- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
kız ben 8 den sonra hiç kimsenin kapısına gidemem yatan olur kalkan oluıroda ayrı bi konu ama karşı komşula şükür çok iyiyiz o ne istese veririm ben ne istersem oda verir
yok öncekine dedim 12 de kapımı çalan komşuya istinadenmesele istemek vermek değil be sende :) 8den sonrasından bahsetmiyorum. ben mesela bişey mi yok bi lokma tuz yüzünden doğruuu bakkal,market yada bişey mi oldu hemen araştır nereye gidilcek,nasıl gidilcek yol bilmiyorum iz bilmiyorum. en azından konuşur edersin falan. saat 10da kapıda oturun çekirdek çitleyin demiyorum
kız valla gecen saat gece dokuz evde yumurta oldugunu unutmusum kalktm milfy yaptm son anda olmadgnı grdm esimi aradm simdi gelemem dedi en az 1 saate karsı komsudan istyim dedim yemin edyorum komsu dövecekmis gbi bakypdu utancmdan öldm keske gtmesydm dedim ilk defa byle insanlarla karslasyorumdoğru dedin o da zor bacım zırt pırtama güzeller be. yalnız kalınca hiç eğlencelide olmuyo. bi derdin bi tasan yada bi ihtiyacın olsa ''ay ayşe ablaaaaaa! kız sende limon var mı bende kalmamış'' diyemiyosun
kız valla gecen saat gece dokuz evde yumurta oldugunu unutmusum kalktm milfy yaptm son anda olmadgnı grdm esimi aradm simdi gelemem dedi en az 1 saate karsı komsudan istyim dedim yemin edyorum komsu dövecekmis gbi bakypdu utancmdan öldm keske gtmesydm dedim ilk defa byle insanlarla karslasyorum
Valla aynı durumdayz bi lokma bisey icin ya esim is yernden calsanlarnı yolluyo yada kardslerm getryo yada hop markete iniyorummesele istemek vermek değil be sende :) 8den sonrasından bahsetmiyorum. ben mesela bişey mi yok bi lokma tuz yüzünden doğruuu bakkal,market yada bişey mi oldu hemen araştır nereye gidilcek,nasıl gidilcek yol bilmiyorum iz bilmiyorum. en azından konuşur edersin falan. saat 10da kapıda oturun çekirdek çitleyin demiyorum
Bu ay içimizden ilk kim güzel haberi vericek acaba
Peşpeşe gelse ne de güzel olur
Kız sen benim komsum olsan ne gzl olurdu yaay kıyamamsen yazsaydın burdan acil kargo niyetine gönderirdik :) anlamıyorum arkadaş ben şu milleti. ne yani yumurta istedik diye öyl ters ters bakılır mı uzaylı görmüş gibi..
Bu ay olsunda ben en son olmayada razym batm 8 ekim bakalm 23 eylül dogum günm inslh bebegm hrdiye gibi gelir banaBu ay içimizden ilk kim güzel haberi vericek acaba
hepimiz teker teker çift çizgileri görürüz İNŞALLAHHHHHHHHH bak ezan okunuyor şimdi tam o ana denk geldi dua:)Bu ay içimizden ilk kim güzel haberi vericek acaba
hepimiz teker teker çift çizgileri görürüz İNŞALLAHHHHHHHHH bak ezan okunuyor şimdi tam o ana denk geldi dua:)
aminnnnnnnnn
Bu ay olsunda ben en son olmayada razym batm 8 ekim bakalm 23 eylül dogum günm inslh bebegm hrdiye gibi gelir bana
O kesinyaşlanmazsın
Amin canm tesekrr ederim cok saolşimdiden doğum günün kutlu olsun :) unuturuz felan bişey olur :) inşallah dediğin gibi hediye gibi gelir bebiş sana
O kesin
inşallah canım benimde bat 18 eylülBu ay olsunda ben en son olmayada razym batm 8 ekim bakalm 23 eylül dogum günm inslh bebegm hrdiye gibi gelir bana
D.bakr canmsen nerdeydin canım şehir olarak?
D.bakr canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?