- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.161
Aynen şampuan bebe yağı losyon falan filan,ben uni yada sebamed almayı düşünüyorum sizden de fikir alayım dedim :)
aslında bu işler tamamen bebeğin cildiyle alakalı senin bebeğine iyi gelen benim bebeğe alerji yapacak belki,tecrübelerimizi paylaşırız artık bu konuda iyi yada kötü diyeOnlar da güzelmş. Ben de ilk mustelayla başlycam. İlerleyen xamanlarda sebamed ya da unibaby e geçicem
Tabi orası öyle. İnş yapmaz da rahat rahat kullanırıx. Sadece şu bübchen miydi öyle bi marka var ya onu önermiyolar konak yapıyomş bebekteaslında bu işler tamamen bebeğin cildiyle alakalı senin bebeğine iyi gelen benim bebeğe alerji yapacak belki,tecrübelerimizi paylaşırız artık bu konuda iyi yada kötü diye
aynen inş sıkıntı yaşamayız hiç duymadım o markayı ismide bi garip zaten almanca galibaTabi orası öyle. İnş yapmaz da rahat rahat kullanırıx. Sadece şu bübchen miydi öyle bi marka var ya onu önermiyolar konak yapıyomş bebekte
aynen inş sıkıntı yaşamayız hiç duymadım o markayı ismide bi garip zaten almanca galiba
Ben ne kullancam bilmiyom hiç bakmadım
Aslında bir süre açlık tokluk şekerini evde kendin ölçüp duruma göre yaptırabilirsin. Eğer normalse değerler yaptımana gerek olmayabilirsağlk ocağndan geliyorm bu arada, sonuçlarımı aldım. güzel sonçların dedi. bu sonçlara göre ister şeker yüklemesi yaptr ister yaptrma dedi. kendi doktoruma gidicem haftaya, o ne diycek bakalım. sence yaptrmalı mıyımburcu1888
Aslında bir süre açlık tokluk şekerini evde kendin ölçüp duruma göre yaptırabilirsin. Eğer normalse değerler yaptımana gerek olmayabilir
Çok kolay aslında ama sen bilirsin canımkendim ölçemem yaa neyse ben sorarm o zmn doktoruma o ne derse artık öyle yaparım
burdayımBu arada sevgilinisankralicesi hanımefendi nerelerdeler acabaa?
Vaaay itiraf geldi bir deburdayımbaşka topiklerde takılıyorum
ahahah öyle oldu. benim ilk kızın eşyalaı durduğu için çok fazla alışveriş yapmayacağım o yüzden yazmadım :)Vaaay itiraf geldi bir de
Bilemiyorum artık :))ahahah öyle oldu. benim ilk kızın eşyalaı durduğu için çok fazla alışveriş yapmayacağım o yüzden yazmadım :)
Kasılmalar için mi?bugun kontrolum var dün doktoru aradım sıkıntımı söledim gel bakalım dedi o benden pimpirikli valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?