- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.041
günaydın canım :)Günaydın kızlar
valla benim hastalık geçti gibiYok mu bu ara doktora giden vs. Monoton mu geçiyor günler :)
Yok mu bu ara doktora giden vs. Monoton mu geçiyor günler :)
Yatışa devam. Yattıkça şekerim de yükseliyor. İnsülin de arttıkça artıyor :)) gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum valla.valla benim hastalık geçti gibimutluyum bu hafta kontrolüm var. sende ne var ne yok ?
28.haftaya kadar yapılıyo canım. Ama yaptıracaksan eğer bekleme o kadar. Allah korusun şeker çıkar falan görüyosun beni kontrol altına alabilmek için kaç haftadır uğraşıyorum. O yüzden git bir an öncegünaaaydınn.. benm sağlk ocağına gitmem lazımdı 7marta kadar ama hala gitmedimbugün de gidesim yok Burcu yaa şeker yüklemesi hangi haftalarda yapılıyodu, geç kalmamışımdır demi
28.haftaya kadar yapılıyo canım. Ama yaptıracaksan eğer bekleme o kadar. Allah korusun şeker çıkar falan görüyosun beni kontrol altına alabilmek için kaç haftadır uğraşıyorum. O yüzden git bir an önce
Çıkmaz inşallah çok zor ve sinir bozucuinş sıkıntılı bi durum çkmaz. bende de insülin direnci var zaten aslnda dikkat etmem laızm ama hiç etmiyorujm ben de.
Çıkmaz inşallah çok zor ve sinir bozucu
Bıraktım zaten amaann napim yani :))sen de çok takma artık yapacak bi şey yok, sıkma kendini iyice düşünüp de
Benim de pzt kontrolüm olcak. Doktor bundan sonra 2 haftada 1 kontrol olacak dedi. Öncesinde sanki farklı oluyodu daGünaydın kızlar :) benimde çarşamba günü kontrolüm
Benim de pzt kontrolüm olcak. Doktor bundan sonra 2 haftada 1 kontrol olacak dedi. Öncesinde sanki farklı oluyodu daher fırsatta doktordaydım zatii
Genelde 28 den sonra kontroller sıklaşır diyor internette falan da ama benim hep sıktı zatenaa 29. haftada mı başlıyomş sık kontroller? yoksa sen nasılsa gidiyosun diye doktor kontrolü elinde mi tutmak istiyo
Genelde 28 den sonra kontroller sıklaşır diyor internette falan da ama benim hep sıktı zaten
Artık bahane uydurmama gerek kalmadan gidebilirim
Her gidişimde de kan ve idrar testi de yapacakmışız. Kan değerleri enfeksiyon falan için.
Sorma ya :)) doğuma birşey kalmadı vallahi. Düşünüyorum da burada 30.haftaya geleyim de başka birşey istemiyorum diyordum. Şimdi 34 ü bir göreyim diyorum. Böyle böyle 40 ı tamamlayacaz işte :)zaman çaktırmadan çaktırmadan geçiyo, az kaldı sayılır artıkgörmedğim bebeğimi özlüyorum sanki doğdktan sonra burda neler anlatıcaz çok merak ediyorum
Sorma ya :)) doğuma birşey kalmadı vallahi. Düşünüyorum da burada 30.haftaya geleyim de başka birşey istemiyorum diyordum. Şimdi 34 ü bir göreyim diyorum. Böyle böyle 40 ı tamamlayacaz işte :)
Çok bişey yok ki arada. Peşpeşe fırtlatıcaz işteevet demi. sen ne güzel bizden öndesin. imreniyorum
Çok bişey yok ki arada. Peşpeşe fırtlatıcaz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?