- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.261
ivett cok heyecanlı oluyorr :)şimdi ekliycek hepsinin fotosunu. bgn kargoda hepsi, yarın gelir inşmanyak gibi heyecan yapyrm hee
hayırlı olsun :) güzel günlerde kullanın krem çantada karar kılmıssınEki Görüntüle 1972195 Eki Görüntüle 1972196 Eki Görüntüle 1972197 kızlarrrr bunlar işte aldıklarıminş yarın gelir hepsi
hayırlı olsun :) güzel günlerde kullanın krem çantada karar kılmıssın
iyi yapmıssın içine sindiyse yapacak birşey yokkevet valla daha beklycektim aslnda, gidip bakıcaktım ama bi anda olduengel olamadım kendme
Hadi ya tüh :)ben hem sırt hem de kol çantası olan bi model var onu aldım. göstereym şimdi fotosunu ekliyim. kanguru da alma bence, çoğu bebek istemiyomş, reddediyomş. akın çevrende birinde varsa bi denersin eğer otrmak isterse alırsın. alan çoğu kişinin elinde kalıyo
Artık günleri değil saatleri sayar oldum biliyo musunuz ya :) oynatmaya az kaldıgerek olursa alırım da şimdilik bi tane alayım die düşündüm bende almadım daha beşik falan bebek arabası en sona bırakıcam büyükleri :)
Güle güle kullanınEki Görüntüle 1972195 Eki Görüntüle 1972196 Eki Görüntüle 1972197 kızlarrrr bunlar işte aldıklarıminş yarın gelir hepsi
sakin ol yahu saatleri saymaya başladıysan sıkıntı sayma sayma sen boşverrArtık günleri değil saatleri sayar oldum biliyo musunuz ya :) oynatmaya az kaldı
Hadi ya tüh :)
Çok tatlıydı halbuki ya. Ama benim kız bana çekerse kesin huysuz olur :))
Kız 1 seneyi geçti hamileyim diyorum sanasakin ol yahu saatleri saymaya başladıysan sıkıntı sayma sayma sen boşverr
O zaman dayak varbabasına düşkün olucak seninki gör bako zmn artk iyice uyuz olursun bi de lohusa depresyonu da üstüne binerse, kesmeyesin adamı gece uykuda
Ben de bunu aldım çanta olarak
Kız 1 seneyi geçti hamileyim diyorum sana
Filler bu kadar hamilelik geçiriyor yahu
sende haklısın ne diim sabrediver birazcık cok az kaldıKız 1 seneyi geçti hamileyim diyorum sana
Filler bu kadar hamilelik geçiriyor yahu
Teşekkür ederizrengi de pek güzelmiş. güle güle kullanın
Teşekkür ederiz
Bol bol bez yedek tulumlar biberonlar vs vs vs taşımak ümidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?