- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.001
Ahahahaahahgünaydınlar :) burada bi kadın hamilelikte dondurma yemek sıkıntı olur mu diye sormuş ona bakıp sinir oluyordum
zaten başlığı okudum sadece. insanlar bi ilginç su içsem bebeğe zararı olur mu diyecekAhahahaahah
Şaka yapıyosun yaa
Bizden o kadar manyak çıkmadı sadece kokoreç midye falan tartışmıştık burda zararı olur mu diye. İnsanlarniye bu kadar abartıyor anlamıyorum yaa. Bi tanesi de saç düzleştiricinin bebeğe zararı olur mu demişti
Gerçekten ilginçler, bu kadar korkmak neden?zaten başlığı okudum sadece. insanlar bi ilginç su içsem bebeğe zararı olur mu diyecek
günaydınlar :) burada bi kadın hamilelikte dondurma yemek sıkıntı olur mu diye sormuş ona bakıp sinir oluyordum
tüh canım keşke yapmasaydıngünaaaaydınnnn. ben de okumştm forumda yine. birisi sormş gül koklaynca yüze değdiğinde bebekte iz oluyomş suratında, ben yüzümü gül suyuyla sildim. bebeğimin suratı komple leke olur mu diye
tüh canım keşke yapmasaydın
günaydın kızlardondurma yemenin ne zararı olabilir yahuu aksine faydalı diye biliyorum :)
düzleştirici topiğini de hatırlıyorum konu sahibi istediği cevapları alamayınca polemiğe girmişti insanlarla,gül olayını açıkcası daha önce duymuştum leke yapıyor diye ama ne kadar dogru bilemeyiz tabi
benimde agrıyordu gecen gün biliyosun ballı zencefilli süt iç bana iyi gelmiştiya kızlar çok kötü boğazım ağrıyor ilaçsız ne yapabilirim?
Merhaba bende aynı durudayım parmaklarım çok kötü oldu kantoron yagını önerdiler ama daha almadım resmen nasırlaştı bugun oturdum ağladım resmen psikolojim bozuldu .Tokluk şekerim 110-130 arası normal çıkıyo ama açlık şekerim acayip inatçı diyete ragmen düşmüyo 95in altını göremedim bugunde 97 dün 104 böyle gidiyo acaba banada insülin verirler mi senin açlık şekerin kaç çıkıyo canım kaçta verdiler insülini tokluk şekerin nasıl .Geçen hafta dahiliyeye gittim şekerim 91 çıkmış koldan aldıkları kanda insüline gerek yok diyete devam dedi ama derdimi anlatamıyom doktorlara evdeki ölçümlerim yüksek hastane düşük ..hatta gittim kan verdim verir vermez hemen aletle ölçtüm alet 87 hastanede 73 çıkmış aletede güvenmiyom artık ne zormuş bu şeker bi düzenleyemedım.Doğumdan sonra bir süre çalışmamak iyi olabilir. Bırakıp gidemez ki insan
Vallahi saatli yiyip içiyorum. İlk ölçmeye başladığım zamana göre biraz daha iyi ama istenilen seviyeden yine de yüksek. Bugün ölçme dedi doktor. Parmak delmekten bugünlük yırttım :) parmaklarım kan topladı ya :))
Şeker ölçen aletler konusunda benim de şüphelerim var. 1 dk içerisinde aynı aletle 4 kere ölçtüm ve 198 ile 130 arasında 4 farklı değer buldum. Neye inanacağımı ben de şaşırdım. Senin değerlerin bana göre düşük. Diyetle götürebilirsin bence. Benim insülin kullanımına rağmen açlık 120 125 arasında çıkıyor. Tokluklarda sabahları 170 civarı öğle ve akşam biraz daha düşük 140 seviyelerinde. İnsülinin dozunu artırdık ama olmadı. Bu akşam tekrar doktora göndereceğim ölçümleri ve daha da artırabilir dozu. Diyete de devam ediyorum bir taraftan ama çok inatçı çıktı benim şekerim de. Seninki iyi aslında. Benim açlık şekerim 90 civarı çıksa göbek atarım :) hedefimiz 90 lar zaten. O yüzden çok stres yapma bebişe yazık :) kaç haftalıksın bu arada?Merhaba bende aynı durudayım parmaklarım çok kötü oldu kantoron yagını önerdiler ama daha almadım resmen nasırlaştı bugun oturdum ağladım resmen psikolojim bozuldu .Tokluk şekerim 110-130 arası normal çıkıyo ama açlık şekerim acayip inatçı diyete ragmen düşmüyo 95in altını göremedim bugunde 97 dün 104 böyle gidiyo acaba banada insülin verirler mi senin açlık şekerin kaç çıkıyo canım kaçta verdiler insülini tokluk şekerin nasıl .Geçen hafta dahiliyeye gittim şekerim 91 çıkmış koldan aldıkları kanda insüline gerek yok diyete devam dedi ama derdimi anlatamıyom doktorlara evdeki ölçümlerim yüksek hastane düşük ..hatta gittim kan verdim verir vermez hemen aletle ölçtüm alet 87 hastanede 73 çıkmış aletede güvenmiyom artık ne zormuş bu şeker bi düzenleyemedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?