- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.201
Evet öyle oldu valla
Napıyonuz kızlar
günaydınbende yavaş yavaş alıyorum birşeyler
sen yine baya birşeyler aldınn pasoo alıyosunn zatenndaha da almazsak doğum sonrasına kalıcak zaten
sen yine baya birşeyler aldınn pasoo alıyosunn zatenn
evet cok zevkli oluyor bi an önce dogması için sabırsızlanıyorsunnçok zevkli napayım
evet cok zevkli oluyor bi an önce dogması için sabırsızlanıyorsunn
Napayım işte annemi yolladım evine. Evimi kırkladı, bebişin çamaşırlarını yıkadı ütüledi. Cmt günü de doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum antibiyotiğe başladımiyi napalım, eksikleri tamamlamaya çalışıyorum ben kendi adımane zevkliymiş sen napıyosun
Napayım işte annemi yolladım evine. Evimi kırkladı, bebişin çamaşırlarını yıkadı ütüledi. Cmt günü de doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum antibiyotiğe başladım
Doktordan sonra da bir iki eksiği tamamladık. Hastane çıkışını da aldık. Benim de bebişin de tüm eksikleri tamam artık geriye gün saymak kaldı :)
Sadece beşikle banyo gereçleri kaldı. Onları da bi ara alırım işte.
Bir iki gündür de pek yaramaz koca kafasını bastırıp duruyo kaburgalarıma
Sizin bıcırıklar napıyolar
Evet onu aldım. Geçen gittiğimde vardı enfeksiyon. Tek kullanımlık bir ilaç vermişti doktor ama geçmemiş hatta artmış. Öyle olunca şimdi antibiyotik verdi. 10 gün sonra tekrar tahlil yaptırıcam bakalım inşallah geçer.hee o dedğin hastane çkışını mı aldın? iyi bi şey kalmamş büyük parçaları almak daha kolay. bu enfeksiyon 2. mi oldu senin doğru mu hatrlıyorum
Evet onu aldım. Geçen gittiğimde vardı enfeksiyon. Tek kullanımlık bir ilaç vermişti doktor ama geçmemiş hatta artmış. Öyle olunca şimdi antibiyotik verdi. 10 gün sonra tekrar tahlil yaptırıcam bakalım inşallah geçer.
Tuvalete gittiğimde yanma oluyor. Ağrı da yaptı biraz alt karında falan ama geçti. Sürahiyi aldım yanıma iç iç tuvalete koş, iç iç tuvalete koşinşağrı falan yapıyo mu
Tuvalete gittiğimde yanma oluyor. Ağrı da yaptı biraz alt karında falan ama geçti. Sürahiyi aldım yanıma iç iç tuvalete koş, iç iç tuvalete koş
ay en kötü hastalık valla geçmiş olsun canımNapayım işte annemi yolladım evine. Evimi kırkladı, bebişin çamaşırlarını yıkadı ütüledi. Cmt günü de doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum antibiyotiğe başladım
Doktordan sonra da bir iki eksiği tamamladık. Hastane çıkışını da aldık. Benim de bebişin de tüm eksikleri tamam artık geriye gün saymak kaldı :)
Ama bıktım artıkdoğumdan sonra tuvaletle aramızdaki ilişki zarar görücek baya
Saol canım. O kadar da dikkat ediyorum, günde 3 kere çamaşır değişiyorum, içtiğim su zaten dere deniz. Olacağı varmış napalım. Sen nasılsın? Büyük kızın yoruyor mu seni :)ay en kötü hastalık valla geçmiş olsun canım
çok gecmiş olsunNapayım işte annemi yolladım evine. Evimi kırkladı, bebişin çamaşırlarını yıkadı ütüledi. Cmt günü de doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum antibiyotiğe başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?