- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.121
Ben yaptırıcam valla. Lavanta keseleri beni benden almakta şu aralar :))
3-5 hafta sonra doğum yöntemlerini konuşmaya başlicaz resmen şaka gibi :))
Benim bir de dikiş alınması maceram olacak
Başka neler yapılmalı ya not almak lazım aslında akla geldikçe. Beşik falan baktınız mı hiç ben oda yapmicam ilk başta o yüzden büyüyen beşik değil de altında 2 çekmecesi falan olan bir beşik almayı planlıyorum.
Heralde 36 da falan alınacak. O zamana kadar durursa tabiKaöıncı haftada alıcaklarmş dikişleri peki belli mi o? Ben oda yapıcam. Yanıma da yatak yanı beşik alıcam, o dedklerni hiç bilmiyorm o yüzden
Heralde 36 da falan alınacak. O zamana kadar durursa tabi
Henüz bir problem yok inşallah da olmaz. Dikiş alındıktan sonra fermuar gibi açılmasını bekliyorum1.5 ayın kalmş. Normal yapmnda bi sakınca yok demi
Bende oda yapmayacam ilk aşamada yanimda yatacagi bi beşik yeterli ama beşik konusunda ben cok kararsizim mobilya mi farkli bisey mi bilemiyorum3-5 hafta sonra doğum yöntemlerini konuşmaya başlicaz resmen şaka gibi :))
Benim bir de dikiş alınması maceram olacak
Başka neler yapılmalı ya not almak lazım aslında akla geldikçe. Beşik falan baktınız mı hiç ben oda yapmicam ilk başta o yüzden büyüyen beşik değil de altında 2 çekmecesi falan olan bir beşik almayı planlıyorum.
Henüz bir problem yok inşallah da olmaz. Dikiş alındıktan sonra fermuar gibi açılmasını bekliyorum
Umarım öyle olur
Bende oda yapmayacam ilk aşamada yanimda yatacagi bi beşik yeterli ama beşik konusunda ben cok kararsizim mobilya mi farkli bisey mi bilemiyorum
Bi kac model baktim ama pek içime sinmedi bakalim nasil bisey alacazmobilya beşik al bence daha hoş olur
Kızlar 2 kilo daha vermişim
Toplamda 5 kilo verdim. Tam alma zamanında ben vermeye başladım. Tamam kolay kilo veririm de bu dönemde normal mi bu acaba?
Aahhhhh ahNormal normal. Öncesnde maşallah kavanozla götürdğün için bazı malum şetlerihamilelikte de merabolzma çok hızlanıyo ya, sen yemeği de kesncr ne güzel verdn işte
Yok yok öyle deme şimdi daha iyi. Bahaneyle kilo da veriyosun bak. Brnm de iştahm açıldı baya bi. 7kg vermştim ben hanilelkte, şimdi almaya başladımAahhhhh ah
Ne güzel günlerdi o günler. Kıymetini bilememişim :))
E öncesinde vermişsin vereceğin kadar. Almak senin en doğal hakkın :)Yok yok öyle deme şimdi daha iyi. Bahaneyle kilo da veriyosun bak. Brnm de iştahm açıldı baya bi. 7kg vermştim ben hanilelkte, şimdi almaya başladım
E öncesinde vermişsin vereceğin kadar. Almak senin en doğal hakkın :)
Hiiiç bişeycik olmaz :)Fazlasyla almam da inşaman napalım sağlıkla doğsunlar da inşallah napalım
günaydın kızçelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?