Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Onlar da güzelmş. Ben de ilk mustelayla başlycam. İlerleyen xamanlarda sebamed ya da unibaby e geçicem
aslında bu işler tamamen bebeğin cildiyle alakalı senin bebeğine iyi gelen benim bebeğe alerji yapacak belki,tecrübelerimizi paylaşırız artık bu konuda iyi yada kötü diye

aslında bu işler tamamen bebeğin cildiyle alakalı senin bebeğine iyi gelen benim bebeğe alerji yapacak belki,tecrübelerimizi paylaşırız artık bu konuda iyi yada kötü diye
Tabi orası öyle. İnş yapmaz da rahat rahat kullanırıx. Sadece şu bübchen miydi öyle bi marka var ya onu önermiyolar konak yapıyomş bebekte

Tabi orası öyle. İnş yapmaz da rahat rahat kullanırıx. Sadece şu bübchen miydi öyle bi marka var ya onu önermiyolar konak yapıyomş bebekte
aynen inş sıkıntı yaşamayız hiç duymadım o markayı ismide bi garip zaten almanca galiba

sağlk ocağndan geliyorm bu arada, sonuçlarımı aldım. güzel sonçların dedi. bu sonçlara göre ister şeker yüklemesi yaptr ister yaptrma dedi. kendi doktoruma gidicem haftaya, o ne diycek bakalım. sence yaptrmalı mıyım burcu1888

Aslında bir süre açlık tokluk şekerini evde kendin ölçüp duruma göre yaptırabilirsin. Eğer normalse değerler yaptımana gerek olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…