Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

iyi napalım, eksikleri tamamlamaya çalışıyorum ben kendi adıma ne zevkliymiş sen napıyosun
Napayım işte annemi yolladım evine. Evimi kırkladı, bebişin çamaşırlarını yıkadı ütüledi. Cmt günü de doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum antibiyotiğe başladım
Doktordan sonra da bir iki eksiği tamamladık. Hastane çıkışını da aldık. Benim de bebişin de tüm eksikleri tamam artık geriye gün saymak kaldı :)
Sadece beşikle banyo gereçleri kaldı. Onları da bi ara alırım işte.
Bir iki gündür de pek yaramaz koca kafasını bastırıp duruyo kaburgalarıma
Sizin bıcırıklar napıyolar

hee o dedğin hastane çkışını mı aldın? iyi bi şey kalmamş büyük parçaları almak daha kolay. bu enfeksiyon 2. mi oldu senin doğru mu hatrlıyorum

hee o dedğin hastane çkışını mı aldın? iyi bi şey kalmamş büyük parçaları almak daha kolay. bu enfeksiyon 2. mi oldu senin doğru mu hatrlıyorum
Evet onu aldım. Geçen gittiğimde vardı enfeksiyon. Tek kullanımlık bir ilaç vermişti doktor ama geçmemiş hatta artmış. Öyle olunca şimdi antibiyotik verdi. 10 gün sonra tekrar tahlil yaptırıcam bakalım inşallah geçer.

inş ağrı falan yapıyo mu

ay en kötü hastalık valla geçmiş olsun canım

çok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…