- 15 Temmuz 2010
- 273
- 295
- 103
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.021
31 haftalığım benim doktor biraz moralimi bozuyo 90ı geçme diyo dahiliye gidiyorum 110a kadar normal kafaya takma diyo doktorlar bile kendi aralarında çelişiyo valla kime inanacağımı şaştım .Allah yardımcımız olsun sağsalim yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah .Benim kayınvalidem şeker hastası 12 yaşında kaynım var diyabetliyken doğurmuş ben hamileliğimde hiç 120 aşağısını görmedim sen çok panik yapıyon diyo ama beni panik yaptıranda doktorum hayırlısı bakalaım diyete devamŞeker ölçen aletler konusunda benim de şüphelerim var. 1 dk içerisinde aynı aletle 4 kere ölçtüm ve 198 ile 130 arasında 4 farklı değer buldum. Neye inanacağımı ben de şaşırdım. Senin değerlerin bana göre düşük. Diyetle götürebilirsin bence. Benim insülin kullanımına rağmen açlık 120 125 arasında çıkıyor. Tokluklarda sabahları 170 civarı öğle ve akşam biraz daha düşük 140 seviyelerinde. İnsülinin dozunu artırdık ama olmadı. Bu akşam tekrar doktora göndereceğim ölçümleri ve daha da artırabilir dozu. Diyete de devam ediyorum bir taraftan ama çok inatçı çıktı benim şekerim de. Seninki iyi aslında. Benim açlık şekerim 90 civarı çıksa göbek atarım :) hedefimiz 90 lar zaten. O yüzden çok stres yapma bebişe yazık :) kaç haftalıksın bu arada?
Senin değerlerin oldukça normal hiç kafana takma. Sınırın üstünde değil diyete devam et tamamdır31 haftalığım benim doktor biraz moralimi bozuyo 90ı geçme diyo dahiliye gidiyorum 110a kadar normal kafaya takma diyo doktorlar bile kendi aralarında çelişiyo valla kime inanacağımı şaştım .Allah yardımcımız olsun sağsalim yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah .Benim kayınvalidem şeker hastası 12 yaşında kaynım var diyabetliyken doğurmuş ben hamileliğimde hiç 120 aşağısını görmedim sen çok panik yapıyon diyo ama beni panik yaptıranda doktorum hayırlısı bakalaım diyete devam
Ay yok kız o anca sömürsün benigünaydınn :))) maşallah diyelimde nazar degmesin nedendir acaba bu kdr enerjik olmanın sebebimasal bebeğin enerjisi mi yoksa ?
hahaha ee olcak okdr annesi :)) oh ne güzel anneciğin gelmiş bence kesin onu enerjisidirAy yok kız o anca sömürsün beni
Annem yanımda ya onun enerjisi heralde. İnsan yüzü gördüğüm mü var
gecmiş olsun iyleşme yok mu hiç bogazın mı yinegünaydın bende enerjisiz ve hastayım
biraz daha iyiyim :)gecmiş olsun iyleşme yok mu hiç bogazın mı yine
Ayy daha da mı kötü oldungünaydın bende enerjisiz ve hastayım
Nerde seninki uzak mıhahaha ee olcak okdr annesi :)) oh ne güzel anneciğin gelmiş bence kesin onu enerjisidirbende annemi istiyorummmmmm
Kızlar günaydın, bugün pek bi enerjik hissediyorum kendimi hayrettgenelde olmaz böyle şeyler bana
yok uzak degil boluda :)Nerde seninki uzak mı
Sen istanbuldamıydınyok uzak degil boluda :)
Ankaradayım canımSen istanbuldamıydın
E uzakmış canım. Var mı gelmeye niyeti?Ankaradayım canım
gelecek inş bakalımE uzakmış canım. Var mı gelmeye niyeti?
Bu arada günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?