Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

kız ben 8 den sonra hiç kimsenin kapısına gidemem yatan olur kalkan oluır oda ayrı bi konu ama karşı komşula şükür çok iyiyiz o ne istese veririm ben ne istersem oda verir

mesele istemek vermek değil be sende :) 8den sonrasından bahsetmiyorum. ben mesela bişey mi yok bi lokma tuz yüzünden doğruuu bakkal,market yada bişey mi oldu hemen araştır nereye gidilcek,nasıl gidilcek yol bilmiyorum iz bilmiyorum. en azından konuşur edersin falan. saat 10da kapıda oturun çekirdek çitleyin demiyorum

yok öncekine dedim 12 de kapımı çalan komşuya istinaden

kız valla gecen saat gece dokuz evde yumurta oldugunu unutmusum kalktm milfy yaptm son anda olmadgnı grdm esimi aradm simdi gelemem dedi en az 1 saate karsı komsudan istyim dedim yemin edyorum komsu dövecekmis gbi bakypdu utancmdan öldm keske gtmesydm dedim ilk defa byle insanlarla karslasyorum

ay kıyamam sen yazsaydın burdan acil kargo niyetine gönderirdik :) anlamıyorum arkadaş ben şu milleti. ne yani yumurta istedik diye öyl ters ters bakılır mı uzaylı görmüş gibi..

Valla aynı durumdayz bi lokma bisey icin ya esim is yernden calsanlarnı yolluyo yada kardslerm getryo yada hop markete iniyorum bu komsular ne hastalkta ne saglkta valla :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…