Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Bırak çocuğu uyusun yaaa dışarı çıkınca intikamını alır görürsün :))
İnşallah birşey çıkmaz şeker falan ya. Zaten sen iğne oluyosun bi de o eklenmesin

o laf illa sokulucak babaya

Günaydınlar
Benim migrenim tuttu yine kıvranıyorum. Gereksiz salak bi sinir de var üzerimde
Sen nasılsın bakalım

geçmiş olsun ben iyiym, cuma gittik kontrole gördük bizim bebişi. maşallah her şeyimiz güzelmiş onun da benim de
senin bu migreni bi şey mi tetikliyo yoksa kafasına göre mi takılıyo

geçmiş olsun ben iyiym, cuma gittik kontrole gördük bizim bebişi. maşallah her şeyimiz güzelmiş onun da benim de
senin bu migreni bi şey mi tetikliyo yoksa kafasına göre mi takılıyo
Maşallah canım :)
Benim migren kafasına göre yaa. Bayadır tutmuyordu dün akşam başladı.
Ben de prş gidicem doktora bakalım ne yapıyor bıcırık

Maşallah canım :)
Benim migren kafasına göre yaa. Bayadır tutmuyordu dün akşam başladı.
Ben de prş gidicem doktora bakalım ne yapıyor bıcırık

senin şimdi ne kadar nettir yüzü gözü falan böyle olunca çok heyecanlanılıyomş bi dahakine nasl görücem acaba diye meraklanmaya başladım şimdiden senin kontroller şuan ne sıklktaydı

senin şimdi ne kadar nettir yüzü gözü falan böyle olunca çok heyecanlanılıyomş bi dahakine nasl görücem acaba diye meraklanmaya başladım şimdiden senin kontroller şuan ne sıklktaydı
Yanakları falan bayaa belli
E 1buçuk kiloyu geçmiştir şimdiye
Ben 2 haftada bir gidiyorum kontrole. Her gittiğimde de kan ve idrar tahlili veriyorum. Artık nst ye de girmeye başlarım sanırım

Yanakları falan bayaa belli
E 1buçuk kiloyu geçmiştir şimdiye
Ben 2 haftada bir gidiyorum kontrole. Her gittiğimde de kan ve idrar tahlili veriyorum. Artık nst ye de girmeye başlarım sanırım

maşallah ona bitti demi artk hazırlıklar falan da? eli kulağnda artık Hayat hanımın, bi şey kalmadı

maşallah ona bitti demi artk hazırlıklar falan da? eli kulağnda artık Hayat hanımın, bi şey kalmadı
Bitti gibi bişey. Beşiğiyle küvetini de aldık mı hazır :))
Nisan sonundan itibaren gelebilir
Sanki hiç doğurmacakmışım hep hamile kalacakmışım gibi bi hissiyat içerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…