- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Bisey kalmams canm inslh gzl haberini alrzinşallah canım benimde bat 18 eylül
daha yeni başladım o yüzden hiç ümitli değilim bakalımBisey kalmams canm inslh gzl haberini alrz
hee İstanbulda'yım bende.
aynen canım :) internetin yararlı kullanımına güzel bi örnek olduk vallakomsu olamadk ama burda tanstk buda bisey
Inslh olurdaha yeni başladım o yüzden hiç ümitli değilim bakalım
yoruldum valla 1 haftadırInslh olursıkı cals daha 9 gn var bi baktn olmus
yoruldum valla 1 haftadırenerji felan kalmadı bende
kız sabahtan akşama kadar kızımla yoruluyorum akşamdapiştttgörmiyim enerjim kalmadı aman ümidim yok flan heeee. çalış
kız sabahtan akşama kadar kızımla yoruluyorum akşamda
Canim beta hcg < 2 601.58 cikti dr sorduk 2 küçük dedi hamile degilmisimbiraz önce bir arkadaş yazdı sanırım hamile o. ama hcg kaç onu yanlış yazmadıysa tabi :)Assos 2 kişi daha vardı hamile olduğunu söyleyen ama unuttum kusura bakmasınlar artık.
ahahahhaohooooyapcak bişey yok yuvadan ucuverdi mi dersin ah bi tane daha yapsaydım yoruldum demeseydim diye
Canim beta hcg < 2 601.58 cikti dr sorduk 2 küçük dedi hamile degilmisim
inşallah öbür ay olur canım :/Bat 11 eylul ama bugun adet oldum bu ayda bebek yok(
İns cnm sağolinşallah öbür ay olur canım :/
kız sabahtan akşama kadar kızımla yoruluyorum akşamda
kız bide eşim keçi boynuzu pekmezi fındık fıstık yiyor(pek sevmese de) işte de pek iş yokmuş bu aralar onun için sıkıntı yokBu da can diyosun
Valla erkeklere bu konularda çok özeniyorum ya ne güzel ekmek elden su gölden. Arada olaya dahil oluyolar. Arada bal kaymak yiyolar. Eminim bizim kadar kafaya takıp sıkıntı da yapmıyolar. 9 ay sonra bi bakıyolar hooop kucakta bebek. Noldu baba oldum ne güzel hayat yakız bide eşim keçi boynuzu pekmezi fındık fıstık yiyor(pek sevmese de) işte de pek iş yokmuş bu aralar onun için sıkıntı yok
aynen katılıyorum bide kızıyor ya banaValla erkeklere bu konularda çok özeniyorum ya ne güzel ekmek elden su gölden. Arada olaya dahil oluyolar. Arada bal kaymak yiyolar. Eminim bizim kadar kafaya takıp sıkıntı da yapmıyolar. 9 ay sonra bi bakıyolar hooop kucakta bebek. Noldu baba oldum ne güzel hayat ya
Ne diye kızıyor kiaynen katılıyorum bide kızıyor ya bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?