Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

yaa ne güzel bende bi an önce herşeyini alıp yıkayıp ütülemek istiyorum fazlaysa alma kız tabi anneyi dinle
büyüdükçe ihtiyacı olan şeyleri alırsın

yaa ne güzel bende bi an önce herşeyini alıp yıkayıp ütülemek istiyorum fazlaysa alma kız tabi anneyi dinle
büyüdükçe ihtiyacı olan şeyleri alırsın
Ya insan dayanamıyoki
Ama almicam artık. Alırsam da 1 yaş ve üzeri için alıcam çok hoşuma giderse.
Sen aldın mı damadıma bişeyler :))

Ya insan dayanamıyoki
Ama almicam artık. Alırsam da 1 yaş ve üzeri için alıcam çok hoşuma giderse.
Sen aldın mı damadıma bişeyler :))
aynen modası gecer aldıklarının
yeni yeni şeyler alırsın ben de aldım giysi olarak birşeyler zıbınlar patikli altlar bodyler battaniyeler agız mendilleri çoraplar önlükler falan filan bu kadarcık daha çokkk eksik çokkk alınacak

Çok zevkli yaa

hahahaha ne güzel yaa bizim o aşamaya da daha var. pöfffff sabırıslznamaya başladm iyice

kızlar size birşey sorucam burda bi topikte okudum ,bebeğin bir yerde toplanması sertleşmesi kasılma belirtileriymiş kasılmada iyi degilmiş ,benim de arada bir toplanıyor bi yerde sertleşip kalıyor,sizde de oluyor mu ?

az önce sağlk ocağndan geldim. ctesi günü biz çktk alşverş yaptk baya bi bizim minnağa ben de o esnada tabi ne kadar zaman geçtğini farketmedm sırf bi mağazada 2 saat falan ayakta kalmşm. bi anda bi toplandı karnımın ön tarafnda bi acayip bi şey oldu. tuvalete gittm hatta çişim mi geldi ne oldu diye bgn onu sordm ebeye dedm böyle böyle oldu. toplanmştır o dedi uzun süre ayakta kaldıysan, çok yürüdüysen dedi. evt dedm ben de anlattm böyle böyle oldu diye. ama kasılma şu bu bi şey demedi. uzun yürüyüşler yapma dedi, dinlen arada dedi. bebek de yorulmştr kendini bırakmştr bi yere dedi.

benim gün içerisinde mutlaka bi kere falan oluyor burda da okuyunca endişelendm,doktora yakın sürede gidecek olan var mı sorsun plssss :)

benim gün içerisinde mutlaka bi kere falan oluyor burda da okuyunca endişelendm,doktora yakın sürede gidecek olan var mı sorsun plssss :)

heh şmdi aklıma soktun bi süre de buna takarak dvm ederim ben. hayırlısıyla bu ayı da böyle bitiririrm önümüzdeki aya allah kerim artık

heh şmdi aklıma soktun bi süre de buna takarak dvm ederim ben. hayırlısıyla bu ayı da böyle bitiririrm önümüzdeki aya allah kerim artık
hahahah her ay bir şeye takarak gececek heralde :) bende burda okudum ama takma takma bişi olmaz kötü düşünmeyelim

Bana oluyor canım ama benim artık yavaştan başlayacağı için sıkıntı değil. Senin için biraz erken olabilir. Magnezyum kullanıyo mısın? Doktorum 1 saat içinde 3 4 kere olmadığı sürece sıkıntı değil demişti. Senin ne sıklıkla oluyor

magnezyum aklıma geldikçe kullanıyorum sevemedim bi türlü pastilin tadını çok şekerli geliyor yani bi gün mesela hiç olmuyor bazen 1 günde bir kaç kere oluyor,bazen hergün oluyor,ben kasılma olarak düşünmemiştim açıkcası yer degiştiriyordur yada bi yerini dayıyordur diye düşünmüştüm.

Magnezyum al ihmal etme baya rahatlatıyor. Benim de günde 1 2 kere oluyor. Yorulmakla da çok alakalı tabi. Ama dediğim gibi bunlar hazırlayıcı kasılmalar olduğundan sıkıntı değil. Kimisinde 20.haftada başlıyormuş.

benim daha erken başladı aslında yeni diil yani ben çok önemsemedim açıkcası,magnezyuma devam edeyim ozmn ,doktorada gidince sorayım bakalım

kızlar bu arada bebeğinize bakım seti olarak hangi marka almayı düşünüyorsunuz ?

kızlar bu arada bebeğinize bakım seti olarak hangi marka almayı düşünüyorsunuz ?

bakım seti derken şampuan falan demi? ben mustelanın alıcam. yenidoğan seti var ilk onu alıcami sonra şampuanlarından dvm edicem. hatta bgn girdğim eczanede de vardı. ilk setini alınca çanta hediyesi falan da var baya da büyükmüş çantası bilmemnesi.

Aynen şampuan bebe yağı losyon falan filan,ben uni yada sebamed almayı düşünüyorum sizden de fikir alayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…