Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

valla aynı canım sende ne var ne yok?

benm de aynı ne olsun iştee. bgn endokrin randevum vardı ona gittim, dedm şeker yüklemesi yaptrmalı mym ben, tarama için 50lik yapalm bakalm dedi. onu yaptrdm. gerek yok şeker yüklemesine dedi. ondan da kurtuldum cuma da doktoruma gidicem kontrole, bebişi görmeye

ben alışveriş sitelerini dolanıyorum eksikler için :) sen napıyosun hava güzel sen yine yatış mı yoksa

Tabiiki başka ne olabilirdi :)
Ne alıyosun beyefendiye
eksik çok vallahi hangi birine bakacagıma şaşıyorum,biberon emzirme yastıgı reflü yastığı küvet bornoz takımı fiyat ve marka karşılaştırması yapıyorum bide baktıgım şeylerde başım dönüyorbiberonda kararsız kaldım 240 lık mı alsan 120 lil mi ?

İkisinden de al
Alışveriş yaa en sevdiğim
Biberon ben de almadım henüz. Banyo malzemeleri küvet biberon beşik.
Göğüs pompasını doğumdan sonra almaya karar verdim.

ben de şimdi şampuan setini, bebek bakım çantasını bi de dşarda yemek yedğimiz zaman 6ay sonrası için tabi bu :) yıkayamazsam eli ağzı kokmasın diye biodermanın çok hoş kokulu bi temizleme sıvısı varmış onu aldım. benm pek bi şey kalmadı sanki artık

Çantayı sırt çantası olarak almamı tavsiye ettiler ben de sırt çantası modellerinden aldım. Kol çantası olanlar kullanışsız oluyormuş. Bir de kanguru alasım var kızlar ya :)) alanınız var mı?

İkisinden de al
Alışveriş yaa en sevdiğim
Biberon ben de almadım henüz. Banyo malzemeleri küvet biberon beşik.
Göğüs pompasını doğumdan sonra almaya karar verdim.
gerek olursa alırım da şimdilik bi tane alayım die düşündüm bende almadım daha beşik falan bebek arabası en sona bırakıcam büyükleri :)

ben hem sırt hem de kol çantası olan bi model var onu aldım. göstereym şimdi fotosunu ekliyim. kanguru da alma bence, çoğu bebek istemiyomş, reddediyomş. akın çevrende birinde varsa bi denersin eğer otrmak isterse alırsın. alan çoğu kişinin elinde kalıyo

bende almayı düşünüyrm kanguru :) sırt cantası evet daha kullanışlı oluyormuş

senin bitti sayılır yaa maşallah hızına yetişemiyoruz şampuan setini hangi marka aldın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…