Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

İyi yaptın canım. Belki kasılma bile değildir iyice tarif et de doktora. Nst ye sokar mı acaba
evet dediğin gibi kasılma degildir belkide,bilmiyorum ki nst ye sokar mı dün telefonda sıkıntımı sölediğimde bebek büyüdüğü için normal kan akışı hangi tarafta daha iyiyse o tarafta olur gibi birşey söyledi,tabi görmedende kesin birşey söyleyemem dedi,inş önemli bir şey degil ve normaldir herşey.

Kasılma da olsa problem değil artık 24.haftadasın yani. Kasılmalar fazla olursa ilaçla çok rahat yavaşlatıyorlar. Sıkıntı olmuyor.

Selam kızlar :)
Buraya yazmasam da, çoğu zaman hepinizi takip ediyorum dertlerinizi sevinclerinizi yine okuyorum. Sizlere bende sevincimi hüznümü paylaştım, o yüzden yazasim geldi...
İnşallah rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin mevlam.

Beni soracak olursanız ben oldukça iyiyim çok şükür kurtajdan 1 ay sonra adet oldum. Birdahaki beklenen adet tarihime 2 hafta var. Duanızı eksik etmeyin inşallah bende hamile kalır ve sağlıklı bi gebelik geçiririm. Hepiniz Allaha emanet olun. Bol bol öpüyorum

Canım :))
İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına alırsın bebişini bize haber ver hamile kaldığında :)

Kızlar doktordan geldik herşey yolunda cok sukur , nst de kasılma vs birşey çıkmadı sıkıntımız yokmuş , yorgunluğa baglı olarak olabilir dedi,2 hafta sonra şeker yüklemesi yaptıracaz

İnş en kısa sürede Allah sana da saglıklı bir gebelik nasip eder

Canim inşallah en kisa zamanda tekrar aramiza gelirsin Rabbim sana da bir melek nasip etsin

Benimde dün aclik tokluk şekerime bakti doktor degerler yüksek cikmadigi icin seker yuklemesi yaptirmana gerek yok dedi ben yaptirmayacam Frzee

Tarçın falan koyuyorum içme suyuna ama narı duymamıştım hiç
Benim babam şeker hastasi canim insülin vuruluyo şekeri yüksek çıkınca yapiyoruz baya iyi geliyo. Bi dene istersen evde doğal sıkılan nar suyunda şeker yok zaten hazırıni almadigin sürece sıkıntı yaşamazsin merak etme. Hem nar suyunun anne karnindaki bebege de iyi geldigini duymustum ben arada sıkıp içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…