Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ben valizini aldim turkuaz :) hastane çıkışı battaniye falan da aldim annem sağolsun hergün yeni bisey daha aliyo zaten bende nisan sonu gibi hazirlarim diye dusunuyorum

ben de turkuaz mı alsam pembe mi diye kararsız kaldım bi de ona göre terlik alıcam çünkü o tüylü tüylü terliklerden kullanmam, ondan almycam hiç. kabin boy mu aldın valizi? hastane çıkışın nasıll var mı fotosu

Aynen kabin boy aldim ayni renklerde de terlik kurdela falan yaptiracam. Suan evde degilim eve gidince ceker gonderirim canim resmini. Bebege sepet oruyorum şimdi de bezlerini islak mendilini falan koymak için hazirliklar yavas yavas basladi bizde

hayırlı olsun :) nasıl aldun önden düğmeli mi ? hangi renk aldın ?
Teşekkür ederiiz :)
Göğüs yanlarında düğmeleri var emzirmek için. Kırık beyaz aldım. Sabahlıklı. Bir tane de gül kurusu gibi birşey alıcam büyük ihtimalle. Onu da gezip almaya karar verdim. Şimdilik 1 tane yeter hevesim körelsin :))

Ben hastane çıkışı olarak idil beybinin organik setini alıcam. Başka beğenemedim. Hepsi çok allı güllü.
Ama valiz hiç düşünmemiştim bak bir de o var di mi?

ben de baya bi şey aldım. sepeti falan da alıcam örgü gibi marifetlerim olmadığından kabin boy alaym diyodum ben de ama ona sığmaz gibi geliyo şimdi de

Ben hastane çıkışı olarak idil beybinin organik setini alıcam. Başka beğenemedim. Hepsi çok allı güllü.
Ama valiz hiç düşünmemiştim bak bir de o var di mi?

biz de idil baby den aldık hastane çkışını. ben de değişik olsun istedim, diğerleri hep dedğin gibi saçma sapan şeyler. çok da içime sindi
valiz var ona uygun terlik de var

biz de idil baby den aldık hastane çkışını. ben de değişik olsun istedim, diğerleri hep dedğin gibi saçma sapan şeyler. çok da içime sindi
valiz var ona uygun terlik de var
Lohusa tacı var
Kapı süsü var
Hediyelik verilecek zımbırtılar var
Var da var
Hepsi de takım olmalı tabii

Lohusa tacı var
Kapı süsü var
Hediyelik verilecek zımbırtılar var
Var da var
Hepsi de takım olmalı tabii

ben taç almıycam eski usul kalın, kırmızı kurdele istyrm. çok hoşuma gidiyo öyle kapı süsü de kafamda var bi şey. görmüştüm bi yerde çok hoşuma gitti. ekleyebilrsem ekliyim fotosunu

Benim hastane çıkışı da krem rengi öyle Allı Güllü değil :) gayet sade ve şık bizim burda yuyu diye bi bebek magazasi var ordan aldim. Kabin boy bavul ideal oluyo ya ablamda o kadar almisti baya yetti.
Benim biraz bu islere becerim var el emeği yapayim dedim. Lohusa seti ve pijama takimi almadim ama cok hevesliyim bakalim yavas yavas alacaz ins onlari da :)

Çok güzelmiş. Değişik baya kapıya asmaktan sa tabela gibi çok tatlı duruyo :)) ben de bu fikri çalabilirim :))
Nerde görmüştün peki?

instagramda bi sayfada görmüştüm ekran görüntüsü almışm. nerden bulabilrim böyle ahşap büyük harf bilmiyorm. olmadı yaptırırım. ama işte tek sıkıntı o gün uçan balonu nerden bulucaz bu renklerde

Ben de bu tarz birşey istiyorum ahşap çerçeveli. Çok çeşit var insanın aklı bulanıyor.

Eklentiler

• IMG_3218.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 30
Benim annem uğraşıyo örgü işleriyle çünkü bende gram yetenek yok :)
Heveslendim hiç olmazsa en basitinden bi patik öreyim dedim hani benim de yaptığım birşey olsun diye. Tekini ördüm ama ağzı burnu kaymış vaziyette
Ben de vazgeçtim hemen uzaklaştım bu konudan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…