- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.241
hiç uyanmasaydın bacım
valla aynı canımçoktan uyandım maalesef ama işte anca girebildim foruma :) hepiniz günaydın demişsiniz, eksik kalmayaym ben de dedim
ne var ne yok
valla aynı canımsende ne var ne yok?
Tabiiki başka ne olabilirdi :)ben alışveriş sitelerini dolanıyorum eksikler için :) sen napıyosun hava güzel sen yine yatış mı yoksa
eksik çok vallahi hangi birine bakacagıma şaşıyorum,biberon emzirme yastıgı reflü yastığı küvet bornoz takımı fiyat ve marka karşılaştırması yapıyorum bide baktıgım şeylerde başım dönüyorTabiiki başka ne olabilirdi :)
Ne alıyosun beyefendiye
İkisinden de aleksik çok vallahi hangi birine bakacagıma şaşıyorum,biberon emzirme yastıgı reflü yastığı küvet bornoz takımı fiyat ve marka karşılaştırması yapıyorum bide baktıgım şeylerde başım dönüyorbiberonda kararsız kaldım 240 lık mı alsan 120 lil mi ?
Çantayı sırt çantası olarak almamı tavsiye ettiler ben de sırt çantası modellerinden aldım. Kol çantası olanlar kullanışsız oluyormuş. Bir de kanguru alasım var kızlar ya :)) alanınız var mı?ben de şimdi şampuan setini, bebek bakım çantasını bi de dşarda yemek yedğimiz zaman 6ay sonrası için tabi bu :) yıkayamazsam eli ağzı kokmasın diye biodermanın çok hoş kokulu bi temizleme sıvısı varmış onu aldım. benm pek bi şey kalmadı sanki artık
gerek olursa alırım da şimdilik bi tane alayım die düşündüm bende almadım daha beşik falan bebek arabası en sona bırakıcam büyükleri :)İkisinden de al
Alışveriş yaa en sevdiğim
Biberon ben de almadım henüz. Banyo malzemeleri küvet biberon beşik.
Göğüs pompasını doğumdan sonra almaya karar verdim.
Çantayı sırt çantası olarak almamı tavsiye ettiler ben de sırt çantası modellerinden aldım. Kol çantası olanlar kullanışsız oluyormuş. Bir de kanguru alasım var kızlar ya :)) alanınız var mı?
bende almayı düşünüyrm kanguru :) sırt cantası evet daha kullanışlı oluyormuşÇantayı sırt çantası olarak almamı tavsiye ettiler ben de sırt çantası modellerinden aldım. Kol çantası olanlar kullanışsız oluyormuş. Bir de kanguru alasım var kızlar ya :)) alanınız var mı?
senin bitti sayılır yaa maşallah hızına yetişemiyoruz şampuan setini hangi marka aldın ?ben de şimdi şampuan setini, bebek bakım çantasını bi de dşarda yemek yedğimiz zaman 6ay sonrası için tabi bu :) yıkayamazsam eli ağzı kokmasın diye biodermanın çok hoş kokulu bi temizleme sıvısı varmış onu aldım. benm pek bi şey kalmadı sanki artık
şimdi ekliycem hepsinin fotosunu. bgn kargoda hepsi, yarın gelir inşsenin bitti sayılır yaa maşallah hızına yetişemiyoruz şampuan setini hangi marka aldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?