- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.061
2 ay sonra gelmeye başlayacaklarayy allahım görücek myz o günleri
Oh ne güzel benimki kontrolleri 5 haftaya cikardi ozluyorum valla bebegimi ins banada iki haftada gel der de her firsatta hastaneye giderim :)Benim de pzt kontrolüm olcak. Doktor bundan sonra 2 haftada 1 kontrol olacak dedi. Öncesinde sanki farklı oluyodu daher fırsatta doktordaydım zatii
Mayıs gelsin artık :)çok heyecanlııı
Mayıs gelsin artık :)
1 mayısı hiç bu kadar heyecanlı beklememiştim :))
Mayıstan itibaren sabahlar olmasın
8 ay boyunca yapamadığım herşeyi 9.ay yapmayı planlıyorum valla :))ben de haziranı bekliyorum dört gözlemayıs d aolur ama mayıs bi gelse gerisi gelir zaten
8 ay boyunca yapamadığım herşeyi 9.ay yapmayı planlıyorum valla :))
Herkesin dediği son günlerin bir türlü geçmediği ama bilemiyorum tabii
İşte ben o zamanı booool bol gezecem. Artık sokaklarda suyum mu gelir, tanımadığım insanlar beni hastaneye mi taşır bilememevet son 1 ay geçmek bilmiyo diyolaröyle olmaz inşallah
İşte ben o zamanı booool bol gezecem. Artık sokaklarda suyum mu gelir, tanımadığım insanlar beni hastaneye mi taşır bilemem
Kizlar hastane çantası hazirlayan var mi yada ne zaman hazirlamaya başlanmali
Ya 7. Aydan itibaren erken doğum tehlikesi olabiliyo hazirlamk lazim dediler ne olur ne olmaz diye bende son aylara birakmayayim bi dahaki ay hazirlayayim diye düşündümdaha çok erken yaa baya bi erken. yoktur sanmıyorum hazırlayan
Az önce internetten bir adet lohusa pijaması almış bulunmaktayım. Yavaştan hareketlenmeye başladım bu konudaKizlar hastane çantası hazirlayan var mi yada ne zaman hazirlamaya başlanmali
hayırlı olsun :) nasıl aldun önden düğmeli mi ? hangi renk aldın ?Az önce internetten bir adet lohusa pijaması almış bulunmaktayım. Yavaştan hareketlenmeye başladım bu konuda
Günaydın bu arada
Ya 7. Aydan itibaren erken doğum tehlikesi olabiliyo hazirlamk lazim dediler ne olur ne olmaz diye bende son aylara birakmayayim bi dahaki ay hazirlayayim diye düşündüm
Az önce internetten bir adet lohusa pijaması almış bulunmaktayım. Yavaştan hareketlenmeye başladım bu konuda
Günaydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?