Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

3-5 hafta sonra doğum yöntemlerini konuşmaya başlicaz resmen şaka gibi :))
Benim bir de dikiş alınması maceram olacak
Başka neler yapılmalı ya not almak lazım aslında akla geldikçe. Beşik falan baktınız mı hiç ben oda yapmicam ilk başta o yüzden büyüyen beşik değil de altında 2 çekmecesi falan olan bir beşik almayı planlıyorum.

Kaöıncı haftada alıcaklarmş dikişleri peki belli mi o? Ben oda yapıcam. Yanıma da yatak yanı beşik alıcam, o dedklerni hiç bilmiyorm o yüzden

Bende oda yapmayacam ilk aşamada yanimda yatacagi bi beşik yeterli ama beşik konusunda ben cok kararsizim mobilya mi farkli bisey mi bilemiyorum

Kızlar 2 kilo daha vermişim
Toplamda 5 kilo verdim. Tam alma zamanında ben vermeye başladım. Tamam kolay kilo veririm de bu dönemde normal mi bu acaba?

Kızlar 2 kilo daha vermişim
Toplamda 5 kilo verdim. Tam alma zamanında ben vermeye başladım. Tamam kolay kilo veririm de bu dönemde normal mi bu acaba?

Normal normal. Öncesnde maşallah kavanozla götürdğün için bazı malum şetleri hamilelikte de merabolzma çok hızlanıyo ya, sen yemeği de kesncr ne güzel verdn işte

Günaydın kısçeler.
Dün akşam itibariyle bebiş kıyafetleri yıkanmaya başladı. Allahııııımmm öncekine ne kadar çok şey almışım koca bir yığın var banyo kapısında yıkanmayı bekleyen.
Annem, hastane çıkışı dışında birşey alırsan gebertirim seni bu ne böyle deli kızın çeyizi gibi dedi bana yaa
Ne var yani fazla heveslendiysek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…