirim delik deşik olmayı benim de bacaklarımın üstü mosmor ve bezeler oluşuyor,inş düzelir en kısa sürede
insülin nasıl oluyor bilmiyorum ama benimkisi enjekte ederken yanıyor ve bazı yerler morarıp beze oluşuyor,hassaslaştı artık çünkü yer kalmadı bacakta :) 17.haftaya kadar göbekten yapmıştım koldan yapamıyorum yapabilsem kollarımında canına okuyacagımSen de kan sulandırıcı kullanıyodun di mi? Ben de bacaktan vuruyorum günde 4 kere. Ama kolaymış hissedilmiyo bile
Ah yazık yaa insülinde yanma falan olmuyo. Morarma olur mu bilmiyorum henüz bişey yok. Bitecek hepsi inşallahinsülin nasıl oluyor bilmiyorum ama benimkisi enjekte ederken yanıyor ve bazı yerler morarıp beze oluşuyor,hassaslaştı artık çünkü yer kalmadı bacakta :) 17.haftaya kadar göbekten yapmıştım koldan yapamıyorum yapabilsem kollarımında canına okuyacagım
inş herşey yavrularımız içinAh yazık yaa insülinde yanma falan olmuyo. Morarma olur mu bilmiyorum henüz bişey yok. Bitecek hepsi inşallah
Reflü mü başlıyor acaba? Bende yok ama ne zmn başlayacağı belli olmazkızlar size birşey sorcam son 2-3 gündür bebek büyüdüğünden sanırım mideme baskı yapıyor baskı yapıncada yediklerim kursagımda kalmış gibi sanki,yutkunmakta zorluk cekiyorum ve bogazım yanıyor,sizde de oluyor mu böle birşey
anlamadım ki ya doktora söledim gaviskon al demiş ,alayımda içeyim bakalım, inş iyi gelir,sizlerde de başlmaz gıcık birşey çünkü.Reflü mü başlıyor acaba? Bende yok ama ne zmn başlayacağı belli olmaz
Rennie duo şurup da olabilir. Gaviskon etki etmezse onu deneanlamadım ki ya doktora söledim gaviskon al demiş ,alayımda içeyim bakalım, inş iyi gelir,sizlerde de başlmaz gıcık birşey çünkü.
Anladm canım gaviskon aldm yemekten sonra biraz rahatladım valla,dünya varmış :)Rennie duo şurup da olabilir. Gaviskon etki etmezse onu dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?