Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Saol canım. O kadar da dikkat ediyorum, günde 3 kere çamaşır değişiyorum, içtiğim su zaten dere deniz. Olacağı varmış napalım. Sen nasılsın? Büyük kızın yoruyor mu seni :)
ay vallaha bende öyle her şeye dikkat etmeme rağmen bende de olmuştu . iyiyim canım. çok uslu ablası :) :)

aynen aynen saglık hastalığı olsun gecer inş en kısa sürede hadi bakalım açılışı sen yap bizde arkandan gelelim

Ama bıktım artık
Oğluşunun hareketleri nasıl artık iyice hissediyorsundur. İsim kararı verdin mi?

evet evet baya hissediyorum uzun zamandır aa ismi söylemedm ben size yaaa babası koydu ismini, pek heveslendi ben de tamam dedim yağız koyduk teyzecikler

ahahah sende az fena değilmişin

ya ben normal istiyorum aslında ama doktorum sezeryan olabilir dedi kan sulandırıcı iğne kullandıgım için,hangisi bebeğim ve benim için saglıklı bir dogum olacaksa o olur inş :) sen normal istiyodun galiba
İstiyom da bakalım işte. Problemli gebelik malum ne olur ne biter bilmiyorum. Şartlandırmıyorum kendimi o yüzden ama sezaryenden ödüm kopuyo o bir gerçek :)
Bu bebekleri içeri koyarken iyiydi de çıkarmak sıkıntı

aynen hayırlısı şartlandırmamak lazım ben önceden korkuyordum artık korkmuyorum kendisini hissettridikçe korkumu yendim o an ne olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…