- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.281
bi zararı yok yavaş yavaş gidip geliyoruz,nisan sonu the end benim inşİş güç nası gidiyo sizin. Ayrılık ne zaman?
İş güç nası gidiyo sizin. Ayrılık ne zaman?
32.haftada sanırım açtırmak lazım doğum önü iznini. Sonra çalışabilir raporuyla max 37 ye kadar çalışılabiliyo. 5 hafta da kısa bir süre değil doğum sonrası ilaç gibi gelir :))
Frzee sen komple ayrılacaktın di mi?
32.haftada sanırım açtırmak lazım doğum önü iznini. Sonra çalışabilir raporuyla max 37 ye kadar çalışılabiliyo. 5 hafta da kısa bir süre değil doğum sonrası ilaç gibi gelir :))
ivet inş öle düşünüyorum32.haftada sanırım açtırmak lazım doğum önü iznini. Sonra çalışabilir raporuyla max 37 ye kadar çalışılabiliyo. 5 hafta da kısa bir süre değil doğum sonrası ilaç gibi gelir :))
Şimdiden söyle bari. İhbar süresi falan canını sıkmasınlar sonra. Gebelik nedeniyle ayrılınca evlilik nedeniyle olduğu gibi hemen çıkıp gidebiliyor musun yoksa ihbar süresini çalıştırma hakları var mı bilmiyorum. Seninkiler gıcıktı bir de di mi? Pislik yapmasınlar sonra.ivet inş öle düşünüyorum
oooo aylar önce söledimm sıkıntı yok o konuda evet gıcıklar ama bana gıcıklık yapana bende yapıyorum artık tahammülüm yok yaniŞimdiden söyle bari. İhbar süresi falan canını sıkmasınlar sonra. Gebelik nedeniyle ayrılınca evlilik nedeniyle olduğu gibi hemen çıkıp gidebiliyor musun yoksa ihbar süresini çalıştırma hakları var mı bilmiyorum. Seninkiler gıcıktı bir de di mi? Pislik yapmasınlar sonra.
Eferimoooo aylar önce söledimm sıkıntı yok o konuda evet gıcıklar ama bana gıcıklık yapana bende yapıyorum artık tahammülüm yok yanipislik yapana pislikkk yaparımmmm
sıkıntıdan ne yapacagını şaşırmış bir burcuuÇok saçma bir soru sorcam hazır mısınız :))
Can sıkıntısından hergün oje değiştiriyorum kızlar. Hatta geçen gün her tırnağıma farklı renk sürdüm hepten deliriyom sanırım
Oje koklamaktan kendimi alıkoyamıyorum yahu tinerci gibi
3-5 saniye ama. Bişe olmaz di mi?
Çok güzel kokuyolar yaaasıkıntıdan ne yapacagını şaşırmış bir burcuu
önceden ojesiz duramazdım mutlaka sürerdim hamilelikte sürmemeye özen gösteriyorum açıkcası ,sürersemde rakı beyazı sürüyorum sadece bir kaç gün duruyor siliyorum,ojeden gectim aseton kokusu çok fena çıkartırken koklamamaya calışsürerken de tabi
hahah deli oje kokusu neyse de aseton kokusunu hiç sevmem :) çoçuğu kötü emellerine alet etme lütfennnÇok güzel kokuyolar yaaa
Yok aseton koklamıyom ya sadece ojehahah deli oje kokusu neyse de aseton kokusunu hiç sevmem :) çoçuğu kötü emellerine alet etme lütfennn
yani çok koklamadıkça bişi olmaz heralde :)Yok aseton koklamıyom ya sadece oje
Bişe olmaz ya o kadarcık şeyden heralde. Neyse sen nasılsın?
Çok normal hem de. Aynı haftada aynı olmuştu benimki de. Gündüz hiç yüz vermiyodu akşamları başlıyodu harekete. 12 den sonra hem de. Hatta böyle olursa doğduktan sonra yandık falan demiştim burda hatırlarsın belki. O yüzden korkma demicem çünkü ne desem tedirgin olacaksın :) Ama 28 den sonra hareketleri daha belirgin oluyor. Bir de değişiyor artık. Yerleri de iyice azaldığı için o ani hareketler dönmeler kalmadı. Genelde bi yandan ayaklarını bi yandan kafasını ittiriyoyani çok koklamadıkça bişi olmaz heralde :)
iyiyim bende fena degil hava cok güzel valla insanın bu havada ne yatası ne de calışası geliyor,bişi sorcam bende :)
benim oglan 3 gündür gündüzleri çok hareket etmiyor akşam 8 den snra baya bi hareketli yatana kadar ,endişelenmek istemiyorum ama endişeleniyorumnormaldir degil mi?
hahha yerim o koca kafayıÇok normal hem de. Aynı haftada aynı olmuştu benimki de. Gündüz hiç yüz vermiyodu akşamları başlıyodu harekete. 12 den sonra hem de. Hatta böyle olursa doğduktan sonra yandık falan demiştim burda hatırlarsın belki. O yüzden korkma demicem çünkü ne desem tedirgin olacaksın :) Ama 28 den sonra hareketleri daha belirgin oluyor. Bir de değişiyor artık. Yerleri de iyice azaldığı için o ani hareketler dönmeler kalmadı. Genelde bi yandan ayaklarını bi yandan kafasını ittiriyobabası gibi koca kafa sanırım
Kontrolün ne zaman ben prş gidicem tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?