Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ben de bu tarz birşey istiyorum ahşap çerçeveli. Çok çeşit var insanın aklı bulanıyor.

yesss ben bunlara da baktm kapı için ayrıca yapabilirm. interntte yaplşı da var bunların, kendi zevkine göre sen yap. hem eğlenceli oluyo böyle şeylerle uğraşmak

benim de aynen annem çok güzel örgü yapar. ben model gösteriyorum o örüyo sağolsun ceket ördü 2tane, çok güzeller. şimdi battaniye örücek 3renkli

yesss ben bunlara da baktm kapı için ayrıca yapabilirm. interntte yaplşı da var bunların, kendi zevkine göre sen yap. hem eğlenceli oluyo böyle şeylerle uğraşmak
İlkinde kokulu taş yapıyordum kapı süsünü de kendim yapacaktım. Sonra heves kursakta kalınca şimdi elim gitmiyo nedense. Evde kokulu taş tozları var kaç kilo duruyorlar :) Yoksa severim böyle şeyleri ama boşver ya seçmek de eğlenceli :))

Kizlar cok guzelmis hastane cikislariniz :) bende kapi süsünu kendim yapabilirim belki simdi isden de ciktim evde kendime uğraş oluyo :) resim atamadim bi türlü yukleyebilirsem sepetin resmini atacam. Sepet dışında da iki tane örgü yelek yaptim annem ogretiyo can sikintisina iyi geliyo

Iste bu bezleri ve islak mendili icin yaptığım sepet bide bunun küçük boyunu yapacam sampuan bebek yaginfalan için

Eklentiler

• IMG-20170311-WA0017.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 29
Iste bu bezleri ve islak mendili icin yaptığım sepet bide bunun küçük boyunu yapacam sampuan bebek yaginfalan için
Ya annem de bulardan örmeye çalışıyor şuanda ama yamuluyor nedense kadın da sinir oldu söküp söküp baştan yapıyor. Neden yamuluyo olabilir?

Ya annem de bulardan örmeye çalışıyor şuanda ama yamuluyor nedense kadın da sinir oldu söküp söküp baştan yapıyor. Neden yamuluyo olabilir?
Valla canim bende cok bilmiyorum ilk kez yaptim ama sanirim ne kadar sert orulurse o kadar dik duruyo benim ordukten sonra parmaklarim şişti o kadar zorlamisim sıkı olsun diye

ohh ne güzel evdesin, kafana göre takıl mis gibi. beceriyosun hem işte bence de yap el emeği mis gibi

ohh ne güzel evdesin, kafana göre takıl mis gibi. beceriyosun hem işte bence de yap el emeği mis gibi
Aynen canim evde zaman daha guzel geciyo biseylerle ugrasinca bide daha özel oluyo bebek için biseyler yapmak bakalim mayis ayinda kendimi suslemelere vuracam neler cikar ortaya bilmem

Aynen canim evde zaman daha guzel geciyo biseylerle ugrasinca bide daha özel oluyo bebek için biseyler yapmak bakalim mayis ayinda kendimi suslemelere vuracam neler cikar ortaya bilmem

ben hastanede dağtmak için falan bi şey yapmycam. çikolata bilmemne olur işte orda zaten. o tür şeylere heveslenmyrm şimdi, o zmna fikrim değişirse bilemem

ben hastanede dağtmak için falan bi şey yapmycam. çikolata bilmemne olur işte orda zaten. o tür şeylere heveslenmyrm şimdi, o zmna fikrim değişirse bilemem
Valla bende pek düşünmüyorum hastane için bişey sadece mevlit de dagitmalik biseyler yaptiracam hastaneye çok gerekli görmüyorum.

Valla bende pek düşünmüyorum hastane için bişey sadece mevlit de dagitmalik biseyler yaptiracam hastaneye çok gerekli görmüyorum.

mevlüdde de ben yasinle tesbih dağıtıcam. süs müs işine hiç girmycem, çöpe gdicek hepsi nasılsa. bari iş görecek bi şey olsun

Aynen bu konuda dusuncelerimiz ayni isme ozel kadife kılıfli yasin yaptiracam lohusa şerbeti bide tesbih gayet yeterli. Kullanilacak seyler olsun süsleri bizler dışında kimsenin saklayacagini düşünmüyorum açıkçası

Ben yaptırıcam valla. Lavanta keseleri beni benden almakta şu aralar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…