- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.301
Bırak çocuğu uyusun yaaa dışarı çıkınca intikamını alır görürsün :))hahha yerim o koca kafayınormal oldugunu düşünüyorum ama bazen bi kaç saat hissetmeyince pimpirikleniyrm snra bi vur kaç yapıyo anne ben iyiyim der gibi rahatlıyorum kontrolum 1 nisan da şeker yüklemsi de yapılacak o gün.16 sında gitmiştim en son
uyusun anasının kuzusuBırak çocuğu uyusun yaaa dışarı çıkınca intikamını alır görürsün :))
İnşallah birşey çıkmaz şeker falan ya. Zaten sen iğne oluyosun bi de o eklenmesin
Çok normal hem de. Aynı haftada aynı olmuştu benimki de. Gündüz hiç yüz vermiyodu akşamları başlıyodu harekete. 12 den sonra hem de. Hatta böyle olursa doğduktan sonra yandık falan demiştim burda hatırlarsın belki. O yüzden korkma demicem çünkü ne desem tedirgin olacaksın :) Ama 28 den sonra hareketleri daha belirgin oluyor. Bir de değişiyor artık. Yerleri de iyice azaldığı için o ani hareketler dönmeler kalmadı. Genelde bi yandan ayaklarını bi yandan kafasını ittiriyobabası gibi koca kafa sanırım
Kontrolün ne zaman ben prş gidicem tekrar.
Yok yok bu aralar daha iyiyim o kadar sinir olmuyorum kendilerineo laf illa sokulucak babaya
Yok yok bu aralar daha iyiyim o kadar sinir olmuyorum kendilerine
Yapmıştır bişeyler şuan aklıma birşey gelmiyorolma tabi ne yaptı adamcağız sana, sürekli sinir oluyosunsen lohusayken napıcaksın acaba merak ediyorum
Günaydınlar
Benim migrenim tuttu yine kıvranıyorum. Gereksiz salak bi sinir de var üzerimde
Sen nasılsın bakalım
Maşallah canım :)geçmiş olsunben iyiym, cuma gittik kontrole gördük bizim bebişi. maşallah her şeyimiz güzelmiş onun da benim de
senin bu migreni bi şey mi tetikliyo yoksa kafasına göre mi takılıyo
Maşallah canım :)
Benim migren kafasına göre yaa. Bayadır tutmuyordu dün akşam başladı.
Ben de prş gidicem doktora bakalım ne yapıyor bıcırık
Yanakları falan bayaa bellisenin şimdi ne kadar nettir yüzü gözü falanböyle olunca çok heyecanlanılıyomş bi dahakine nasl görücem acaba diye meraklanmaya başladım şimdiden senin kontroller şuan ne sıklktaydı
Yanakları falan bayaa belli
E 1buçuk kiloyu geçmiştir şimdiye
Ben 2 haftada bir gidiyorum kontrole. Her gittiğimde de kan ve idrar tahlili veriyorum. Artık nst ye de girmeye başlarım sanırım
Bitti gibi bişey. Beşiğiyle küvetini de aldık mı hazır :))maşallah onabitti demi artk hazırlıklar falan da? eli kulağnda artık Hayat hanımın, bi şey kalmadı
Günaydın canım sağolgünaydın kızlar geçmiş olsun burcu
iyi canım fena degil bizde benimde biraz başım agrıyoGünaydın canım sağol
Sen nasılsın
İşte benden bir tane dahaiyi canım fena degil bizde benimde biraz başım agrıyoçok asabiyim bugunlerde thammülüm yok insanlara karşı özellikle işyerindekilere
hahaha seninki de ayrı bir vakaİşte benden bir tane daha
Benim etrafımda kimse olmadığından kendime tahammül edemiyorumyalnızlık çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?