- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.221
ay vallaha bende öyle her şeye dikkat etmeme rağmen bende de olmuştu . iyiyim canım. çok uslu ablası :) :)Saol canım. O kadar da dikkat ediyorum, günde 3 kere çamaşır değişiyorum, içtiğim su zaten dere deniz. Olacağı varmış napalım. Sen nasılsın? Büyük kızın yoruyor mu seni :)
İyi maşallah öyle olsun :)ay vallaha bende öyle her şeye dikkat etmeme rağmen bende de olmuştu . iyiyim canım. çok uslu ablası :) :)
yok yok öyle çok peşinden koşturmaz :) hamile kalmadan önce uğraştırırdı da şimdi pek uğraştırmıyor :)İyi maşallah öyle olsun :)
İyice ağırlaştık artık hareket etmek bile güç, eğer peşinden koştursaydı çok zorlanırdın valla.
Saol canım. Olacağı varmış napalım. İlk başta canım sıkıldı ama artık alıştım kötü haberlereçok gecmiş olsun
Farkında mı kardeşi olacağının :))yok yok öyle çok peşinden koşturmaz :) hamile kalmadan önce uğraştırırdı da şimdi pek uğraştırmıyor :)
aynen aynen saglık hastalığı olsun gecer inş en kısa sürede hadi bakalım açılışı sen yap bizde arkandan gelelimSaol canım. Olacağı varmış napalım. İlk başta canım sıkıldı ama artık alıştım kötü haberlere
Allah beterinden saklasın diyip önümüze bakcaz artık :)
Nisan sonunu göreyim tamamdır benim işim sonra her an doğurabilirim sıkıntı değil
farkında canım :)Farkında mı kardeşi olacağının :))
Ama bıktım artık
Oğluşunun hareketleri nasıl artık iyice hissediyorsundur. İsim kararı verdin mi?
Ay hadi inşallah yaaaaynen aynen saglık hastalığı olsun gecer inş en kısa sürede hadi bakalım açılışı sen yap bizde arkandan gelelim
Kuzu yaa :) kıskançlık yapmaz inşallah. Bazı çocuklar doğuştan anaç olur kardeşlerini gözünden sakınır inşallah öyle olur. Ablam öyleymiş mesala. Annem çok rahat etmiş o yüzden. Ama benden küçük olsaydı eminim ben öyle olmazdımfarkında canım :)
ahahah sende az fena değilmişinKuzu yaa :) kıskançlık yapmaz inşallah. Bazı çocuklar doğuştan anaç olur kardeşlerini gözünden sakınır inşallah öyle olur. Ablam öyleymiş mesala. Annem çok rahat etmiş o yüzden. Ama benden küçük olsaydı eminim ben öyle olmazdım
Çok güzel. Adıyla büyüsünevet evet baya hissediyorum uzun zamandıraa ismi söylemedm ben size yaaa babası koydu ismini, pek heveslendi ben de tamam dedim yağız koyduk teyzecikler
ya ben normal istiyorum aslında ama doktorum sezeryan olabilir dedi kan sulandırıcı iğne kullandıgım için,hangisi bebeğim ve benim için saglıklı bir dogum olacaksa o olur inş :) sen normal istiyodun galibaAy hadi inşallah yaaa
Doğum şekli düşündün mü hiç?
İstiyom da bakalım işte. Problemli gebelik malum ne olur ne biter bilmiyorum. Şartlandırmıyorum kendimi o yüzden ama sezaryenden ödüm kopuyo o bir gerçek :)ya ben normal istiyorum aslında ama doktorum sezeryan olabilir dedi kan sulandırıcı iğne kullandıgım için,hangisi bebeğim ve benim için saglıklı bir dogum olacaksa o olur inş :) sen normal istiyodun galiba
aynen hayırlısı şartlandırmamak lazım ben önceden korkuyordum artık korkmuyorum kendisini hissettridikçe korkumu yendim o an ne olur bilemiyorumİstiyom da bakalım işte. Problemli gebelik malum ne olur ne biter bilmiyorum. Şartlandırmıyorum kendimi o yüzden ama sezaryenden ödüm kopuyo o bir gerçek :)
Bu bebekleri içeri koyarken iyiydi de çıkarmak sıkıntı
O anın heyecanıyla umrumuzda bile olmayacak belki deaynen hayırlısı şartlandırmamak lazım ben önceden korkuyordum artık korkmuyorum kendisini hissettridikçe korkumu yendim o an ne olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?