- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.081
ben henüz hazırlamadım mayısa kadarda hazırlamam heralde
evet ya daha ne cok şey var alınacakkben de mayısta hazırlarım heralde. daha onun için valiz alıcam rengine karar veremedim
evet ya daha ne cok şey var alınacakk
evet ya daha ne cok şey var alınacakk
Ben valizini aldim turkuaz :) hastane çıkışı battaniye falan da aldim annem sağolsun hergün yeni bisey daha aliyo zaten bende nisan sonu gibi hazirlarim diye dusunuyorumben de mayısta hazırlarım heralde. daha onun için valiz alıcam rengine karar veremedim
Ben valizini aldim turkuaz :) hastane çıkışı battaniye falan da aldim annem sağolsun hergün yeni bisey daha aliyo zaten bende nisan sonu gibi hazirlarim diye dusunuyorum
Aynen kabin boy aldim ayni renklerde de terlik kurdela falan yaptiracam. Suan evde degilim eve gidince ceker gonderirim canim resmini. Bebege sepet oruyorum şimdi de bezlerini islak mendilini falan koymak için hazirliklar yavas yavas basladi bizdeben de turkuaz mı alsam pembe mi diye kararsız kaldım bi de ona göre terlik alıcam çünküo tüylü tüylü terliklerden kullanmam, ondan almycam hiç. kabin boy mu aldın valizi? hastane çıkışın nasıll var mı fotosu
Teşekkür ederiiz :)hayırlı olsun :) nasıl aldun önden düğmeli mi ? hangi renk aldın ?
Aynen kabin boy aldim ayni renklerde de terlik kurdela falan yaptiracam. Suan evde degilim eve gidince ceker gonderirim canim resmini. Bebege sepet oruyorum şimdi de bezlerini islak mendilini falan koymak için hazirliklar yavas yavas basladi bizde
Ben hastane çıkışı olarak idil beybinin organik setini alıcam. Başka beğenemedim. Hepsi çok allı güllü.
Ama valiz hiç düşünmemiştim bak bir de o var di mi?
Lohusa tacı varbiz de idil baby den aldık hastane çkışını. ben de değişik olsun istedim, diğerleri hep dedğin gibi saçma sapan şeyler. çok da içime sindi
valiz var ona uygun terlik de var
Lohusa tacı var
Kapı süsü var
Hediyelik verilecek zımbırtılar var
Var da var
Hepsi de takım olmalı tabii
Çok güzelmiş. Değişik baya kapıya asmaktan sa tabela gibi çok tatlı duruyo :)) ben de bu fikri çalabilirim :))
Çok güzelmiş. Değişik baya kapıya asmaktan sa tabela gibi çok tatlı duruyo :)) ben de bu fikri çalabilirim :))
Nerde görmüştün peki?
Bencede çok güzelmiş farkli duruyoÇok güzelmiş. Değişik baya kapıya asmaktan sa tabela gibi çok tatlı duruyo :)) ben de bu fikri çalabilirim :))
Nerde görmüştün peki?
Ben de bu tarz birşey istiyorum ahşap çerçeveli. Çok çeşit var insanın aklı bulanıyor.instagramda bi sayfada görmüştüm ekran görüntüsü almışm. nerden bulabilrim böyle ahşap büyük harf bilmiyorm. olmadı yaptırırım. ama işte tek sıkıntı o gün uçan balonu nerden bulucaz bu renklerde
Benim annem uğraşıyo örgü işleriyle çünkü bende gram yetenek yok :)Benim hastane çıkışı da krem rengi öyle Allı Güllü değil :) gayet sade ve şık bizim burda yuyu diye bi bebek magazasi var ordan aldim. Kabin boy bavul ideal oluyo ya ablamda o kadar almisti baya yetti.
Benim biraz bu islere becerim var el emeği yapayim dedim. Lohusa seti ve pijama takimi almadim ama cok hevesliyim bakalim yavas yavas alacaz ins onlari da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?